Novinky
Vzhladom na predmet testu exaktne meranie, realna metodika... a kopec praktickych rad.
Sheldon Cooper suhlasi.
A este sme sa aj s oneskorenim par rokov dozvedeli, ze Octavia mark I, vitaz desiatok testov vo svojej dobe, ma mizerne premyslenu aerodynamiku, zle stiera a svieti tak zle, ze je to pre posadku nebezpecne. Akurat v dobovych testoch to chybalo 😄
Sheldon Cooper suhlasi.
A este sme sa aj s oneskorenim par rokov dozvedeli, ze Octavia mark I, vitaz desiatok testov vo svojej dobe, ma mizerne premyslenu aerodynamiku, zle stiera a svieti tak zle, ze je to pre posadku nebezpecne. Akurat v dobovych testoch to chybalo 😄
Nevím jak s aerodynamikou. Možná to není ideální jako Opel Calibra, ale neměl jsem s ní nikdy problém. Když máš v pořádku stěrače tak stírá naprosto normálně. Nepřijde mi, že by to mělo stírat líp a svítí taky dostatečně. Na rozdíl od O3 s klasickýma halogenama dokonce líp. Co tam máš dalšího ty kritiku za každou cenu >😁
Octavia I. svítila dobře, když se ty skleněné světlomety s parabolou, lisovanou z mosazného plechu osadily neschválenou H4 žárovkou 100/110W namísto běžné 55/60W... 😄
Takovejm e😜ertům dávám ochutnat dálkových světel, protože proti nim je lautr houno co vidět.
Děkuju nechci. Mě stačí normální
55/60W. Nemám náladu aby mě hořely patice a praskaly přehřátý žárovky jak na běžícím pásu. O tom, že se parabola vysvítí podstatně rychlejc ani nemluvě.
55/60W. Nemám náladu aby mě hořely patice a praskaly přehřátý žárovky jak na běžícím pásu. O tom, že se parabola vysvítí podstatně rychlejc ani nemluvě.
Ta metodika se mi vůbec nelíbí. K čemu mi je při stírání design nebo snadnost montáže? Důležitá je kvalita stírání, ne?
Výsledkem je, že do kategorie "slušné" se dostaly stěrače, které dostaly za kvalitu stírání 5. Takže nic neuvidím, ale bude mě hřát u srdce, že se mi snadno nasazovaly nebo že pokud bude hezké počasí, uvidím jejich hezký design.
Výsledkem je, že do kategorie "slušné" se dostaly stěrače, které dostaly za kvalitu stírání 5. Takže nic neuvidím, ale bude mě hřát u srdce, že se mi snadno nasazovaly nebo že pokud bude hezké počasí, uvidím jejich hezký design.
Nad "značkovými" bezramínkovými stěrači jsem již dávno zlomil hůl. Vyzkoušel jsem celou řadu (polských) Valeo nebo Bosch, které doporučoval výrobce, resp. druhé zmíněné přímo z výroby instaluje, a vydrží maximálně 1-2 roky.
Při dvoj až trojnásobné ceně to není zrovna dobrý kauf.
Už nějaké roky používám německé Heynery. Ty vydrží sice také cca 2roky, ale v balení mají náhradní gumičky, takže je na 4roky vystaráno. Výborně stírají a stojí polovic.
Při dvoj až trojnásobné ceně to není zrovna dobrý kauf.
Už nějaké roky používám německé Heynery. Ty vydrží sice také cca 2roky, ale v balení mají náhradní gumičky, takže je na 4roky vystaráno. Výborně stírají a stojí polovic.
Heynery jsem dával na Lagunu a i otcovi na P207 a zatím opravdu paráda a slouží. Chystám je i na Megana, ale ten po dvou letech stírá pořád velmi dobře na původních z výroby... je pravda, že stěrače docela šetřím, když auto parkuje zásadně v garáži (žádné přimrzání) a za deště čerpám z tekutých stěračů... ale přesto originály drží, pak Heynery.
