Bezpečnost
Pepa_007
1
Ale ale. To je trochu silnější káva .
Mig_35
0
Péťa Slováčků jenom "podle sebe soudím tebe" >😒]
stréc od piva
0
to víte,redakce musí taky napsat něco o sobě 😄
možná by to bylo pro většinu těch slušných - při dopravní nehodě poškozených řidičů přínosnější téma.
Zajímalo by mě např. objasnění "klíče" podle kterého pojišťovny posuzují vzniklou škodu.
Např. vyvození tzv. totální ekonomické škody vs. výpočet škody parciální - tedy to co se poškozenému vyplácí jako pojistné plnění. Jsou/mají být tato čísla stejná? .. Já myslím, že by měla být, ale...
Má pojišťovna právo posuzovat ekonomickou škodu dle klíče: škoda do 80 procent obvyklé ceny vozidla = automaticky totální ekonomická škoda?
Má toto "pravidlo" zákonné opodstanění? Co říká občanský zákoník?
Může pojišťovna kalkulovat s tzv. amortizovanými náhradními díly?
.. atd atd..😊
Zajímalo by mě např. objasnění "klíče" podle kterého pojišťovny posuzují vzniklou škodu.
Např. vyvození tzv. totální ekonomické škody vs. výpočet škody parciální - tedy to co se poškozenému vyplácí jako pojistné plnění. Jsou/mají být tato čísla stejná? .. Já myslím, že by měla být, ale...
Má pojišťovna právo posuzovat ekonomickou škodu dle klíče: škoda do 80 procent obvyklé ceny vozidla = automaticky totální ekonomická škoda?
Má toto "pravidlo" zákonné opodstanění? Co říká občanský zákoník?
Může pojišťovna kalkulovat s tzv. amortizovanými náhradními díly?
.. atd atd..😊
to sou strasny nesmysly, to, ze jedna z deseti nehod je jinak to beru (a mozna bych veril, ze i vic) ale "soudni znalci" me uplne fascinujou, delaj pokus s jinaejma autama a divi se, ze to dopadlo jinak 😁,,,dlouho sem se tak nenasmal, a mohlo je napadnout, ze i se stejnyma autama to muze dopadnout pokazde jinak? nikdy nebudou stejne podminky, halt do stejny reky dvakrat nevstoupis, coz vi asi kazdej, krom "znalcu", jo a nezapomente rychle vsem pohrozit!!! bububu podvadet se nema, kam az se tahle redacke snizi,,,ono mozna by spis stalo za to udelat bubaka na pojistovny, ty podvadi v tom zbytku pripadu cca tak 8 z deseti
To se malo vi, ze soudnim znalcem v urcitym oboru se stavaji zasadne ti nejvetsi blbecci, kteri o tom nic nevi. Normalne nekam zavolej a rekni jim to, rekni to vsem! A stejnak to bude nejaky spyknuti.
sem už četl ve Světě hororů >😁
Fáčko totál na šroft a Stratus v pohodě.
Jo Detroitský železo je poctivý >😁
Fáčko totál na šroft a Stratus v pohodě.
Jo Detroitský železo je poctivý >😁
Možná kdyby to fáčko bouralo předkem do boku Stratusu, tak bychom byli svědky opačného efektu. 😉