Novinky
pelikoš
0
tak podívej,NISSAN X-TRAIL není žádnej renolt,ty znalče a proti gv mluví ve srovnání s ním úplně všechno.zkus se s ním projet a pak přesedni do suzuki.vždyť je to vylepšenej samurai >😒]
Přejít do diskuze
Ještě jeden malý důkaz těm co pořád něvěří..
www.nissan.cz - automaticky se otevírá okno s modelama takže jukněte a plačte... 😄
www.nissan.cz - automaticky se otevírá okno s modelama takže jukněte a plačte... 😄
Lakování nebo ne, tak tohle si ověří jen člověk kterej se nebojí zajít do autosalonu Nissan a popovídat si o cenách. Nicméně ten X-Trail který mám v profilu ještě stále existuje a pokud umíš číst, tak najezdím cca 30.tisíc km ročně, což znamená že teď už mám na ,,starém X-Trailu,, ějakých 75.000km. Potřeboval jsem prostě větší auto. Pokud se podíváš na srovnání starého a nového X-Traila tak pochopíš rozdíl. Mimochodem jasně že sem kupoval auto za 546.530,- Kč vč. DPH protože je to diesel ve střední verzi výbavy SE a cena 431.130,- je cena za BENZÍNOVOU verzi v základní výbavě XE !!! Takže jestli jsi si to vše ověřoval telefonicky tak ti ten někdo pěkně kecal...
Už nás nelakuj - v recenzi máš rok výroby 2006, navíc včera jsi koupil X-traila za 546.530,-Kč vč.DPH a dnes už je za 431.130 Kč >😁
Tomu říkám světová krize.
Tomu říkám světová krize.
No nevím, nafouknutá bublina? Když cena X-Traila začíná na 431.130,-Kč vč. DPH? To mi jako nafouknutá bublina moc nepřijde. Je sice fakt že vycházejí z ceny původní a ne z akční která ještě do nedávna byla, ale stejně to pro mě byl skvělej kup, protože za tu cenu mam fakt slušný a velky auto. Nedokážu si představit, že si kupuju Octavia Scout za 700tisic...???
Sorry, ale tvoje rychlá registrace + PR příspěvky jsou ještě okatější, než ty od mistra GTI ...
Takhle ty X-traily mezi lidi nedostanete, opravdu ne.
Takhle ty X-traily mezi lidi nedostanete, opravdu ne.
No jeste mam cas - konec ledna, nebo padnou nejake zakazky a radsi budu setrit, ne chci auto prevazna na silnici, obcas cesta na chatu kam bezne auto nevyjede a GV by to mohla zvladnout,
jsem zaujaty proti dieselum a proti renaultu, cekam jenom jestli Suzuki nebude mit nejakou akci, aspon zimni gumy by se hodily,
vzdycky kdyz mne nekdo rozdodi v praci zajdu si do autosalonu a rikam si ze za to to stoji vydrzet, skoda ze se u nas neprodava ta nejvybavenejsi verze s 2.4 a jak psal nekdo dole take jsem porovnaval s Oktavii 1.8 benzin 4x4 a jako ne.
Jeste uvazuju ze pres nejake dodavatele z nemecka, ale zase tady v cechach nabizi 5 let zaruka ...
jsem zaujaty proti dieselum a proti renaultu, cekam jenom jestli Suzuki nebude mit nejakou akci, aspon zimni gumy by se hodily,
vzdycky kdyz mne nekdo rozdodi v praci zajdu si do autosalonu a rikam si ze za to to stoji vydrzet, skoda ze se u nas neprodava ta nejvybavenejsi verze s 2.4 a jak psal nekdo dole take jsem porovnaval s Oktavii 1.8 benzin 4x4 a jako ne.
Jeste uvazuju ze pres nejake dodavatele z nemecka, ale zase tady v cechach nabizi 5 let zaruka ...
U nas na firme jsme meli Grand Vitaru 1.9dCi - auto celkem pekne, ale ten motor!!! Na Vitaru je to fakt malo, rachot v tom je jako v tanku, nejede to a zere to.
Ja jsem si v patek poridil X-Trail s dieselem a to je fakt jine kafe. (Nedchci ti doporucovat u koho, aby to nevyznelo jako nejaka reklama. Ale to auto za chovani prodejcu nemuze a je skoda nad nim lamat hul kuli nejakym nymantum).
Ja jsem si v patek poridil X-Trail s dieselem a to je fakt jine kafe. (Nedchci ti doporucovat u koho, aby to nevyznelo jako nejaka reklama. Ale to auto za chovani prodejcu nemuze a je skoda nad nim lamat hul kuli nejakym nymantum).
Chtěl jsem využit slev na Škodovky a podpořit je malym nakupem, když už jsou v takovem srabu. Vyhledl jsem si na internetu peknou Octavku Scout 4x4, ale jak jsem tak brouzdal, tak jsem jen tak ze zvedavosti proklikal Nissany (protoze 4x4 potrebuji a Nissan ma renome). Mel jsem po ruce kalkulacku a pocital jsem. Rychle jsem se dopocital, ze za cenu Octavky si mohu koupit X-Traila - tak a ted mam konecne poradne auto! Tento vikend jsme jeli na hory s novym X-Trailem - proste parada (super pocit bezpeci a jistoty)!
Můžu ubezpečit, že jsem informace telefonicky ověřoval.
Ceníkové ceny jsou nafouknutou bublinou a trikem - cena je jen jedna a pokud někdo nabízí slevu, potom 30% z poslední nabídky. Je to prostě trik.
Ceníkové ceny jsou nafouknutou bublinou a trikem - cena je jen jedna a pokud někdo nabízí slevu, potom 30% z poslední nabídky. Je to prostě trik.
Hmmm, tak to chápu, taky nemám rád aroganci, ale opravdu zkus i jiné prodejce a uvidíš že nabídka je více než luxusní. Grand Vitara taky neni špatná, ale X-Trail je větší a má mnohem lepší podvozek, alespoň co jsem měl možnost vyzkoušet.
já jsem maximálně spokojený majitel x-trail le dci (150).nissany kupuju u jedný firmy 15 let a na cenu,kterou jsem uhádal,jsem musel oběhat asi pět jiných prodejců a nakonec cena byla podle očekávání.je to jako na tureckým bazaru,musíš mít pevný nervy.x-traila jsem kupoval v srpnu a tehdy jsem dostal 196k slevu proti ceníku.zkus ještě jinde,ale x-trail je určitě lepší volba
Já jsem se stavil v Č.B., celkem arogance tak jsem pokrčil rameny a kašlu na to, zatím si myslím na Grand Vitaru 2.4
Klamavá nabídka??? Pochybuju....Vzhledem k tomu že jsem dnes zakoupil X-Traila ve střední výbavě (SE) a s motorem 2,0dCi (173k)za cenu 546.530,-Kč vč.DPH je to opravdu reálná nabídka. Cena, pokud jsem dobře pochopil prodejce, se počítá z původní ceníkové ceny které byly v září. Jinak mají výprodej na všechny modely kromě Qashqai.Pokud uvažujete o koupi, zjistěte si nejdříve podrobnosti než sem začnete něco psát...
Vždyť tam jasně píšou slevy AŽ 30%. A u Nissanu Note tam píšou ceny od 259 900,-. Nic klamavého na tom nevidím.