Novinky
Psat mene. 😄
:yes: :yes: :yes: :yes:
Ako vidíte, ja už som začal trošku skôr, vďaka týmto posledným týždňom som za _MT_, ktorý si zaslúži môj obdiv a rešpekt, takže som rád, že som rád ... 😄
Včera som to akosi nezvládol, tak s oneskorením, ale predsa😒br />
Všetko dobré všetkým ! Bez rozdielu ! 😉
Týmto sa chcem aj ospravedlniť za niektoré moje "excesy", za "hanenie" niektorých značiek, modelov, pohonov....diskutérov... :😉
Polepším sa a dúfam, že takto o rok v tej tabuľke figurovať už nebudem >😒] >😒] >😒] >😒]
btw.: Tabuľka je síce možno matematicky správne, ale logicky z nej vyplýva víťaz iný...
GILGIT, GRATULÁCIA ! >😁
Ako vidíte, ja už som začal trošku skôr, vďaka týmto posledným týždňom som za _MT_, ktorý si zaslúži môj obdiv a rešpekt, takže som rád, že som rád ... 😄
Včera som to akosi nezvládol, tak s oneskorením, ale predsa😒br />
Všetko dobré všetkým ! Bez rozdielu ! 😉
Týmto sa chcem aj ospravedlniť za niektoré moje "excesy", za "hanenie" niektorých značiek, modelov, pohonov....diskutérov... :😉
Polepším sa a dúfam, že takto o rok v tej tabuľke figurovať už nebudem >😒] >😒] >😒] >😒]
btw.: Tabuľka je síce možno matematicky správne, ale logicky z nej vyplýva víťaz iný...
GILGIT, GRATULÁCIA ! >😁
Díky za gratulaci! >😁 Jak uz jsem napsal, snazil jsem se delat vsechno proto, aby redaktori meli co jíst a nekterí labilnejsí diskutéri meli moznost vybít si svuj vztek v neskodné diskusi a ne treba nekde jinde.
Já gratuluji k druhému místu mezi reprezentanty Slovenska ale bohuzel Slovensko prislo o titul. Kosice zklamaly.
Já gratuluji k druhému místu mezi reprezentanty Slovenska ale bohuzel Slovensko prislo o titul. Kosice zklamaly.
Souhlas 😄 ... a třeba víc jezdit? No, příští rok možná ještě ne, ale jednou na to zase dojde ve velkém...
No ja mam za posledni rok na hrbe 50tis km, takze u me vic jezdit uz proboha ne >😁 . Spis jezdit obecne mene, z toho obzvlaste mene za povinnostma a pak klidne trochu vice pro zabavu. 😄
...... které je sice obvyklé a i dobře měřitelné, ale jinak toho mnoho nevypovídá. Tím nechci snižovat úsilí a úroveň žádného, z diskutérů, zvlášť ne těch, kteří se probojovali do tabulky.
Je ale pravda, že stačí vložit třeba jen :yes: a je příspěvek na světě.
A kdyby byla tabulka autora, který použil nejvíc smajlíků, tak asi vím, kdo by vyhrál. >😁
Je ale pravda, že stačí vložit třeba jen :yes: a je příspěvek na světě.
A kdyby byla tabulka autora, který použil nejvíc smajlíků, tak asi vím, kdo by vyhrál. >😁
Tak jak to teda je?
"První příčku si s velkou rezervou uhájil uživatel Hammunasakra, který meziročně poskočil o neuvěřitelných 16 pozic výš."...
S velkou rezervou uhájil... znamená, že loni byl - a letos je opět! Tedy uhájil...
Poskočil o neuvěřitelných 16 pozic výš ... znamená, že byl 17... a letos vyhrál.
😒
Ale já se s tím nějak poperu.
Všem lidem dobré vůle přeji hezké vánoce a dobrý rok 2016.
"První příčku si s velkou rezervou uhájil uživatel Hammunasakra, který meziročně poskočil o neuvěřitelných 16 pozic výš."...
