Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Pagani Zonda s najetým milionem kilometrů? Seznamte se s babičkou!

6 komentářů

Uživatel_5340709
že v článku není, kolik najely jednotlivé motory, jaké řešili závady, nebo co se měnilo na podvozku a tak.
Ondris
Těžko říct - tohle auto byla mula pro všechny modely, od Zondy až po Cinque. Takže výměna motorů a převodovek byla denní chleba a tyhle informace z továrny vytáhneš těžko.
Ale třeba do redakce zase zavolá někdo z výroby.
Gilgit - stop odpadu na Auto.cz
Vývojári z firmy Pagani uz by dávno zavolali ale na rozdíl od vývojáru ze Skody Auto nemají císlo ani na Vaculíka ani na Chamillu nebo jiného clena hvezdného týmu.
mrazik
Rok 2005, podvecer o prazdninach a v Praze (Krč u nemocnice) jsem na semaforech potkal neco uzasneho se ctyrmi vyfuky uprostred. Docela by me zajimalo, kde se tu tenkrat Zonda objevila. Krasny zazitek a ten zvuk ...
Radek STI
Pokud vím, někdy v tu dobu si jednu žlutou pořídil A. Herbeck (majitel vydavatelství Stratosféra), byla dost často vidět v Pařížský.
Kobler
A já se ptám, proč do prkýnka dubovýho nemůžu prohlížet fotky? (a je jedno jestli mám nebo nemám ADblock). Proč takhle likvidujete tento server.... hrozné.

Milá redakce, dejte vědět až tam ty vyskakovací okna nebodou a já budu moct znova normálně prohlížet fotky. Do té doby děkuji, nechci, a otvírat už ani nebudu.