Novinky
simson33
2
Vypadá to legračně, vidět L200 s logem Fiatu, ale proč ne... Kdo dnes prodává užitkové vozy tak pick-up potřebuje a L200 je kvalitní základ :yes:
U užitkáčů badge engeneering nikoho neuráží a přinese Fiatu jistě víc prachů než resuscitace jeho polomrtvých značek. Podle mě není daleko doba kdy se značka Fiat smrskne na řadu 500 a právě ty užitkáče, takže dobrý tah. Ale Sergiovi to neříkejte.
No však ona už se skoro smrskla. Ale zase je třeba uznat, že v užitkáčích to Fiatu šlape výborně.
ono by uz nebolo od veci keby sa aj europski vyrobcovia uz konecne naucili robit nejake seriozne pickupy lebo tie su vo svete uspesnejsie ako si europania zijuci vo vlastnom svete myslia..... tusim len amarok od vw je jediny europan co je mizeria.... este aj premiovy mercedes to musi robit s pomocou nissanu....
inak tento mesiac by sa malo rozhodnut ci sa novy velky pickup od hyundaia dostane do vyroby..... tak snad to vyjde 😉 :yes:
inak tento mesiac by sa malo rozhodnut ci sa novy velky pickup od hyundaia dostane do vyroby..... tak snad to vyjde 😉 :yes:
Nehovorím, že to je zlý ťah, ale nejde mi do hlavy prečo nespravili podobný badge engeneering trebárs s pick-upami od RAM ktoré majú vo vlastnej stajni, keďže Ducato už v amerike ako RAM predávajú. Zvlášť v Dubaji či na arabskom polostrove veľký benzínový motor by nebol určite problémom.
Menší pickup se dá prodat všude i v Jižní Americe, Evropě. To s Americkou obludou zkrátka nejde. Pokud vím RAM už nemá v plánu vyrábět nic než full size pickupy, neb se to nevyplatí.
A na Středním Východě frčí Toyota Tundra, protiletadlový sovětský kanon nikam nepadne lépe. Až se to Pentogonu přestává líbit.
A na Středním Východě frčí Toyota Tundra, protiletadlový sovětský kanon nikam nepadne lépe. Až se to Pentogonu přestává líbit.
Chyba, služební vozidlo Islámského státu je sice od Toyoty, ale není to Tundra, nýbrž stará dobrá J7 pick-up... (u nás dodává Dajbych Plzeň).
Máš pravdu, a úspěšní obchoďáci se smrtí a manažeři popravčích čet mají u nich Hilux, s Tundrou jsem se spletl.
[odkaz]
[odkaz]
napriek "maskovaniu" pod znackou fiat .... je z tohto auta L200ku citit kazdym pohladom.... aj v intereri... ale to v podstate u tohto netypickeho fiatu vobec nevadi.... a mozno aj prave preto sa mi tento fiat vcelku aj paci :yes:
pride mi to už smiešne, toto prepožičiavanie auta ... a výrobca si tam len prilepí svoje logo
no směšné to být může, ale jde především o peníze... a o ty Fiat nechce přijít!
Směšné to je možná u osobáků, ale u užitkáčů jde o normální jev. Vždyť se stačí podívat kolik skutečných velkých dodávek je na evropském trhu. Myslím že jich je 5 (Transit, Daily, Ducato, Master, Sprinter) a k nim je stejné nebo větší množství přeznačkovaných (Boxer, Jumper, Movano (2x), NV400, Crafter). Ano některé mají vetší modifikace, jako třeba jiný motor, ale základem je to stále jedno a to samé vozidlo s jiným logem.