S velkou rezervou uhájil... znamená, že loni byl - a letos je opět! Tedy uhájil...
Poskočil o neuvěřitelných 16 pozic výš ... znamená, že byl 17... a letos vyhrál.
😒
Ale já se s tím nějak poperu.
Všem lidem dobré vůle přeji hezké vánoce a dobrý rok 2016.
První čtyři místa bych určitě netipoval a o tom moravském bláznovi "petrumr" jsem taky dlouho neslyšel. Asi nečtu ty "správné" články. >😒] Hodně překvapil i propad Vošovského až na šesté místo a fakt, že místní bolševik stihl dostat do první dvacítky jen dva ze svých asi padesáti profilů. >😁
petrumr dostal banana
Jak je videt tak clovek s nickem euro89 který rozsiruje neonacistické myslenky (vyhlazování cikánu, plynové komory, konecné resení atd.) redakci nevadí a bude se úcastnit diskusí i v roce 2016.
Jinak lhári a pomlouvaci redakci principiálne nevadí, to není nic nového.
Redakci tímto gratuluji.
Jinak lhári a pomlouvaci redakci principiálne nevadí, to není nic nového.
Redakci tímto gratuluji.
A přitom u mě stačilo tipnout "stejně jako loni" 😄 . Sice jsem splnil předsevzetí psát méně, ale klaplo to jen tak tak.
PS: s tím časem posledního příspěvku si to s redakcí ještě vyříkáme, osobně bych akceptoval kritérium loňského pořadí, případně abecední 😉
PS: s tím časem posledního příspěvku si to s redakcí ještě vyříkáme, osobně bych akceptoval kritérium loňského pořadí, případně abecední 😉
Už vám šlapu na paty >😁 Ale když Gilgita v 2016 nezabanují, tak bude nedostižný >😁
Asi hodně těch příspěvků z první čtyřky bylo pod testy či články s kapitolami, které nečtu, protože minimálně u článků o koncernu FCA nebo o Mazdě si nevybavuji, že by první čtyřka byla nejaktivnější.
FCA a Mazda jsou ovšem okrajová orientace... ačkoli pod Mazdou jsme s Karlem_ vždy pár písmenek vyměnili a Jirka mě má dokonce ve škatulce Mazda-fan-atik.
To je relativní. Pro mě jsou třeba zcela okrajovou záležitostí koncerny VW, Renault, Hnůjdaj nebo Ford. Ničím mě neoslovují a články o nich prakticky nečtu. Nejvíc mě zajímá italská část FCA, Mazda nebo duo Jaguar/Land Rover. Kromě nich přečtu občas něco o ostatních japonských značkách či BMW.
Je to relativní i objektivní. I pokud by redakce věnovala stejnou pozornost všem značkám (což nevěnuje), tak prostě počet modelů Fiat + Mazda je zlomek celého trhu. Pokud sleduješ nějakých 5% článků, tak sotva můžeš mít přehled o tom, kdo toho kolik napíše.
Mimochodem, ta preference Mazda + Fiat je docela zajímavý jev a zajímalo by mě, jestli je to prostě preference Fiatu + milost pro Mazdu díky F124, nebo to má nějaké jiné důvody... Mazda s Fiatem toho jinak mají společného dost málo.
Mimochodem, ta preference Mazda + Fiat je docela zajímavý jev a zajímalo by mě, jestli je to prostě preference Fiatu + milost pro Mazdu díky F124, nebo to má nějaké jiné důvody... Mazda s Fiatem toho jinak mají společného dost málo.
