Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Potvrzeno: Fiat se chce vrátit do WRC. S 500X, nebo 124 Spider.

16 komentářů

Dixik2
Jenom doplním,že u sériové 500X umí prostřední displej zobrazovat údaje z navigace.
Provocateur
Jo jo, navigace se v rally vždycky hodí >😁
Ded.vseved
... čím větší konkurence, tím lépe.
Jen mám obavu, že FIAT nesežene dostatečně konkurenceschopné piloty. Už i Toyota, která nejen že potvrdila návrat do rally od sezóny 2017, ale už i pilně testuje Yarise WRC, má problém sehnat za volant někoho z 1.ligy. Výchova pilota schopného vyhrát závod WRC z nějakého talentovaného juniora je běh na dlouhou trať... a nebude to zadarmo.
Každopádně držím FIATu palce. :yes:
euro89
Tak času na to mají dost. Pokud dnes Fiat řekne, že se vrátí v r. 2017, tak nemůžeš očekávat jeho návrat před r. 2025. >😒]
Glaukos
Pravdu máš, nejsou lidi. Ani Citroen to s Meekem nevyhrál, chtělo by to rozdělit piloty VW konkurenci a hned by se bylo na co dívat
Romeo
...jasne radsej by som tam videl 124 spider....ale aj 500X potesi....a Alfu sup na okruh...
Sumi2000
A šup tam i Bugatku... >😁
euro89
Alfu zavřít nebo prodat. :-!
praděda7
...kolik těch "vzdušných zámků" má ještě FCA na skladě? Myslím, že už brzy budou u zadních vrat... 😉
richard1969
Nevim jak jde zobrazit navigace v prosteřednim panelu, já navigaci nemám ve vybavě,ale u mé 500X si přistrojový štit i rádio dělá co chce ,jednou sviti na maximu a pak na minimu( prostě občas problikne nepravidelně ) je to nepřijemný když jedeš za tmy, byl jsem na přehrávání sof. moc to nepomohlo.Už to tak neproblikne ,ale když reguluju korekčním kolečkem intenzitu světa přístrojovky a rádia, tak přidávám nebo ubíram světlo jen prostředek (informace centralniho tubusu )zbytek je zamrlý prostě nejde,rychloměr, stav phm, stav chl.kapaliny a otáčkomer +radio, nepomáhá ani přepnutí na denni světa či potkávací,Tak jsem zvědav jak to vyřeši ..
mahojakotycku
Stredovy ETM pracuje i nezavisle ve dvou rezimech. Auto a manual.
Ostatni se steluje koleckem ale bere to info i z jednotky svetel aby to nesvitilo i ve dne a z cidla aby to svitilo i v tunelu kdyz neni automaticke rozsvecovani.
Ale 500x ma cca v nejvyssich verzich cca 25 ridicich jednotek, zalezi tedy na opt.
Pomuze i reset tov.nastaveni
richard1969
To máte pravdu,že by mělo pomoci vyřešit tovární resetovani. V auto.servisu mi nahráli nový soubor, nicméně to nepomohlo.Přístrojovka i radio si sviti jak chtěj a já jsem i nadale někdy v noci oslňován. Servis s k tomu postavil,jelikož to řeší svolávácí akcí. Jen mi mrzi, že musim najit den volna abych auto dal opět do aut. servisu. Auto má najeto 3.600 km a je staré 4 měsice od koupě
Romeo
ano,ano zial..... 😒
ericn
Neboj, pan účetní jich má ještě pár v rukávu a každý měsíc vypouští novou zaručenou zprávu, co bude.... Za 5 let 😉 Viz Alfa a její 3 až 5ti leté představování Guilie :no:
euro89
Fantazii se meze nekladou a nikdo ti nedokáže vyrobit to, co ti Marchionne slíbí. >😁
richard1969
Tak to mám blbý, jsm zvědavý, co mi po novém roce s tím osvětlení udělaj ,,,,