Novinky
nissan by se měl vrhnout na dakar (qashqai,x-trail,navara np300) a wrc (note nebo pulsar)...
note s pulsarom vo wrc? ... pride mi ze vajcoidne MPVecka tam moc nefrcia 😉 .... nissan nech radsej zapracuje na novej micre.... a spravi nieco poriadne v aj v nizsej strednej triede... ten pokus s pulsarom sa fakticky ani nerata .. to je uplne slabota predajne na chvoste segmentu v eu ( ja to auto nikde nevidim ) ... rovnako nejaka nova primera by potesila... sport teraz fakt pre nissan nie je piorita..
Pulsar je docela dost hrůza a jako příznivec Nissanu nejsem v poslední době vůbec nadšen politikou této automobilky, mimo GT-R nic perfektního nemají, 370Z taky není extra fajn, bohužel 😢
Porsche a Audi si jelo svou vlastní ligu, Toyota byla o třídu horší a Nissan byl rád, že se udržel LMP2jek. V jistých momentech a v určitých pasážích ho vykleplo i GTčko...
Z výše uvedeného příspěvku, je až moc cítit, že uznáváš jen evropská auta a zbytek je pro tebe "šunt". Tvoje škoda.
A evropská auta u mě drtivě vedou to ano, je logické uznávat to co je na úrovni a Evropa vede ať už v produkci spotřebních/exkluzivních sériových aut, tak v motorsportu na závodních okruzích. Historicky a současně. Nikde ale nepíšu, že bych neměl oblíbené kousky např. z Japonska.
Co se týče DeltaWingu, jel mimo kategorii, byl to e😜eriment, jezdil vcelku slušný časy, , takže bych o ráně z milosti vůbec nemluvil.
Jak jsem napsal, šli jinou cestou, testy dopadly dobře, vlastní závod ne, proč to dopadlo zle je jasný, bez pohonu a hybridu byli odsouzeni k porážce, fušeřina to nebyla a dodávají skvělý motory do LMP2.
Podle mě je pitomec každej, kdo rozděluje auta podle světadílů, já je dělím na ta dobrá a horší, znám *** z EU i z JPN, jen o zemi to vůbec přece není. Jinak Toyota je největší výrobce aut a evropská auta vyhrávají v Evropě, v Japonsku si často ani nešrktnou (platí to i obráceně) a ani pořádně nevíme, co vše v JPN mají a naopak, oni mají taky velkej výběr a často nevědí, že my tady nějaký auta vyrábíme. Moc nás, jako Evropu, přeceňuješ a to se týče i historie, nejsme o nic lepší ani horší, navíc si svět nedovedu představit bez GT-R, 350Z, MX5, Skyline, S2000, Subaru STI ,Mitsubishi EVO atd.atd.