Novinky
Navtech
0
Ne všichni jezdí jen z Petržalky do Slovnaftu, nebo po okreskách k Balatonu... Zpráva o prodejích Hummeru je v podstatě méně podstatná. 😉
Přejít do diskuze
dialnica je od bulharských hraníc až po Ankaru, to máš právdu. Mimochodom velmi slušná. Zbytok cesty už taká pohoda neni.... 😉
OK, tak az ju tam raz postavia, tak sa mi ozvi, prezistim ti ceny, teraz na vianoce to musis vydrzat na koni s vozom.
Prajem pekny vylet.
Dialnica je kusok od istanbulu do ankary..
dalsia dole, ale to je ase, tam nepojdes...
Prajem pekny vylet.
Dialnica je kusok od istanbulu do ankary..
dalsia dole, ale to je ase, tam nepojdes...
od západu (Edirne, Istambul) až po východ (Dogubeyazit, Arrarat) a naspäť. takže asi na 3000 km... 😉
Neni ti smutne, ze za tych kopec 1100 SK tu mozes jazdit po kolajovych par km dialnic u nas na SK?
Komu sa vlastne teraz vysmievas? Autorovi?
Kto v konecnom dosledku vyhral? My na SK? ;-\
Alebo svajciar,. ktory si za 1/2 hodiny zarobi na celorocnu znamku v standartnej priemernej praci...
Komu sa vlastne teraz vysmievas? Autorovi?
Kto v konecnom dosledku vyhral? My na SK? ;-\
Alebo svajciar,. ktory si za 1/2 hodiny zarobi na celorocnu znamku v standartnej priemernej praci...
Plne súhlasím :
- kvalita švajčiarskych diaľnic takmer ako sklo bez koľajov
- viac ako prijateľnú cenu
- dobu platnosti, ktorá eliminuje stres na prelome rokov
- absenciu akýchkoľvek mýtnych systémov pre osobné autá
Týždňové a mesačné by sa neujali, zbytočné. koľko by potom stáli? 1€?
40 CHF (800,-SK) je smiešna suma pri porovnaní kvality a rozsiahlosti ciest oproti SK a CZ, skôr by som reagoval na naše ceny a cesty a nie iróniou, že už mi tu chýbali iba fínske známky apod.
- kvalita švajčiarskych diaľnic takmer ako sklo bez koľajov
- viac ako prijateľnú cenu
- absenciu akýchkoľvek mýtnych systémov pre osobné autá
Týždňové a mesačné by sa neujali, zbytočné. koľko by potom stáli? 1€?
40 CHF (800,-SK) je smiešna suma pri porovnaní kvality a rozsiahlosti ciest oproti SK a CZ, skôr by som reagoval na naše ceny a cesty a nie iróniou, že už mi tu chýbali iba fínske známky apod.
:yes: ale,
keď zoberieš do úvahy
- kvalitu a rozsah švajčiarskych diaľnic, aj oproti rakúskym ten rozdiel nemôžeš nepoznať
- viac ako prijateľnú cenu, veď je to lacnejšie ako u nás
- absenciu akýchkoľvek mýtnych systémov, ktoré celý systém umelo predražujú, prípadne spomaľujú
tak to stojí aspoń za zamyslenie.
Inak, Lichtenštajnsko je v menovej únii so Švajčiarskom, platia tam rovnaké pravidlá pre spoplatnenie, takže to máš v cene :-!
keď zoberieš do úvahy
- kvalitu a rozsah švajčiarskych diaľnic, aj oproti rakúskym ten rozdiel nemôžeš nepoznať
- viac ako prijateľnú cenu, veď je to lacnejšie ako u nás
- absenciu akýchkoľvek mýtnych systémov, ktoré celý systém umelo predražujú, prípadne spomaľujú
tak to stojí aspoń za zamyslenie.
Inak, Lichtenštajnsko je v menovej únii so Švajčiarskom, platia tam rovnaké pravidlá pre spoplatnenie, takže to máš v cene :-!