Novinky
To neni dobra image pro veritele.
Peníze nesmrdí. V bankovním sektoru nikomu.
Věřitele zajímá především solventnost klienta. A tu má VW zatraceně dobrou. Nedivil bych se, kdyby se o něj (poskytnutí úvěru) škubali. U těch solventních se to děje docela často. 😉
Věřitele zajímá především solventnost klienta. A tu má VW zatraceně dobrou. Nedivil bych se, kdyby se o něj (poskytnutí úvěru) škubali. U těch solventních se to děje docela často. 😉
Jasne, ze solventnost ma. Je castecne vlastnen statem. Ale i tak, pujcovat podvodnikovi je spatna image.
Je to dobrá šance odstavit z manažerských pozic potrhlé fejsbůčkové ekonomisty a vrátit tam techniky z doby, kdy VW dělal poctivá auta - sice možná trochu dražší, ale která vydržela jezdit 20 let bez větších problémů. A žrala o třetinu méně, než ty dnešní namydlené commonraily s dvěma turby, udušené dvoustupňovým EGR a výfukovými špunty :no:
Adolfe, plácáš nesmysly.
Ti tví technici si stejně ani neuprdnou, pokud jim nevrátíš zpátky emisní limity na úroveň z doby kdy, jak ty říkáš, dělal VW poctivá auta.
V tomhle s Tebou nesouhlasím...
Když udělají poctivou 1.6 benzin, bez všech čurimund, ale tak, aby prošla EURO 6, tak bude mít tak 55kW... no a co?
Na ježdění to stačí.
Golf s takovým motorem by zase mohl být fajn autem.
Když udělají poctivou 1.6 benzin, bez všech čurimund, ale tak, aby prošla EURO 6, tak bude mít tak 55kW... no a co?
Na ježdění to stačí.
Golf s takovým motorem by zase mohl být fajn autem.
Reagoval jsem na "Ada je zase tady", který hovořil evidentně o dieselech. (Commonrail, EGR, DPF.)
Tak proč sem zatahuješ "poctivou 1.6 benzin" ? A bez těch Tvých "čurimund" neprojde ani ta EURO 6kou.
Ještě se mnou chceš stále nesouhlasit ?
Tak proč sem zatahuješ "poctivou 1.6 benzin" ? A bez těch Tvých "čurimund" neprojde ani ta EURO 6kou.
Ještě se mnou chceš stále nesouhlasit ?
Houby s octem. I ta stará 1,9TDI má v podstatě stejné (nepo lepší) emise, než současné zázraky. A vzhledem k nižší spotřebě také zcela určitě vypouští méně CO2 a to je pro lidi to nejpodstatnější. A také tyhle motory se dají vyvíjet. Četl jsem před lety lkaní jednoho motoráře z vývoje VW jak ekonomisté násilně ukončili vývoj nových motorů TDI PD, které i bez drahého vypalovacího filtru splňovaly Euro5 (tenkrát). Jenže CR motory byly levnější a tišší = dalo se ušetřit na tlumicích materiálech. A tak... 8-s
Nicméně i tak výrobky koncernu jsou stále ještě povedenější, hezčí a spolehlivější, než většina evropské a korejské konkurence (a část japonské - té polorendlíkovské). Jen sen o dobytí světa a pokoření Toyoty se (zatím) nekoná. A možná, že je to dobře. :-!
Nicméně i tak výrobky koncernu jsou stále ještě povedenější, hezčí a spolehlivější, než většina evropské a korejské konkurence (a část japonské - té polorendlíkovské). Jen sen o dobytí světa a pokoření Toyoty se (zatím) nekoná. A možná, že je to dobře. :-!
ta "tva" stara 1.9TDI ma ty hodnoty horsi, navic ma horsi i dalsi hodnoty v pripade dlasich latek o kterych se jen nepise tak jako o CO2 a NOX 😉 ta "tva" stara 1.9TDi aby mela alespon stejne limity vypoustenych sledovanych latek, tak by musela dostat jeste vic ruznych filtru, katalizatoru a mocoviny ze by ve finale byla vhodna vykonove tak do zahradniho trakturku 😉
Peníze Volksu někdo půjčí, o to se nebojím. V nejhorší CreditAngela und Cie., kde Cie. znamená EU, takže i my.
Ale dnešní E15 spekuluje o prodeji případně zavření SEATu v rámci úspor. To by mě mrzelo, jednak jedním jezdím, druhak po letech práce ve španělské (dokonce katalánské!) firmě mi ty kluci rozverný přirostli k srdci. Navíc SEAT už na tom není tolik bídně, neb Volks konečně pochopil jak na věc.
Ale dnešní E15 spekuluje o prodeji případně zavření SEATu v rámci úspor. To by mě mrzelo, jednak jedním jezdím, druhak po letech práce ve španělské (dokonce katalánské!) firmě mi ty kluci rozverný přirostli k srdci. Navíc SEAT už na tom není tolik bídně, neb Volks konečně pochopil jak na věc.
Že by alespoň nějaký člověk začal uvažovat co dokáže Goebelsovská propaganda - zlikvidovat kvalitní funkční firmu kvůli jedomu přehmatu, který nikoho na silnici nesmrtil, byť se stát neměl.... A že toto všechno není normální a je to něčí hra. Lidé bděte!!!
Kecáš... toto je megaprůser.. podvod trající roky a proleznuvší do všech struktur firmy... firmy, která je tak velká, že ohrožuje ekonomiku celé země i zemí přilehlých... a k tomu té nejsilnější země z chatrné EU, která je de facto stejně jen čtvrtou říší... to prostě nevypadá dobře.
Psal jsem to tady před nějakým týdnem... a zatím se černý scénář jen naplňuje...
😒
Psal jsem to tady před nějakým týdnem... a zatím se černý scénář jen naplňuje...
😒
LiboreP, jeste jednou: Nech se vysetrit u psychiatra. Je to pro tvoje vlastní dobro.
Zprávy z E15 mě taky mě taky nemile překvapily, ale pak jsem kouknul jinam a byl zase klid >😁 :yes:
[odkaz]
[odkaz]
hlavně v E15 záměrně lžou, že prý je seat zase ve ztrátě, což není pravda, ostaně jako mnohé další jimi zmiňované informace
za prvních devět měsíců vykázal zisk 12 milionů euro
za prvních devět měsíců vykázal zisk 12 milionů euro
Historie Seatu určitě nezačala před 9 měsíci žejo 😉
a kdo říká, že začala?
Bavím se tu snad o velmi pozitivním vývoji v letošním roce (po mnoha letech), co je na tom tak těžkého pochopit? 😉
Bavím se tu snad o velmi pozitivním vývoji v letošním roce (po mnoha letech), co je na tom tak těžkého pochopit? 😉
Na druhou stranu když se Škodovka stane vlastnictvím nějaké té banky, tak to vlastně nebude to nejhorší, co se jí může stát...
No toto!!!
Jinak je zajímavé kdy soudruzi z ACZ mají zámer publikovat dodatecné informace o skandálu s podvodem okolo CO2 které Volkswagen zverejnil v pátek.