Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Audi R8 V10: Nejrychlejší R8 s motorem z Lamborghini (nové foto)

39 komentářů

Pierro
tak tohle žihadlo vám pánové vytáhne i nudli z nosu. Bravo Audi. :yes: :yes: 😉
Navtech
Hmmm...zkoušel si někdy šnuptychl?
Pierro
já zásadně smrkám do ukávu hombre, anebo to frknu rovnou na chodník.... >😒]
Navtech
To já měl rohlíky, máslo a uzenýho lososa. A tééékanééé
Pierro
v sobou jsem navštívil ten německej bufáč. Nordsee nebo jak se jmenuje...
Navtech
Však ty víš moc dobře, jak se to jmenuje... já jedu zase dneska do toho skleníku naproti. Měl jsem minulej tejden herinka v bagetě od tamaď.
Pierro
copak je naproti?? teď jsi mě docela dostal... ten herinek je bismarck bageta?? My měli 2xmix (sep. kolečka, rybí nugety, garnely a brambory) a pak se ještě dorazili bagetou se smaženou treskou a houskou zvanou viking. Vše moc dobré. Jen na tu polivku už nějak nebylo místo. tak snad příště. Sice docela drahé ale velice dobré... 😉
Navtech
Tak to si to tam dobře vybílil 😉
Pierro
to víš hlad je k.u.r.v.a. 😉
Vi King
Jo jo, na tuhle holku z Ingolstadtu jsem se moc tesil. Rikam ti, ted se rozhodovat o koupi supersportu, tak mam tezke dilema. Jako fanousek Audi bych si samozrejme vyzkousel R8 a zatim jsem o ni cetl jenom testy plne chvaly. Nehlede na to, ze se mi strasne libi jak z venku (mel jsem tu cest videt ji uz), tak i interier (ten jsem bohuzel nevidel na vlastni oci >😁 ). Ale jiz od mala mam strasne rad Porsche 911. A rozhodovat se mezi temito zihadly, to by bylo tezke (mozna by to po projeti bylo lehke, co ja vim, ze >😁 ale o jizde autem muzu zatim jen snit, natoz s takovymi auty). Ale kdyz ona je ta R8 tak nadherna... :yes:
oIoo
jo tak s tímhle motorem už to supersport je nepochybně. Akorát že zase za tuhle cenu můžeš mít Californii. Nechci srovnávat výkony ale Audi nebo Ferrari? Audi nebo Ferrari? Audi? Já myslím že Ferrari.
Tak tohle žihadlo si jako první v čr koupí nejmenovaný moderátor z evropy2 😄
Navtech
Nafouklá bublina. Kdy si ho viděl naposled v TV, která jediná ho dobře zaplatí? Já mu to přeju, ale jak je někdo v laufu a vidim ho jen chrápat v reklamě s televizí... Ne, je to závist 😐
Pierro
já bych také chtěl být bohatý a hezký jako božský Leoš.... >😒]
Navtech
Leoš Blbeš?
Pierro
no ten mudrlant s nagelovanym kohoutkem... >😒]
jak si clovek koupi plasmovou televizi vic nez za 3 mega, tak je bud blazen nebo nevi co s penezma 😄 a pak ma problem co s tou RAV4 kterou dostal jako bonus k TV 😄
Navtech
Ten Sharp stojí 3 mega, jak se s nim válí v posteli?
Leoš Mareš si koupil největší LCD televizi na světě

