Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Volkswagenu se v USA nedaří, prodeje spadly o čtvrtinu

26 komentářů

marianek
Jak jsem napsal uz drive, Volkswagen by mel v USA ukoncit prodeje, vyklidit trh. Pote se pokusit o vyvoj konkurenceschopneho vyrobku, tentokrat bez podvadeni a rekneme po 10 letech to pomalu zkusit znovu.
Americky trh je jiny nez ten evropsky. Je pro vyrobce mnohem narocnejsi a nevzhledne poruchove hroudy bez image se tu neprodaji ani pod cenou.
Joab
Nemůžu si pomoct, ale co jsem to tam takhle párkrát projížděl, tak nevzhlednejch hrud bez image mi teda přišlo v USA rozhodně víc, než třeba v Německu.
marianek
Jses dobrym prikladem, ze velke procemto cechu (nejen) nema smysl pro estetiku. NIc si z toho nedelej. 😉
Joab
Já su pražák, ne cech, vole.
Hammunasakra
:yes: >😒]
Anonym
pražák z Moravy vid nebo ze Slovenska, ty sou nejlepší >😁 >😁 >😁
miromen
Z toho si nic nedělej. Pokud je někdo zamindrakovany a mimo realitu tak s tim nic neudělaš. Nejlepe na něj vubec nereagovat.
Joab
twistedTSD
A čím se projevuje takový nedostatek smyslu pro estetiku?
Anonym
V tom že jezdíš v unylé krabici s průměrným a šedým designem a po habunou má podvnickej samzomet vod koncernu Spojené předražené AG, odštěpný závod hrad Podvodník >😁
Individualita
:yes: >😁
marianek
Barik, to napsal jakztakz spravne
TeeJay
Setrvačností se propad VW dostavuje až teď, uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál, tedy jestli se na to rychle zapomene nebo se ten pád bude VW ještě nějakou dobu držet.
Hammunasakra
Bacha USA není Česko tam se VW prodává min než Subaru 😉

Tim chci říct že nemá moc kam padat = par měsíců takovýhohle pok lesu a může to zavřít >😒]
kundalini_it
Subaru bych nezmiňoval, protože při prodejích 1-11/2015: 526.401ks, jsou prodeje VW: 318.484ks pro Subaru mimo rozlišovací schopnosti >😁
kundalini_it
On už před dieselgate prodávalo VW úplný prd v porovnání s ostatními automobilkami. Vždyť z nám známých automobilek prodávají všichni víc (už i ta Mazda je předežene) a letos dokonce i luxusní značky. Takže VW propadák v USA je dlouhodobý, teď se jen zvětšil.
pelikoš
stále ta aféra visí ve vzduchu, takže se to podle mně projeví i v eu..
Merrill
aneb průsery VW to nejsou jen emise. Jak se vám líbí tohle: 3 roky starý touran 1,2 tsi najeto ani ne 60 tis!! a "bezúdržbový" řetěz pohánějící rozvody je na výměnu.. Made in Germany v praxi.
twistedTSD
Všichni dobře víme, že řetěz 1.2 TSI bezúdržbový nebyl, a ví to (už) i VW. Nejlepší bylo nechat si namontovat odolnější rozvodovou sadu ještě v záruce. Možná i teď se ještě dá uplatnit kulance, nevím.
tufi999
ved ak nemaju zabrany podvadzat pri emisiach maju zabrany davat do aut nekvaline diely? Preco sa na novsich autach VW kazia diely ktore sa na starsich modeloch nekazili pocas celej zivotnosti auta???
daffyduck
No a počkejte, až někoho napadne změřit reálné emise i u benzíňáků; a zjistí se, že "podvodný" software je i tam.
Atlis
Ale k tomu sa uz priznali tiez predsa...
Lonestarstate
Já bych chtěl vidět toho exota, co si v první řadě dieselovej VW v USA při zdejších cenách benzínu koupí. Pokaždý, když tu vidím na silnici VW, tak má v sobě 2,5 benzínový pětiválec nebo něco podobného. Asi to všechno byli blázni z Kalifornie nebo nevím...
Anonym
prej to kupují čerství imigranti z evropy a pár fanatiků do sazometů no
Anonym
kdo podvádí, msuí nést následky a s tímhle museli počítat. Halt Mise USA se ji nedaří, už 50 let >😁 >😁 >😁
pelikoš
přesně, kdo seje vítr,...