U Fiatu je to čistě z historických důvodů, kdy asi každý tady, kdo čte moje příspěvky, ví, že mám srdce pro staré Lancie a Fiaty (sám mám doma dvě Lancie a jeden Fiat, všechno věkem youngtimery). Na druhou stranu v současnosti mě Fiat novými modely nijak moc neoslovuje a když už udělá auta, které vypadá dobře (500X, Tipo), tak to zabije z mého pohledu nabídkou motorů a převodovek. Navíc mu nikdy neodpustím to, co provedl s Lancii... O Mazdu bych pro změnu ještě před takovými deseti lety nezavadil pohledem. Jasně, i Mazda má historii plnou krásných modelů, ale 90% z nich se nikdy v Evropě neprodávalo. A její evropská nabídka byla pro mě většinou taková nemasná, neslaná. V posledních letech ale začala Mazda představovat auta, která se mi nejen líbí, ale v rámci toho, co dovolují dnešní zákony, mi vyhovují i technicky a nabídkou motorů. Proto kdybych si dneska kupoval nové auto, tak jdu do Mazdy. U CX-3 dostanu např. poctivý dvoulitr s manuálem a 4x4, zatímco Fiat mi v 500X nabídne jen foukanou čtrnáctistovku a to ještě bez možnosti kombinace benzín/manuál/4x4. Takže ten kladný vztah k Mazdě opravdu nemá s Fiatem 124 co dělat a mimochodem z těchto dvou aut bych volil radši samozřejmě dvoulitrovou Mazdu. 😉
Hezky vysvětlené, taky se mi současná produkce Mazdy počínající 6 moc líbí... já k ní měl ale blízko už dřív díky RX modelům.
RX modely mám taky rád, to byly jedny z mála zajímavých Mazd, které se dostaly i do Evropy. Moje nejoblíbenější Mazdy jsou luxusní sedany řady Luce, vzácné coupe R130 z přelomu 60. a 70. let (které jsem na živo viděl poprvé až loni na Retro Classics ve Stuttgart), Rotary Pick-up ze 70. let, coupe Cosmo RE130 z 80. let, unikátní a v Evropě nikdy prodávaný Eunos Cosmo či z těch běžnějších modelů řada 929. Jestli znáš časopis AMS Classic, tak číslo zima 2012 bylo z velké části věnované právě Mazdám s rotačním motorem.
Není úplně pravda že se Mazda Eunos Cosmo v Evropě neprodávala, prodávala se v Anglii... tedy myslím, teoreticky je možné, že to byly individuální dovozy, ale těch aut se tam pohybuje docela dost a často slouží jako "dárci orgánů" pro různé tuningové / závodní kreace na bázi RX-7 - Cosmo má jako jediné produkční auto dvoulitrový třírotor, ale většina kousků je s automatem a je to spíš takové GT... RX-7 FC s třírotorem ale jede moc pěkně.
To je vlastně dost možný. V Británii se dá sehnat spousta aut určených pro japonský či australský trh (Skyline, Soarer, první Impreza coupe, Holdeny...). Dokonce se tam jako v jedině zemi Evropy prodává malajsijský Proton, který byl v 90. letech k vidění i na českých silnicích. Jinak já Eunos Cosmo vnímám i vzhledem k až neuvěřitelně bohaté výbavě na svou dobu spíše jako konkurenta pro BMW 8er, takže to byl nejspíš i záměr výrobce udělat Cosmo jako pohodlné GT, než nějakou hračku na pouliční závody.
Není to dávno, co tady vešel....
Tvářil se přísně a bulíky věšel.
Občas tu přilil do mluvy křiku,
nedlouho nato, stavěl chrám vzlyku.
Klepačka přes ústa jak malý kluk,
pak mírný vánek a v mailu fňuk.
Na chvíli panoval v té zemi mír a klid,
diskuzní pořádek chtěl každý mít.
Pár slunců nato však od dveří mrazí,
něco se tady zpět hrdinsky plazí.
Zpočátku neřek bys, že je to ON,
zněl prostě skvěle, však byl to jen klon.
Z mohutné podpory svých temných sil,
vyřídil hovory a přitom se slil.
Výměna jmen a nedobré zvěsti,
vstupuje král a zatnuté pěsti.
Útočí hrdinsky s půvabem ducha,
velmi rád slídí a mistrně čmuchá.
Je to druh šlechetný, od kosti dobrák,
z království písmenek však vylíh se bonzák.
