Novinky
ziskani casu a snaha zatahnout do skandalu s emisemi další automobilky, coz se VW celkem uspesne podarilo.
rikal jsem to od zacatku.
uz na zacatku ledna by měly vyplout nejaky, snad o oficialni, mereni o skutecnych emisích napric vsemi značkami.
rikal jsem to od zacatku.
uz na zacatku ledna by měly vyplout nejaky, snad o oficialni, mereni o skutecnych emisích napric vsemi značkami.
To se mi líbí - skoro nepodváděli >😁 >😁 >😁 Doteď jsem žil v bludu, že podvod buď je, nebo není. Zkusím si na kopírce vytisknout nějaká eura a v obchodě řeknu, že jsou skoro pravá. >😒]
Všichni, kteří byli VW podvedeni při kauze Dieselgate a nyní mají o důvod více k nedůvěře tomuto koncernu, se mohou připojit k hromadné žalobě podávané v USA. Požadujeme odškodnění za podvodné jednání, lživý produkt a újmu za nutnou servisní prohlídku ve výši 10% nákupní ceny vozu. Připojit se muzete na www.dieselovakauza.cz
iba na bavorákoch. Teraz je na smiech celé Nemecko.
ne vůbec!! a já skoro nemůžu dýchat když kolem mě projede passat v naftě!!!
Kolik článků k emisím ještě bude? Vždyť to nikoho nezajímá ;-\. VW dělá dobrý auta a víc mě nezajímá. Až budu příští rok kupovat nový auta, pojedu do bazaru zase pro VW. Radši recenzujte, piště co chystaj, ale nešťourejte se klackem v téhle mršině, je to trapný
Pro nový auta do bazaru? 8-s
Tak tak. Je predsa logické, že keď si v Tescu kúpim pokazené mäso, pôjdem si ho kúpiť znova... prečo o tom v médiách vôbec písať... 8-s
Hele hlavně emise CO2 nikoho nezajímají. Jestli vyprodukuje dvakrát tolik než výrobce deklaruje je mi celkem putna. Kolik ho tak asi vyprodukuju tím, že si večer zatopím v krbu? To nikdo neměří ani neřeší, tak proč by mě mělo zajímat auto? Směšná kauza pro blbečky, aby se měli do čeho zakousnout.
Take jsem s ni jezdil na snehu na letisti a ikdyz ma manualni rucni brzdu, tak ta zabava tam neni, jako se 4kolkou, nebo RWD. Mam chalupu v kopcich a kousel letiste, takze i to je pro me dulezita vec.
Proste suma sumarum, idealni pro me by bylo m135i{RWD se svorem). Kdyby bylo za slevu, ktera bylo pred 1/4rokem, tak ho mam objednane. Ale ted je sleva sotva polovicni, takze priplatek 200tis. oproti R je uz nad stanovenym budgetem. A vitez je golf R.
135i má po face samosvor (tak jako 235i)? Už v základu?
Facelift 1er se povedl, akorát ty zadní lampy vypadaly (k hb) před tím lépe.
Objednal jsem manual v modre lapiz s 19"Pretoriany. Bez navi, dynaaudio, DCC.
M135i ma v zakladu elektronicke siditko, zelezo si musis dokoupit zvlast. Nema ho ani m235i, tam se taky dokupuje v ramci performance dilu. Golf se mi libi vic, ale RWD je zabavnejsi(pro me).