Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Český trh v listopadu 2008: Dacia Sandero v Top5, Fiesta mimo Top10 třídy malých vozů

19 komentářů

prejt
Je to docela logické, lidé čím dál více šetří. Sandero není vzhledově ani technicky nic moc, ale není vyloženě špatné a cena je opravdu rozumná. Myslím, že by se krátkodobě mohlo objevit i v TOP 3. Fabia bude asi kralovat stále, spousta Čechů bude vždy chtít české auto.
A2
Sandero by vlastně mělo být v nižší střední třídě, zde ho drží jen cena, velikostně patří o třídu výše.
wolff
Ani ne, čoeče. Není to tak úplně. Je zařazená správně. Myslím, že GP je i větší...
Pierro
myslím že i stodvaciášek by mohl být větší.... >😒]
prejt
GP je velké, ale patří mezi malé vozy. GP sedan (Linea) se řadí o třídu výše.
A2
Rozvor má Sandero větší než nový Golf, šířka je zhruba stejná, vnitřní prostor taktéž. Rozměrově jasně nižší střední.
S Fabií je to jisté, i kdyby měla kvalitu a technickou úroveň Lady 112. Sandero nabízí skvělou cenu, přitom se nejedná o vyložený šmejd.
Je to malé, drahé, ošklivé, má to slabý motor, vysokou spotřebu a přesto se to prodává - co je to 😉 ?

Vítěz soutěže bude povinně rok jezdit s tříválcovým motorem.
Pierro
>😁 >😁 >😒] já bych věděl, ale nehci aby má správná odpověď byla po zásluze potrestána.... >😒]
Navtech
Klidně to řekni, ono 4, nebo tři válce už neni takovej rozdíl! >😁
Pierro
vw Polo??? >😁
Navtech
Vwodní pólo?
wolff
Nejhorší, je, když je na otázku možné odpovědět dvěma způsoby a oběma správnými.
:yes: za správnou odpověď, ale mám pocit, že tazatel měl namysli asi jiný etalon.
Pierro
oba víme o čem je řeč.... >😒]
woody-alien
No tedy, chudáci v Lidovým Vozítkově. Včera jste jim sepsuli etalon no.1 a děsili jste nás představou Lišky v garáži a dneska toto... >😁
chetoos
Moc sem nevěřil že se sandero dostane do první pětice nejprodávanějších vozů v čr,ale hodně mě to těší ,protože fandím dacii
Já to moc nechápu...proč je tak nádherný auto jako je MITO až na 27. místě v prodávanosti???...lidi, neblbněte, kupte to nejlepší na trhu - MITO!!!.o)...jestli někdo neví o co běží, tak mrknětě na mi-to.cz A koukejme se polepšit, tohle auto na českých silnicích nesmí chybět!!!😄
Pierro
vašku klid. MiTo bohužel nebude asi nikdy prodejním trhákem. S tím se smiř. Mě se kupříkladu třeba moc nelíbí... 😉
sacoer
S cenou akú má nastavenú to s predajnosťou Mita nikdy o veľa lepšie nebude.