Přineste víno a chystejme hostiny,
je třeba úctít ho, ikonu češtiny.
Pověste prapory ať znějí zvony,
chvalme ho za všechno i jeho klony.
Je to princ vesmíru a taky král Slunka,
vychován redakcí - napjatá strunka.
Chvalme ho, velebme, je jediný z druhu,
dejme mu prostor ať šíří tu duhu.
Radostí plesejme, vrhejme zrní,
příchází k nám král Banán Prní.
Krásné a pohodové svátky Božího narození přeji všem.
😄
Tvářil se přísně a bulíky věšel.
Občas tu přilil do mluvy křiku,
nedlouho nato, stavěl chrám vzlyku.
Klepačka přes ústa jak malý kluk,
pak mírný vánek a v mailu fňuk.
Na chvíli panoval v té zemi mír a klid,
diskuzní pořádek chtěl každý mít.
Pár slunců nato však od dveří mrazí,
něco se tady zpět hrdinsky plazí.
Zpočátku neřek bys, že je to ON,
zněl prostě skvěle, však byl to jen klon.
Z mohutné podpory svých temných sil,
vyřídil hovory a přitom se slil.
Výměna jmen a nedobré zvěsti,
vstupuje král a zatnuté pěsti.
Útočí hrdinsky s půvabem ducha,
velmi rád slídí a mistrně čmuchá.
Je to druh šlechetný, od kosti dobrák,
z království písmenek však vylíh se bonzák.
Přineste víno a chystejme hostiny,
je třeba úctít ho, ikonu češtiny.
Pověste prapory ať znějí zvony,
chvalme ho za všechno i jeho klony.
Je to princ vesmíru a taky král Slunka,
vychován redakcí - napjatá strunka.
Chvalme ho, velebme, je jediný z druhu,
dejme mu prostor ať šíří tu duhu.
Radostí plesejme, vrhejme zrní,
příchází k nám král Banán Prní.
Krásné a pohodové svátky Božího narození přeji všem.
😄
bášeň pro mě ještě nikdo nenapsal, fňuk. děkuji ti Jirko :😉
😉
Proti všem hrdinsky v diskuzi brojí,
ve stínu tkaničky se prdu bojí.
Proti všem hrdinsky v diskuzi brojí,
ve stínu tkaničky se prdu bojí.
Nepij tolik, oslav už končí 😉
Pozor na peří a žádnej alkohol. Svou číši rad nechám na pospas Tobe 😉
oukej 😉 já odkazoval na to tvý básnický střevo, který se včera projevilo naplno, to nebylo samo sebou 😉
Bylo 😄
>😒] >😒] >😒]
A to na mě ještě mluvila přítelkyně, jela tv a pes s kočkou objevují slovo "rodeo" >😁
Otevřu diskuzi, zas je tu nablité,
zamávám, zatleskám, jsi dobrý, Gilgite!
Pořád jen omílá jak že je libový,
každému jasné je, jak moc je ubohý.
😉 Uvažoval jsem, že bych ty jeho vstupy veršoval, ale to by bylo pořád stejné: "Gilgit - vyblít" "dopad - odpad" .... to není téma a ten čas by nestál za to ho věnovat multinicku a multibanu. 😄
Otevřu diskuzi, zas je tu nablité,
zamávám, zatleskám, jsi dobrý, Gilgite!
Pořád jen omílá jak že je libový,
každému jasné je, jak moc je ubohý.
😉 Uvažoval jsem, že bych ty jeho vstupy veršoval, ale to by bylo pořád stejné: "Gilgit - vyblít" "dopad - odpad" .... to není téma a ten čas by nestál za to ho věnovat multinicku a multibanu. 😄
I dneska ti funguje básnické střevo dobře >😁 :yes:
Stává se z tebe takovej "GTI son" >😁
Stává se z tebe takovej "GTI son" >😁
Floyde, je fajn videt jak ses odkopal. To tvoje okecávání je zbytecné. >😁 >😁 >😁
Jak myslíš. Počkám, až něco podobně ostrovtipného napíšeš ty a pak ti taky dám palce nahoru a dám ti to vědět. 😉 Měřím totiž jedním metrem, víš? Vaše vzájemné potyčky jsou mi u ...., jen mě vadí že to musím občas číst a že přes ten flame normální příspěvky skoro nevidno.
