Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Startování přes kabely: Když je auto bez proudu

76 komentářů

Robaizz
Ahoj vespolek. Rad bych pozadal o radu - starsi auto(nissan rnesaa, 97),nikdy problem se startovanim, vcera dojedu domu a blbec jsem nechal zapla interierova svetla. Rano tedy nahodim kabely, nabijim cca 15 min za vytaceni motoru druheho auta do vyssich otacek, vsechno funguje od svetel, pres sterace, el.okna, po rozsviceni kontrolek ci zamykani, ale pri startu slysim jen osklive cvakani (asi relatek). Baterku mam pres noc v obchode na plne dobiti, vyzkousim zitra. Kazdopadne je mozne oddelat starter takto ze dne na den? Nikdy jsem nemel problem se startovanim, vzdy to chytalo napoprve bez sebemensich problemu ci skytani.
Predem diky za rady a odpovedi. Robin
lazar33
S tímhle jsem měl problém minulou zimu. Poprosil jsem souseda, který taky zrovna ráno odjížděl do práce, jestli by mi nepomohl nastartovat přes kabely. Všechno jsme připojili a stejně nic. Nakonec se bohužel ukázalo, že byla úplně v tahu baterie. Byla už hodně stará, tak na to asi měla už právo. Nakonec to tedy skončilo tak, že jsem z https😐/www.filsonstore.cz/…rie-akumulatory/ musel koupit novou.