Novinky
jam2015
0
... keď na tieto CO/NOx brutály sa poskladajú A-čkari a ...!
Ja Prvni 123
0
No... a co?
Vivat Mercedes! Tohle je jako zfackovat nějakýcho z těch šašků, co vymejšlí ty emisní normy! Ne, co víc, je to jako máznout ho přes hubu klikovkou z toho dvanáctiválce!!! 😄 Je to jako podpálit plný parkoviště Priusů 😄
Stále nám slovutné auto.cz nevysvetlilo, ako to je, keď dvorní tuneri zoberú auto od výrobcu a potom ho našľahajú?! Kto vlastne platí tie tie nadlimity jedov?!
Tomuhle rozumím. Na jedné straně menší oturbené ekoteroristické motůrky pro šetrné s parametry zdánlivě nahrazujícími šestiválce s objemem kolem tří litrů a na druhé straně pořádná "hovada" V8-V12 pro stále se rozrůstající rodinu milionářů, kteří peníze neřeší. Prostě z extrému do extrému. Ostrouhají ovšem lidé jako jsem já, kteří preferují právě tyto nahrazované V6. Koncerny zřejmě tuto skupinu zákazníků obětovaly na oltář "pokroku" s tím, že většina těch zákazníků jim to sežere i s navijákem a ten zbytek si našetří na V8 (které za pár let nebude také). Jako sen se zatím jeví US trh, ale i nad strýčkem Samem se již stahují elektrická mračna...
"... oturbené ekoteroristické motůrky pro šetrné s parametry" vlastne makajú na tie ... válcové obludy.
Je to vlastne len ďaľší ojeb!
Je to vlastne len ďaľší ojeb!
Souhlasím. Velmi pěkně vystiženo. 90 % ať si jezdí s motory, co patří do sekaček.... a taky podle toho i vydrží, pro svou zlatou klientelu zachovávají nejvyšší standard V8 a hlavně V12. V Evropě je to skutečně postavené na hlavu! Neskutečná zelená lobby a ekoterorismus bez většího efektu.
A souhlasím, řešením jsou Ameriky, dokud nám je taky tady nezakážou...
A souhlasím, řešením jsou Ameriky, dokud nám je taky tady nezakážou...
a nakonec když diky temhle V8 a V12, v kterých si vozi zadky i eurokomisari prosazujici hovadiny typu limitu na CO2, prekroci flotilni limit na CO2, tak ta zaplatíme (i) my, co patrime do tech 90%, kteří se do limitu vejdou.
No, nevím... mám šestiválce rád... ale dobrý čtyřválec, aspoň dvoulitový, s turbem taky není vyložená ostuda...
Nemluvím o rozdrážděné 1.4 ... 😉
A dvoulitr s turbem stojí v "céčku" stejně jako dvoulitr s turbem v Superbovi... těsně přes milion.
Takže já myslím, že ne... Mercedes na svoje příznivce není pes.
😉
Nemluvím o rozdrážděné 1.4 ... 😉
A dvoulitr s turbem stojí v "céčku" stejně jako dvoulitr s turbem v Superbovi... těsně přes milion.
Takže já myslím, že ne... Mercedes na svoje příznivce není pes.
😉
Co je podla vas pre zdrave skodlivejsie? Stat na cervenu za Dieselom alebo V12kou? Ak by ste sa mali rozhodovat? 😲
Vytápení tuhými palivy a odpadky. Doprava má dnes malý vliv na znečištění ovzduší...to spíše domácnosti a fabriky. Mimochodem ani jedno auto nesmrdí tak jako fabrika Brembo v Ostravě. To je skutečně hnus na kilometry....
Tohle je moc dobrá otázka, všechny ty směšné Greenline verze v TDI a jiná, prej, ekologická auta co mají diesel a jsou ekologická jen kvůli CO2. Ale pritom benzínový motor je rozhodně menší zlo.
To je prostě pokrytecký evropský ekoterorismus. Dosud vedl akorát tak k tomu, že Evropě vládne diesel a údaje o emisích jsou zpravidla zcela mimo realitu.
V12 se nedává jenom do AMG. Nejlevnější a asi designově nejvkusnější je S 600 L W222. Stojí jenom asi 4,4 milionu 😄
No, to přece nevadí... ale nejlevnější benzinová V6 je třílitr... a dá se v "céčku" koupit za 1.3 milionu... a to už je slušně vybavená... a má nejen šestiletou záruku, ale i komplet servis v ceně... ne, já myslím, že nezapomínají.
A to je v tý ceně už i sedmistupňový poctivý automat... a má krásné 333 koně!
A na 100 je za 5,2s..
😉
A to je v tý ceně už i sedmistupňový poctivý automat... a má krásné 333 koně!
A na 100 je za 5,2s..
😉
Jo, vím, to je ten C400. Ten vypadá dobře.
Já jsem jenom chtěl doplnit informace z článku, že všechny 12válce nejsou jenom AMGéčka, ale že mají i civilní V12.
Já jsem jenom chtěl doplnit informace z článku, že všechny 12válce nejsou jenom AMGéčka, ale že mají i civilní V12.