Uz jsem ti to podobne napsal jednou ale budu se opakovat: Pokud tvým jediným kritériem ocenovái príspevku je "vtipnost" tak to je fakt síla. No ale to je tvuj problém. Jenom by bylo fajn kdybys prestal psát ty fráze o slusnosti. Ty o slusnou diskusi nemás zájem takze by bylo dobre kdybys to zbytecne neokecával.
Právě jsem ti ve vedlejší diskuzi dal 3x like.
Jediným kritériem je vtipnost? Vytrháváš věci z kontextu - psal jsem že bych si rád přečetl odborné věci od tebe, od lékaře zachraňujícího lidské životy, od člověka pracujícího v sociální oblasti atp. Primárně se sem chodím poučit.
Ale když nic takového nepřijde, tak se u toho webu aspoň bavím, protože stresu mám za celý den až nad hlavu. Je na tom něco špatně, pouč mě?
Stojím hlavně o slušnou diskuzi, nicméně se domnívám že ty si pod tím slovem slušnou představuješ něco jiného než já. Bohužel i v tomto platí: 100 lidí = 100 názorů. Já ti ten tvůj neubírám.
Jediným kritériem je vtipnost? Vytrháváš věci z kontextu - psal jsem že bych si rád přečetl odborné věci od tebe, od lékaře zachraňujícího lidské životy, od člověka pracujícího v sociální oblasti atp. Primárně se sem chodím poučit.
Ale když nic takového nepřijde, tak se u toho webu aspoň bavím, protože stresu mám za celý den až nad hlavu. Je na tom něco špatně, pouč mě?
Stojím hlavně o slušnou diskuzi, nicméně se domnívám že ty si pod tím slovem slušnou představuješ něco jiného než já. Bohužel i v tomto platí: 100 lidí = 100 názorů. Já ti ten tvůj neubírám.
Třeba u svýho profilu.. nebo tak.
Vidím tam jen celkový počet.
Jako že bych měl lepší srovnání...
😄
Vidím tam jen celkový počet.
Jako že bych měl lepší srovnání...
😄
Umřel?
že v žebříčku nefiguruji. >😁
Dík za všechny věcné a pro mě novými & zajímavými informacemi nabitými příspěvky. A doufám, že ti, kteří se v diskusích neumí chovat a neumí psát jak vychovaní jedinci, budou přes jarní, sorry, vánoční volno zpytovat své svědomí.
Užijte si všichni zbytek roku 2015. :yes:
Dík za všechny věcné a pro mě novými & zajímavými informacemi nabitými příspěvky. A doufám, že ti, kteří se v diskusích neumí chovat a neumí psát jak vychovaní jedinci, budou přes jarní, sorry, vánoční volno zpytovat své svědomí.
Užijte si všichni zbytek roku 2015. :yes:
Mám dojem, že gratulovat si může ten, co v žebříčku není. A fakt bych mezi těmi dvaceti být nechtěl.
Z těch 20 je 15 naprostých trollů, o tom žádná. Asi všichni víme, kdo to je, stačí se podívat na tuto diskuzi. A jestli redakce k těmto umístěním gratuluje, pak já bych spíš navrhoval se nad sebou zamyslet. Ten počet příspěvků o něčem svědčí.
Skutečně gratuluji jen těm pěti, kteří aspoň píšou k věci, nebo těm, kteří netrollí, nebo těm, co se do žebříčku nedostali.
Šťastné a veselé...
Z těch 20 je 15 naprostých trollů, o tom žádná. Asi všichni víme, kdo to je, stačí se podívat na tuto diskuzi. A jestli redakce k těmto umístěním gratuluje, pak já bych spíš navrhoval se nad sebou zamyslet. Ten počet příspěvků o něčem svědčí.
