Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ojetiny

Zpět na článek

Proč mizí mladé ojetiny z Česka za hranicemi? Šrot sem, zánovní ven!

614 komentářů

pumpkin
To je zas krásna diskusia k veci. 8-s
majk162
budu v příštím roce kupovat nové auto! 😉 Seeee.ru na všechny bazáááááry. Toyota auris hybrid to jistí. Možná to není nejdokonalejší kára, ale zcela jistě jedna z nejspolehlivějších. A v tom co požaduji po autě, je to nejlevnější auto na trhu, co se celkových nákladů týká! Do domu mi nesmí nic z fauvé, protože to houby vydrží. Jsem rád, že se škodovce daří a jsem její fanda, ale kvůli spolehlivosti jí nechci.
Howgh
Individualita
Slušná koupě. Tohle auto si přesně kupoval týpek, od kterého jsem kupoval svou Hondu. Je to volba hlavou, tedy spolehlivost a provozní náklady. :yes:
Dave09
Bože miluji vždycky nějakého mluvčího většinou z AAA, jsou to akorát stejnak normální k*rvy co chtějí člověka co nejvíc odrbat. Vykoupí bouraný vrak od někoho za 20tis co byl opravený a prodají za 70tis.
Sllamm
hele myslel jsem si o nich to samy, nez tam kámoska prodala auta za 120tis. a pred dvema rokama ho koupila z jinyho autobazaru za 130tis., dva roky jezdeni za 10tis.mi prijde hodne fer a to s tim autem nic nedelala, neopravovala, nic, byla to mazda a jezdila s tim denne, delala obchodacku. 😄
Kamcaja
Ja slyšel že se Áčka polepšily, ale pamatuju tak před 10 lety když od nich děda bral Peugeota, myslil 306 nebo 307 to bylo. Po pár měsících se tam začalo kazit co jen mohlo. Říkam nvm jak teď, ale takovou mam zkušenost já. Za mně asi nejlepší volba pokud chcete ojeté auto, tak si vytipovat nějaké firmy co dováží auta z ciziny, kde přeci jen nejsou uplně normální takové praktiky jako u nás (teda doufám v to). Pokud jste od Brna, tak jsem četl dobré reference na auto story.
Dan666
Osobně jdu mimo proud. Každé dva roky si v těch áčkách koupím mladší a lepší autto..
Sllamm
razím stejné heslo a auto také dva roky v bazaru obmením, jezdím do toho samého a jsem spokojen 😄 jen clovek musi umet hledat a tak trochu se v tomto odvetvi pohybovat, pro me je to ale hobby...
sshskript
A já si říkal kam ty auta vozí, Minule jsem se tam stavoval omrknout nějaký Octavie a vedle se domlouvali nějací Poláci a Němci.. Ceny jinak dost fajn oproti jiným ..