Novinky
CHerokee
6
Sporťák s pořádným motorem a BMW...tomu už jsem nevěřil. :yes:
evocolt
5
Suhlas :yes: Len ci to nezdvihne cenu i8 do nebeskych vysin a bude to tazko predajna zalezitost co by bola velka skoda..
Dylan McKay
3
Teď už si ho určitě koupíš, viď? 😉
Gilgit - stop odpadu na Auto.cz
2
>😁 >😁 >😁
GiIgit.
5
jeeeej , se nemůžu tak smát, ještě se někdo dovtípí, že ten zatočený chlup co mám mezi zubama je od Vladimíra 😲
Chevy3100
5
i8 + V8 = dokonalost na kolesach :yes:
Dylan McKay
0
Někomu došly argumenty, tak se vydává za Gilgita?
Individualita
1
Ano, není nic lepšího jak si koupit hybrida předělaného na auto >😁
Bully_
0
>😁 :yes:
Mig_35
2
No nevím, jestli jsi to četl pořádně, je to v podstatě tuning na zakázku😊 raduješ se zbytečně.
...nemozem si pomoct....cela ta i8 je nejaky mutant,urcite nie supersport...
i8 je a vzdyy bude sportovni GT a BMW to tak i prezentovalo a prezentuje
...GT....od Ferrari, Maserati...Astonu,i Mercedesu......toto...nieeeeee
Definice😒br />
Gran turismo (italsky), Grand Touring (GT) (anglicky) je druh luxusního sportovního automobilu designovaného pro cestování na dlouhé vzdálenosti. Nejčastějším typem je dvoudveřové kupé s celkově dvěma či čtyřmi sedadly.
Termín "gran turismo" odkazuje na "Grand Tour", "velkou pouť" - jakousi vzdělávací cestu po evropských městech, kterou absolvovali převážně mladí britští šlechtici v 17. - 19. století.
Nevidím tam nic o tom, že by to nemohlo být BMW.
Termín "gran turismo" odkazuje na "Grand Tour", "velkou pouť" - jakousi vzdělávací cestu po evropských městech, kterou absolvovali převážně mladí britští šlechtici v 17. - 19. století.
Nevidím tam nic o tom, že by to nemohlo být BMW.
To jako BMW nesmí dělat GT ? Vysvětli mi to, Romeo. Jinak je mezi námi konec.
J.Kapuletová 😉
J.Kapuletová 😉
..iba som chcel poveda ze i8 nie je GT...teda Grand turismo..nie je i8 v pravom zmysle....tak to vidim ja...peknu noc