[odkaz]
Navtech
No, tak jestli si jí dal do právnicko-fyzický firmy a ještě odpálil DPH, tak dostanou místní marxistickoleninský saláti kopřivku >😁
Pierro
na co to tomu troubovi proboha je??
Navtech
Svítí s tim v kuchyni? >😁
Pierro
já myslel že pořádá doma soukromé kinopárty... >😒]
T613
reklama obyč reklama
Pierro
taky bych chtěl bejt takovejhle reklamní kovboj... 😉
oIoo
běž do obýváku a koukni se na svou televizi a nezapoměň že nevidíš nic než sebe :-! Takovou televizi!!!! To musíš umět žít.... 😉 Tak nezáviď a koukej dál na fotbal v mobilu >😒]
Pierro
ty voLe medvěde, teď jsi na to kápnul.... >😁 >😁 :yes:
oIoo
😄 ...jinak když se v ní pustí DVDčko Živý oheň vol.II., tak to s tou kilowatou docela i pěkně topí :-!
iudex
Som rád, ze v Audi pochopili, ze silné motory patria do sportových áut, ktoré jediné automobilke poskytnú ten správny image výrobcu sportových áut. Ono i 580 koní v sedane nie je úplne to pravé orechové. To uz ovela lepsích je 420 k v supersporte s motorom v strede, ktorý je súcasne o pol tony lahsí. Správna cesta je podla mna vývoj i mensísh sportiakov, ako napr. R4 s plánovaným 335 k patvalcom, mozno by to slo teoreticky este nizsie (lahká malá karoséria, motor v strede, TFSI, klasické quattro). Hoci Lotus Elise je len jeden...
8,1 sekundy na 200 km/h, tak to asi ťažko.
oIoo
dobrý postřeh, logicky je to ze 100-200 8.1, takže 0-200 za 12sekund
Ano, cca za 12 sekund.
BaracudaJ
Taky mě to zarazilo. Vždyť Carrera GT má 200km/h za 10s. 8 sekund už je teritorium Veyronu.
Do tohodle přerostlýho TTčka se líp hodí to jejich tédéíčko >😁
Mamufous
Vzal bych si dvě. Jedno pro mě, jedno pro ženu a prosím obě předělat na LPG. >😁 >😁 >😁
nielblack
Tak nevim, ale zda se mi ze by se Audi melo drzet sveho a netlacit se nekam kde nepatri. Je to degradace Lamborghini to je muj nazor. 😉
OK, takze Audi svoj motor z Lamba dalo do svojho auta. Co vedie k otazke, naco Audi kupovalo Lamborghini, ked teraz pod vlastnou znackou stavia auta, ktore mu maju konkurovat....

A druha vec... cela koncepcia "audi supercar" je trochu podivna. Audi je obycajna znacka nemeckej automobilky, ktora stoji a pada na bezcharakternych priemernych autach pre masy. Audi je znacka bez stipky skutocnej exkluzivity, z medzivojnovej ery zostali len 4 kruhy. Keby aspon vynikala kvalitou... Ale Audi nevynika nicim.

R8 moze byt dobre auto, ale stale je to len Audi. A to na statut supercar nestaci. Vecierok snobov moze zacat.
On vztah Lamba a Audi není tak jednoznačný. Když před lety Audi (VW) kupovalo Lambo, tak vyrábělo pouze jeden typ s motorem V12. Pod taktovkou Audi (VW) znikla druhá řada Galardo s motorem V10. Navíc rám se vyrábí z hliníku v Německu (na "jedný lince" s A😄. Bylo jen logické (když se tak Galardo dobře prodává) mírně ho upravit a prodávat ho pod značkou Audi. Audi si dlouhá léta buduje značku a teď nastala ta "správná" doba poskočit do vyšších pater a jako nejlepší se hodí platforma od Lamba (když už ji Audi(VW) zaplatilo tak ať vydělává). Sice nová Audi krásy moc nepobrala (na rozdíl od Lamba) ale to není to proč si lidi kupujou Audi. Taky se motor Lambo V10 hodil pro A8 pro doplnění řady o opravdu supersportovní sedan.
CountachSV
... ona totiž 100x opakovaná lež se stane pravdou. Stejně, jako že EU je jediná možná cesta pro české země, stejně jako že současný politický systém je skutečně demokratický... stejně, jako že Leoš, o kterým se tady taky mluví, je bezpáteřní srab, kterej neumí přiznat, že si prostě občas na párty dopřeje a pak lehce vyvádí (já nic nevím??!! já za nic nemůžu??!!)... no už Vás nudim, takže stejně tak se může Audi pokusit udělat auto s výkony supersportu. Auto od Audi ale NIKDY NEMŮŽE být supersport.
Proto, že... dle mého názoru tento termín v sobě obsahuje taky tradici, design, image a BUDOUCNOST. Nic z toho ale "supersport" od Audi nemá... 😉.
Lambo má tohle všechno v míře maximálně možné.

P.S. Ano, jsem zarytým fanouškem Lamborghini.