Skutečně gratuluji jen těm pěti, kteří aspoň píšou k věci, nebo těm, kteří netrollí, nebo těm, co se do žebříčku nedostali.
Šťastné a veselé...
Nechcem rýpať, ale pokiaľ tých trollov nedokážeš verejne identifikovať ( označiť tých 5 "normálnych"), tak tvoje prianie Šťastných a Veselých nieje moc úprimné... :-!
To přání bylo pro všechny. A ty trolly, nechť si dosadí každej sám, ale mám dojem, že i z dnešního průběhu je vidět, kdo k nim patří. O autech nula nula nic, jen plivat na jiný.
môj posledný príspevok na túto tému, lebo ináč by som sa cítil ako zaplevovač ja...😒br />
Prečo si má niekto dosadzovať niekoho na základe tvojho pomeru 15:5 ?
Kedže si taký pomer uviedol ty, nemal by byť pre teba problém sám tých diskutérov zaradiť a tak prezentovať svoj názor. Takto je to pokrytectvo z hľadiska tvojho vianočného priania a aj celkovo. Buď teda si otvorený a si schopný napísať jasne, že kto patrí medzi trollov / netrollov, alebo si zbabelec bez chrbtovej kosti, ktorý len pod rúškou skrytej identity označí 15ich z 20ich za trollov, ale všetkým zaželá pekné Vianoce...
Sorry, ale toto mi hlava nebere. :-!
btw.: dnes to zrovna tu moc o autých nieje, ale celkovo v iných diskusiách - to súhlasím.
Takže pokiaľ si chlap, označ tých 5 / 15, ináč ťa bohužiaľ budem považovať za pokrytca a s tým prianím ani u mňa neuspeješ, aj keby som bol v hocijakej skupine ( dúfam, že budúci rok tam už nebudem. :-! )
Edit: Pozrel som si este raz ten rebricek... Naratal som aspon 10, ktorych prispevky tu zvyknu mat hlavu a pätu, niektori z nich uz maju aj svoje roky a nejaku tu uroven a vzdelanie tioujem ze väcsina. Som zvedavy, ako by dopadla stretávka s nimi, pricom by si si musel z pomedzi nich vybrať 5, ktorým by si to povedal do očí... >😒] >😒] >😒] >😒]
Plus mňa. :-!
Prečo si má niekto dosadzovať niekoho na základe tvojho pomeru 15:5 ?
Kedže si taký pomer uviedol ty, nemal by byť pre teba problém sám tých diskutérov zaradiť a tak prezentovať svoj názor. Takto je to pokrytectvo z hľadiska tvojho vianočného priania a aj celkovo. Buď teda si otvorený a si schopný napísať jasne, že kto patrí medzi trollov / netrollov, alebo si zbabelec bez chrbtovej kosti, ktorý len pod rúškou skrytej identity označí 15ich z 20ich za trollov, ale všetkým zaželá pekné Vianoce...
Sorry, ale toto mi hlava nebere. :-!
btw.: dnes to zrovna tu moc o autých nieje, ale celkovo v iných diskusiách - to súhlasím.
Takže pokiaľ si chlap, označ tých 5 / 15, ináč ťa bohužiaľ budem považovať za pokrytca a s tým prianím ani u mňa neuspeješ, aj keby som bol v hocijakej skupine ( dúfam, že budúci rok tam už nebudem. :-! )
Edit: Pozrel som si este raz ten rebricek... Naratal som aspon 10, ktorych prispevky tu zvyknu mat hlavu a pätu, niektori z nich uz maju aj svoje roky a nejaku tu uroven a vzdelanie tioujem ze väcsina. Som zvedavy, ako by dopadla stretávka s nimi, pricom by si si musel z pomedzi nich vybrať 5, ktorým by si to povedal do očí... >😒] >😒] >😒] >😒]
Plus mňa. :-!
