Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Český trh v listopadu 2008: Dacia Sandero v Top5, Fiesta mimo Top10 třídy malých vozů

19 komentářů

Pierro
vašku klid. MiTo bohužel nebude asi nikdy prodejním trhákem. S tím se smiř. Mě se kupříkladu třeba moc nelíbí... 😉
sacoer
S cenou akú má nastavenú to s predajnosťou Mita nikdy o veľa lepšie nebude.
Já to moc nechápu...proč je tak nádherný auto jako je MITO až na 27. místě v prodávanosti???...lidi, neblbněte, kupte to nejlepší na trhu - MITO!!!.o)...jestli někdo neví o co běží, tak mrknětě na mi-to.cz A koukejme se polepšit, tohle auto na českých silnicích nesmí chybět!!!😄
chetoos
Moc sem nevěřil že se sandero dostane do první pětice nejprodávanějších vozů v čr,ale hodně mě to těší ,protože fandím dacii
S Fabií je to jisté, i kdyby měla kvalitu a technickou úroveň Lady 112. Sandero nabízí skvělou cenu, přitom se nejedná o vyložený šmejd.
woody-alien
No tedy, chudáci v Lidovým Vozítkově. Včera jste jim sepsuli etalon no.1 a děsili jste nás představou Lišky v garáži a dneska toto... >😁
Pierro
oba víme o čem je řeč.... >😒]
wolff
Nejhorší, je, když je na otázku možné odpovědět dvěma způsoby a oběma správnými.
:yes: za správnou odpověď, ale mám pocit, že tazatel měl namysli asi jiný etalon.
A2
Rozvor má Sandero větší než nový Golf, šířka je zhruba stejná, vnitřní prostor taktéž. Rozměrově jasně nižší střední.
Navtech
Vwodní pólo?
Pierro
vw Polo??? >😁
Navtech
Klidně to řekni, ono 4, nebo tři válce už neni takovej rozdíl! >😁
prejt
GP je velké, ale patří mezi malé vozy. GP sedan (Linea) se řadí o třídu výše.
Pierro
>😁 >😁 >😒] já bych věděl, ale nehci aby má správná odpověď byla po zásluze potrestána.... >😒]
Je to malé, drahé, ošklivé, má to slabý motor, vysokou spotřebu a přesto se to prodává - co je to 😉 ?

Vítěz soutěže bude povinně rok jezdit s tříválcovým motorem.
Pierro
myslím že i stodvaciášek by mohl být větší.... >😒]
wolff
Ani ne, čoeče. Není to tak úplně. Je zařazená správně. Myslím, že GP je i větší...
A2
Sandero by vlastně mělo být v nižší střední třídě, zde ho drží jen cena, velikostně patří o třídu výše.
prejt
Je to docela logické, lidé čím dál více šetří. Sandero není vzhledově ani technicky nic moc, ale není vyloženě špatné a cena je opravdu rozumná. Myslím, že by se krátkodobě mohlo objevit i v TOP 3. Fabia bude asi kralovat stále, spousta Čechů bude vždy chtít české auto.