A kedže heynery vyhrali nejaké nemecké testy, v sade je néhradná gumička, ponúkajú bezkonkurenčnú kvalitu za výbornú cenu do testu sa pre istotu nedostali. Dakujem.
Souhlasím. Vyzkoušel jsem několik stěračů a už kupuju jen ty Alcy v univerzálním klasickém provedení. Dohromady stojí kolem stovky.
To jsou asi jediné stěrače, které jsem zahodil ani ne po půl roce. Pro stará auta je imho nejlepší volba Bosch Aerotwin Retrofit, respektive měl jsem s nimi nejlepší zkušenost. Z nepochopitelného důvodu v testu nejsou. Cena stěračů je v rámci provozních nákladů naprosto zanedbatelný výdaj, aby se vyplatilo kupovat laciné, neúčinné stěrače.
V testu chybi vsechno, co by bylo lepsi, nez originalni Skoda dil. Ko asi financuje tyto "testy"?
Stěrače jsou věčný problém. Měním před každou sezonou a při parkování odklápím.
Letos jsem pořídil Bosch Eco, zpočátku spokojenost (až na vysoké rychlosti - logicky), ale teď už jsou gumičky pomalu na výměnu. Ono to teda asi bude tím, že nejsem schopný si jednou za čas pořádně vyčistit sklo, což by se při lítání po dálnicích a parkování venku celkem hodilo.
Na Fabii ale kupuji výhradně originální aera a není o čem, paráda. :yes:
Na Fabii ale kupuji výhradně originální aera a není o čem, paráda. :yes:
V testu úplně chybí stěrače DENSO Hybrid, které jsou jako originální výbava u mnoha japonských aut. Podle mých zkušeností jsou naprosto nejlepší, testovali jsme je například i na Chevroletu Cruze, kde jsou origo klasické. Lépe vypadají a stírají výrazně lépe. A také stírají například na Aurisu I o mnoho lépe než retrofit aero stěrače Bosch.
Doporučuji vyzkoušet. A v té malé prodejně v Záběhlicích, zmíněné v článku jsou za super cenu 😄
Doporučuji vyzkoušet. A v té malé prodejně v Záběhlicích, zmíněné v článku jsou za super cenu 😄
Mozem len potvrdit. Mam Denso hybrid na mazde3 od nova(1,5 roka) a uplna spokojnost!!! Odporucam vyskusat 😄
článek je o japonských autech? článek je o chevroletu?
Bože chlape, to byl jen příklad. Přečti si to dobře, můj příspěvek je o stěračích DENSO a ty jdou samozřejmě namontovat nejen na japonská a korejská auta, ale samozřejmě i na v testu uváděnou Škodu Octavii (typ DMS-553 a DM-64😄, stejně jako na celou řadu dalších.
A jestli teda za to je ten palec dolů, tak to potěš 😄
[odkaz]
A jestli teda za to je ten palec dolů, tak to potěš 😄
[odkaz]
který zjistil kkonstukční chybu zadní nápravy u H ix20 avyhodnotil to jako sabotáž >😁
Tací odborníci dělají SM? Tak to se nedivím těm blbinám..
Tací odborníci dělají SM? Tak to se nedivím těm blbinám..
Používám na Fabii klasické ramínkové stěrače. Nezajímá mě design, ale kvalita stírání. Vyzkoušel jsem několik typů a nakonec už kupuju jen Alcy. Stírají výborně a měním je zhruba jednou ročně, když se začne při stírání objevovat "proužek", který mě znervózňuje 😄 Ale při jejich ceně (stovka za oba kusy) to nehraje roli a navíc je nevyhodím, další rok si pak odslouží na autě od mámy 😄
Nejhorší stěrače, co jsem kdy zkoušel, byly Compassy, což vlastně ani nebyly stěrače, ale spíše roztírače ... vidím, že i v testu mají za kvalitu stírání známku 5, ale díky designu a snadnosti montáže se dostaly doprostřed výsledkové listiny.
