Ekonomika
už jsem to viděl naživo a vypadá mnohem lépe než na fotkách a s tím místem vzadu to tak tragické není... :yes:
auto pre rodinu to nie je, je to pre mlade pary alebo ako druhe auto, no decka tam usadis myslim v pohode... nic viac a este take kratsie nudzove presuny v 4 osobach, ked to zvladneme v cliu roku 2005 tak myslim, ze v tomto urcite 😄
Na foto to vyzera nak mohutne, skor ako crossover nez klasicky hatchback, aj ked rozmery su v celku normalne. Asi to bude tymi velkymi otvormi pre kolesa a kolesami.
No já nevím. Áčko mi připadá podstatně hezčí. Interiér je pak podobný, je hodně převzatý z mercedesu. Ale cena...kurnik vyšší jak u originálu.
porovnaj si interier este raz, stale ma nenapada co je prebrate z acka, infi ma daleko lepsi a svojsky interier vid ostatne modely znacky
za mna je interier krajsi ako exterier
za mna je interier krajsi ako exterier
vieš čo som si ako prvé pozeral keď som hľadal niečo od Infiniti? Techniku a nie interier. Motor, prevodovku, podvozok.... Infiniti je masovka ale kto je cieľová skupina netuším
Interiér Áčka znám docela dobře - ovládání klimatizace, volant a jeho ovládání, páka (volič), joystick k ovládání rádia/navi, budíky, vyhřívání sedaček a další funkce a celá řada dalších jsou přímo z mercedesu (včetně dveří - kliky, okna atp.)
Ale jo zcela jistě je interiér tady lepší jak v exteriéru. A podobně jako mikinko nechápu, pro koho to auto je. Infiniti nepotkávám, u nás jsou snad jen v Praze, tuším.
Ale jo zcela jistě je interiér tady lepší jak v exteriéru. A podobně jako mikinko nechápu, pro koho to auto je. Infiniti nepotkávám, u nás jsou snad jen v Praze, tuším.
Infi jako alternativa jistě zajímavé, interiér mohl být osobitější.
nevidim ziadny racionalny dovod preco by mal clovek vcelku masivnych 600 000 investovat do zakladnej 90kw Q30-tky s podpriemernou priestornostou a sotva priemernym motorom .... ked za tuto cenu moze mat namakany hothatch inej znacky alebo nejaky naslapany kombik v tip top plnej palbe
PS: 1,6 115kw od 880 000? ... vidim dobre alebo je tam ciselna chyba? to je snad len vtip....
Málo místa vzadu bude bonus ze Stuttgartu, Áčko a odvozené modely jsou vzadu taky stísněné.
co sa tyka samotnej tejto novej Q30.... uplne ma sokovala cena ( ted nie zeby som bol kupcom ) .... ale aby clovek ktory nechce zaklad za 600 tisic ( mimochodom tiez uz super drahy ) priplacal takmer dalsich 300 tisic za smiesnych 25kw navyse plus automat ... je jednoznacne neskutocne prehnane a .... pekne tu vycucaju nejakeho solventneho doverciveho zakaznika az na kost .... rovnako sa mi nepozdava ani ta hmotnost ... takyto prcek aby v zaklade vazil 1,4 tony? .... to aj vykonnejsia mazda 6 s objemnejsim a silnejsim motorom vazi menej.... kazdopadne dynamike takato hmotnost neprida.... v astre sa uz poucili... infiniti na to asi este musi prist samo ... 😉
mam z tohto auta ... proste zmiesane pocity.... na jednej strane sa snazi byt jedinecne uzasne a proste stylove.... ale na strane druhej.... nie je na trhu same.... je z coho vyberat.... takze v tejto cene... s touto priestornostou.... a motormi... ja neviem... ale proste nevidim dovody ktorymi dokaze presvedcit ze preco prave Q30 a nie mazda 3 alebo astra alebo hoci aj sesterske Acko.. aj to stoji este o nezanedbatelnu ciastku menej...
porovnavat to s Q30 a mazdou 3 je tvoja obohrata pesnicka, mainstream vs premia, preco, preco, preco ? ty to aj tak nepochopis
Btw jednak tie vahy udavane maju daleko od realu a vec druha ked uz porovnavas v zadu miesto na uroven s Citigo bolo by lepsie keby si v tom najprv sedel ked to je take male, lebo zas len dristas na zaklade dvoch foto z galerie si to cele odtestoval
Mimo to může být prémiovost například v použitých materiálech v interiéru, dostupné výbavě, ba i v servisu (rozuměj službách), který dostaneš u prodejce a opravce. Jistě se dají vymyslet ještě další věci, v nichž ta prémiovost tkví. 😄