Novinky
Fakt potřebujeme další VW Transporter? Jestli nám tím PSA a Toyota chtějí říci, že zavírají svůj evropský byznys, pak jen tak dále...
Není to kravina? Vždyť o co se funkčně liší E😜ert a Jumpy od Transportéra? A tyhle nové verze jsou to "samé, akorát mají jinak kapotu".
Jde právě o ten klonovací design, který mi brutálně vadí. Dosud byly ty vozy výrazně odlišné. Provedení bylo blíže osobním autům, než vyloženě krabicoidní dodávce. Prostě francouzská odlišnost. Tohle je nuda.
a není to spíš jen marketingový výkřik, oznamující příchod nové generace E😜erta ? na transporter spíš míří Boxer, nebo se mýlím ?
fiorino=beeper, doblo=partner, escudo=jumpy, dukato=jumper, mezi jumpy a jumper se velikostně vejde transposter od WW, ale tm, že tam posunou Peugeota, tak zase vznikne díra v jumpy , Traffic se spíše WW Transporter,
nahodou ten peugeot traveller vyzera moc pekne.... na rozdiel od transportera ... na tento "uzitkac" sa da aj pozerat ... s takym elaganom by som hadam aj rad jazdil... je vidiet ze ked dvaja robia to iste tak v konecnom uctovani to nemusi byt zhoda .... toto je jasna 1:0 pre peugeot :yes:
a pokud by udělali pořádnou osobní verzi, tak by to mohla být i dobrá konkurence multivanu.
V článku je uvedná chyba Citroën SpaceTourer těžko nahradí Jumper protože je o třídu větší. Spíše to má být Jumpy.
ne? >😁
No musím říct, že toto se Peugeotu povedlo, už jsem se chtěl dívat po jiné značce malé dodávky, ale raději si počkám. S Peugeoty mám ve své firmě jen ty nejlepší zkušenosti. :yes:
Já tedy nevím, ale zdá se mi to jako kříženec transitu custom (předek) a berlinga (zadek). Nic moc... Předchozí generace se mi docela líbila, ale tohle tedy ne.
Ten zadek z Berlinga mě napadl hned. No zatím se mi to z těchto renderů nelíbí a odcházející generace vypadá líp. Na živo to bude třeba jiné. Přeci jen pár let mohli nechat stávající generaci, která je tu teprve 9 let, takový VW Transporter kroutí už 14ctou sezonu a minulý Trafic tu byl 13 let.
Stále vyššie a vyššie čumáky a vyššie a vyššie položené predné svetlomety. Však sú už prakticky hneď pod čelným sklom. Kua, na to nie je žiadny predpis? Keď ide taká koza za mnou, svetlami sa mi oprie priamo do späťákov. Kde majú tí hajtrti, čo to navrhli, rozum? Plus stále viac plechu a menej skla. Tie autá sú proste stále hnusnejšie a hnusnejšie, česť výnimkám.
Zaujímavé ale ako sú teraz dodávky v tejto kategórii úzke (alebo tak len pôsobia?) Transit Custom, Traffic/Vivar👋budúce Scudo, teraz aj toto nové trio...