Nejhorší stěrače, co jsem kdy zkoušel, byly Compassy, což vlastně ani nebyly stěrače, ale spíše roztírače ... vidím, že i v testu mají za kvalitu stírání známku 5, ale díky designu a snadnosti montáže se dostaly doprostřed výsledkové listiny.
Kolik ročně najedete ? že měníte stěrače jednou ročně ? 😄
Prosím diskutující, aby se vyjadřovali jen a pouze ti co mají, nebo měli Octavii I. Článek pojednává, testuje a vyhodnocuje určitý produkt, na určité auto. Kdo nemá osobní zkušenost ať se nevyjadřuje a neplevelí zdejší diskusi! Už si uvědomte, že se máte vyjadřovat k tomu k čemu máte a nebo mlčet!!!Kdo má pořád číst ty Vaše komentáře o ničem a o tom o čem není článek!!Ještě jednou: je to článek pro Škodovkáře s Octávií I a ostatní jděte jinam!!!Nemáte tu co dělat s těma Vašema jinýma autama!!!A pokud nezmizíte pan Vaculík si to s Váma vyřídí!!!
No, u Octavie I byl hlavní problém ve stěračích samotných, přesněji řečeno v pouzdrech, která se zadírala. Což se se stávalo s pravidelností hodné lepší věci. V podstatě nebyla otázka "jestli", ale "kdy".
Údajně byla druhovýroba lepší.
Ona není úplná legrace, když se vám v dešti na dálnici najednou zastaví stěrače...
Údajně byla druhovýroba lepší.
Ona není úplná legrace, když se vám v dešti na dálnici najednou zastaví stěrače...
Ano stalo se mě to s firemní Octavii. Na dálnici při cestě do De někde před Velkým Mez. Byl to patek cca. 16 hod. V servisu škoda ve (Vm) se na mě vy.rali. Zastavil jsem tedy u Opelu. Byl tam mechanik, který o této závadě věděl. Sedl do svého auta zajel ke škodě koupil díl a mě ho v servisu Opel namontoval. Byl jsem v úžasu. Dostal 1oo % z ceny opravy navíc do kapsy.
a samozrejme by mali kvalitu nejako primerať k cene... ja osobne niesom ochotný dať za stierač napr. 15E aj keby bol ako kvalitný
Přijde mě to jako zbytečný drama....koupil jsem ještě v AKCI Flat jeden za 80Kč >😁 a po dvou letech a 60tkm nájezdu pořád stírají v celku jak mají a žádní problémy s hlukem nebo se špatným stíráním jsem za tu dobu nezaznamenal předtím jsme měl BOSCH a žádný výrazný rozdíl kromě ceny jsem teda nezaznamenal.
...za co jsem dostal ten palec dolů :-!
Asi někdo nemá rád DENSO... nebo že by mně?
Asi někdo nemá rád DENSO... nebo že by mně?
potahy na sedadla pro Oktávii. Motiv draka vs. tygr? Nebo nej kýč na zpětné zrcátko? Disco koule vs. růženec?
No a teď můžete Škodofkáři zase spustit 3, 2, 1 ... Škodofka. Už se těšim >😁 >😁 >😁
No a teď můžete Škodofkáři zase spustit 3, 2, 1 ... Škodofka. Už se těšim >😁 >😁 >😁
Moderní tekuté stěrače, známé také jako nanostěrače od kvalitních výrobců - https😐/www.andyhoauto.sk/…tekute-stierace/ - opravdu fungují, jak jsem se přesvědčil u svého auta..aplikace fakt není náročná a co je skvělé, ušetříte jednak běžné stěrače a také peníze za ostřikovací směs
Máte s tím osobní zkušenost? Já o tom právě nedávno četl v jednom článku a dost mě to zaujalo. Neznám ale nikoho, kdo by to využíval. Každopádně díval jsem se, že třeba tady https😐/nasucho.cz/…te-nano-sterace/ se to dá sehnat dost levně. Ty tři stovky bych do toho klidně dal, tak proč to nevyzkoušet.
No toto!!!