Možná jsem nebetyčný optimista, ale já za Trolla nepovažuji z toho seznamu nikoho. Snad být tam Khárl antidiesel ?
Tak potom nechápem tvoj :yes: Futuristovi. :-!
Nechcem to ale rozoberať tu a pleveliť túto diskusiu, ak máš teda názor, ktorý mi chceš dať najavo, tak SZ...
Nechcem to ale rozoberať tu a pleveliť túto diskusiu, ak máš teda názor, ktorý mi chceš dať najavo, tak SZ...
Výraz troll mi nesedí. Podle definice trolla tam takoví nejsou, snad 1 by se dal obhájit.
Asi chápu, co tím chtěl říct, zejména v tom příspěvku, kde jsem vyjádřil souhlas.Jen bych tam já místo troll dal jiné slovo, a neoznačil bych asi zas tolik lidí přímo z toho seznamu.
Asi chápu, co tím chtěl říct, zejména v tom příspěvku, kde jsem vyjádřil souhlas.Jen bych tam já místo troll dal jiné slovo, a neoznačil bych asi zas tolik lidí přímo z toho seznamu.
Typicky troll tam je opravdu jeden. Ale taky to prisuzuji spis duševnímu pochybení, defektu.... Ale definici nejvíce plní jen jeden.
Já vidím dva 😄
V hodnocení nejvetsích primitivu a lháru mezi diskutéry na ACZ jsi spolecne s clovekem s nickem Ji/Ri ve vedoucí skupine, i vás dusevní stav je zrejme na podobné úrovni. V poctu príspevku ovsem na nick Ji/Ri nemás. >😁 >😁 >😁
Jak můžeš vědět o které nicky jde? Já ti vůbec nezávidím tu tvoji vztahovačnost . Tá je úžasná . Ale dík za příspěvek jiný jsem od tebe ani nečekal. >😒]
Nebudeme krmit trolla. 😉 ale koukej, potrefená husa čeká jak Punťa u boudy, aby mohla zakejhat 😄 😉
Trollové mohou být klidně i mimo žebříček 😉
Já to vidím tak 50:50, nemám problém napsat deset lidí, které tady respektuju a je radost s nimi diskutovat... a ani ta zbylá desítka není zdaleka to nejhorší co se tu dá najít. Podle tebe je pět z nich trollů, nebo možná úplně jiných pět... no dobrá, jen takový neadresný plivanec je pro změnu tvou vizitkou...
Já to vidím tak 50:50, nemám problém napsat deset lidí, které tady respektuju a je radost s nimi diskutovat... a ani ta zbylá desítka není zdaleka to nejhorší co se tu dá najít. Podle tebe je pět z nich trollů, nebo možná úplně jiných pět... no dobrá, jen takový neadresný plivanec je pro změnu tvou vizitkou...
Redakce: stále se mi neaktualizuje obrázek na uživatelský kartě? A proč nemá ACZ někde uveden nějaký přímý kontakt na technickou podporu.
Bože snad nechceš vyhodit T´Poll ?!?! 😐
Aha, takže ta chyba opravdu není u mě, díky za zpětnou vazbu. T'pol vyhodit nechci, ale na svátky mám jiný avatar, je to už takový zvyk, dokonce mi ho to zobrazí v nastaveních, ale v profilu (kartě) uživatele se obrázek neaktualizuje. Ten, co by měl být nyní vidět [odkaz]
Když si tě rozkliknu v nastavení, tak tam to autíčko vidím, ale tady v článku je furt T´Poll. No doufám, že jí tam zas vrátíš 😉
Zvláštní, asi by měli zavolat Tripa, aby to opravil. 😉 Ještě si to rozmyslím, to víš nový rok, nová kočenka... určitě bych jich ještě pár našel. Ale zdá se, že T'pol drží jak vulkánský obyčej.
Tahle vulkánka si postupně získala mé srdce a stanula na čele mého žebříčku koček ze ST. Chuděrky Sedmá, Uhura, Ezri, Troy...
