Motorky
je na smiech. Ani jeden pokus o utok a ked sa tam objavil pedrosa, tak mu predviedol nieco zo svojho "umenia". Ako strazny pes, ktory odhana vlka.
Márquez, který podle Rossiho názoru v minulých závodech napomáhal Lorenzovi k titulu, odmítl, že by soupeři nechal vítězství zadarmo. "Útok jsem si připravoval na poslední dvě kola, ale pak jsem ztratil čas duelem s Danim (Pedrosou)," řekl sesazený šampion z předchozích dvou let."
>😁 a teď tu pohádku o vlkovi >😁
Jezdec, který má lepší motorku počká na poslední dvě kola, zrovna když ho dojede kolega z týmu >😁
>😁 a teď tu pohádku o vlkovi >😁
Jezdec, který má lepší motorku počká na poslední dvě kola, zrovna když ho dojede kolega z týmu >😁
Dival jsem se, protoze me zajimalo na jake misto se Rossi prokouse. Nezklamal, ale celo uz bylo proste daleko.
Bohuzel o titulu se rozhodlo u stolu a tak to byt nemelo. Rossi mel dostat jen 2 trestne body a o titulu se melo rozhodnout na okruhu. To by byl paradni zavod, i kdyz Marecek by se tam motal stejne.
Bohuzel o titulu se rozhodlo u stolu a tak to byt nemelo. Rossi mel dostat jen 2 trestne body a o titulu se melo rozhodnout na okruhu. To by byl paradni zavod, i kdyz Marecek by se tam motal stejne.
Souhlas. Rozhodovat o titulu se má na okruhu a ne od stolu.
jen je škoda, že to Vale nedal, byla by to psychická likvidace pana lízátka, i když kdo ví co bude, třeba se svým novým partnerem pan lízátko dokáže divy :no: :no: :no:
San Marino asi byla chyba,ale na kdyby se opravdu nehraje,protože to kolega taky nemusel spadnout a bylo by to zase jinak.Rossi měl opravdu velmi vyrovnanou sezonu a ty dva šašci si někde na pivu řekli,že to tomu doktůrkovi prostě nesmějí dát.....Pro mě a myslím,že kdo koukal na celou sezonu je Mistr právě Vale!....Jeho stíhací jízda se zapíše do historie jako legendární závod a jeho stále sympatický projev a věčný úsměv si bude pamatovat každý.Když vemu počet fanoušků,tak mě přišlo,že titul bral Rossi... :yes:.Smutnej konec,ale život jde dál a těšme se na příští rok..😊.Roosi go,go,go...
Ti kluci musí mít svatbu :yes: >😁
Gratulace Valemu za skvělou prodíračku, pro mě je šampion :yes😒br /> Nesmím zapomenout na Daniho :yes:
Jezdci 500cm jako Kork Ballington , Toni MANG , Frediie Spencer , Mike Doohan nebo nedávno Max Biaggi byli stejně dobří jako Rossi.
A doba před Moto GP byla nyslím i zábavnější.
Ale to neznamená , že v 21.století se nebude na co dívat v MS.. 😄