Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Alfa Romeo spustila konfigurátor Giulie Q. Jak by vypadala ta vaše?

28 komentářů

Hittman
paleta motorů, to se jen tak nevidí...
Duffy182
nemuzu si pomoct ale Giulie mi pripada jako osklivejsi Maserati Ghibli
Barry Lyndon
Maserati Ghibli se mi nelíbí vůbec a Giulia docela ano, takže nesouhlasím 😄
Duffy182
treba az budu mit jednou moznost se slecnou Giulii poflirtovat tak mne presvedci 😄
Pavel M
Tak letos je možnost si Giulii konfigurovat a pro příští rok 2016 management Alfy připravil pro své zákazníky příjem objednávek. Vzhledem k tomu, že jde o velmi, ale velmi očekávanou novinku (už asi 6 let) bude možnost v roce 2017 (po zaplacení zálohy) se s ní u vybraných dealerů vyfotit a umístit své foto na facebook. V dalších letech pak můžeme očekávat několik projevů vedení Alfy o plánech na zdvojnásobení prodeje nejpozději do 5 let. .... Nevadí, zatím své peníze dám nějaké německé automobilce. Něčím jezdit musím.
habanero1
Je to fraška, bohužel, Alfu mám jinak rád 😄
Anonym
Kupa si ameriku a máš to, stejně bys sis jí koupil >😁 >😁 >😁
Amerika
Vím, že je to detail, ale proč neuvádíte přesné označení modelu, které je Giulia Q? To je stejné, jako když v případě Kii K7 uvede, že jde o Kiu Cadenza (jo, jsou to stejné modely, ale každý pro jiný trh) nebo když Renault v Brazílii představí Duster Oroch, ale já se dočtu, že je to vlastně Dacia Duster Oroch... O paskvilním článku o těch automobilových dvojčatech, kde je Iran Khodro brán jen jako Khodro už raději ani nemluvím... Pak se mezi lidmi rozšiřuje iluze o jednotlivých názvech a pokud ho někdo opraví, je ten dotyčný se schopnej hádat do krve, že je to QV, protože to viděl na auto.cz...
PlumJelinek
Jak jsi přišel na to, že to je Giulia Q? Celý název je Giulia Quadrifoglio Verde, z čehož dle mého názoru správně vyplývá zkratka QV...
Ted
nebyly verze QV vzdy ctyrkolky?
twistedTSD
Giulietta QV je FWD, ne?
gil54
Ne.
Pleteš si označení QV (Quadrifoglio Verde) s označením některých modelů Alf s pohonem 4x4, které bylo Q4.

(Historie zeleného čtyřlístku sahá až do roku 1923, kdy se poprvé objevil na Alfách na startu Targa Florio jako symbol štěstí.)
Amerika
Přišel jsem na to nejen otevřením si oficiálních stránek Alfy, viz. zde [odkaz] ale též studiem tiskových zpráv italského výrobce, viz. například zde [odkaz] Jinak celý název ještě v červnu Alfa prezentovala jako Quadrifoglio Verde, avšak před IAA jej změnila jen na Quadrifoglio, viz. zde [odkaz]
admin badge
David Bureš (Auto.cz)
Díky za upozornění, už jsme to opravili. Jak je vidět z dalších příspěvků, nejsem rozhodně jediný, kdo si tohoto přejmenování nevšiml.
Dzakobo
Jednak autor neumí napočítat do OSMI!!
Za druhé, opravdu bude mít obyč Giulia 368 kW a QV bude jen o 9 kW výkonnější? WTF
Za třetí, nedokončené věty apod.
Za čtvrté, jsme zvyklí na R6, Ř6 si strčte za klobouk.

U Giulie mne to mrzí dvojnásob, jaký paskvil si někdo dovolí vypustit do světa.

Bral bych 260 kW, škoda, že není v kombi. AWD je u této motorizace otázka, snad časem bude.
webpaja
Souhlas se vším a AWD si může AR klidně nechat pro US. RWD bude to pravý 😉
KANKUNEN
má být vlastně pokusný králík.
praděda7
Pokusný králík.......to jo. Ten e😜eriment se jmenuje..."jak dlouho zvládneme zákazníka Alfy natahovat než si koupí M3"... 😉
Ja Prvni 123
?
Ne.
Pokusní králíci jsou zákaznící věhlasnějšího koncernu... jinak jo, trvá to dlouho.
Pekelná Micinka
Nevim no. Asi radši XE nebo Superb.
webpaja
Bavíš se o barvách? Doufám, že ne o tom, jak je Sup lepší?
Pekelná Micinka
Hele, z nějakého důvodu se mi (sup) líbí čím dál víc. V top výbavě LaK 1 100kKč (206kW, 4x4). Alfa bude snad luxusnější v materiálech, sportovněji laděný podvozek atd. atd, ale jako daily driver... Opravdu srovnávat to i takhle skrz třídy není úplně košer, ale uvidíme, kolik v té 2,2 verzi se shodným výkonem bude stát a co nabídne.
white label
A ten sup se ti líbí spíš jako lb, nebo jako kombi?
Pekelná Micinka
Kombi mi přijde dotaženější, ale zase "sedan" je sedan. Líbí se mi oboje, resp. pokud bych měl potřebu kombi, nebyl bych zklamaný, pokud jde o design.
white label
Dal bych přednost kombi, ale LB je na rozdíl od předchozí g. taky docela pohledný.
fikovnik
vždyť tohle je na stránkách alfy romeo od začátku, kdy je tam prezentace Giulie... Ta stránka se za celou dobu nezměnila, ani tam nic nepřibylo, ani neubylo... To je, jako kdybyste napsali, že v Google mapách dokonce také už nabízejí novinku a to je StreetView...

Když už chcete psát do novinek, tak prosím napište něco nového. Děkuji. Je zvláštní, že konfigurátor Superbu byl prezentován skoro s předstihem, no ale asi nakonec budu mít pochopení. Klikat je třeba a to za každou cenu.

Za mě tedy palec dolů, ale redakci za takovou kachnu.
webpaja
Dlouho? Necelý dva dny? A mezitím AR jednou config stáhla?
fikovnik
že bych ho hledal zrovna když to stáhli? Taky je to možné, potom je to palec dolů pro mě za ty řeči... 😄