😄 Dobrá byla Daxová z DS9, docela. Kdo je Ezri? To mi z hlavy nic neříká. 😄
Ezri byla další Dax po smrti Jadzii. Taková roztomilá 😄
Aha, musím to nastudovat, v DS9 mám dost mezery. Ještě jsem dopisoval příspěvek předtím - Nevím, jestli si viděl Enterprise v originálním znění, nebo česky, ale T'Pol nemá moc pěknej hlas, ale dabovaná zní ultrasexy, hlasem Lucie Svobodové. Takový hlas mít v navigaci, tak projedu i betonovou zdí. Vůbec ten dabing se výjimečně povedl, pokud jde o volbu hlasů a třeba dr. Phlox taky zní daleko sympatičtěji v češtině.
Edit: Ezri trochu připomíná Keks >😁 z Voyageru
Edit: Ezri trochu připomíná Keks >😁 z Voyageru
bl..c je horší než třídní nepřítel. Uz nevim, ze kterého to je filmu. 😒
Rudá záře nad Klatovama 😄
Tak koukám, že jsme si s ixudesem úspěšně prohodli místo... No, jestli to tak půde dál, tak příští rok to čeká mariachiho 😉
Všem hezký Vánoční čas bez ban(án)ů. Diskuse je o svobodě projevu, názoru. Ale nejen to, je i o slušnosti a o respektu názorů druhých, i když s nimi nesouhlasím. Je obohacením tohoto webu.
Tak se všichni snažme, ať úroveň diskuse vždy převyšuje hodnotu článku a je přínosem pro tento web, pro čtenáře i pro nás, diskusní TOP20...
Redakci pak přejme, ať úroveň svých článků nemusí ždímat z bulvární žumpy, ať se věnuje tématům, které jsou víc než jen odkazem na www.skoda-auto.cz...
Šťastné a veselé...
Všem hezký Vánoční čas bez ban(án)ů. Diskuse je o svobodě projevu, názoru. Ale nejen to, je i o slušnosti a o respektu názorů druhých, i když s nimi nesouhlasím. Je obohacením tohoto webu.
Tak se všichni snažme, ať úroveň diskuse vždy převyšuje hodnotu článku a je přínosem pro tento web, pro čtenáře i pro nás, diskusní TOP20...
Redakci pak přejme, ať úroveň svých článků nemusí ždímat z bulvární žumpy, ať se věnuje tématům, které jsou víc než jen odkazem na www.skoda-auto.cz...
Šťastné a veselé...
5497 : 365 = 15,06
V priemere 15 príspevkov denne, to už nepovažujem za normálne, to je úchylka.
V priemere 15 príspevkov denne, to už nepovažujem za normálne, to je úchylka.
6951 : 365 = 19.04 prispevky a navyse nejake tie BANaniky takze nemohol stale pisat..to ako nazves??? 😉
Když nemáš do čeho píchnout ,tak prostě píšeš. >😁
Vlastní zkusenost? >😁 >😁 >😁 Tak potom mluv za sebe.
Já to mám úplně naopak,ale to ty stejně nepochopíš 😄
Diskutére s nickem Bc. Gilgith: Pokud tvrdís, ze nemám do ceho píchnout, tak lzes. Jsi tedy lhár. Nebo snad toto tvrzení muzes prokázat.
Vseobecne videno je zajímavé kolik diskutéru tady pod domnelou rouskou anonymity, a nekterí i bez ní, písí prokazatelné lzi. Také by bylo zajímavé konfrontovat vase lzi s vasí profesní (zamestnaneckou, podnikatelskou) cinností.
Vseobecne videno je zajímavé kolik diskutéru tady pod domnelou rouskou anonymity, a nekterí i bez ní, písí prokazatelné lzi. Také by bylo zajímavé konfrontovat vase lzi s vasí profesní (zamestnaneckou, podnikatelskou) cinností.
Človeče, že ťa stále baví písať kto klame...
Zajímavé, ze toto nepíses tem co lzou. Nevadí ti, ze nekdo lze, ale vadí ti, ze se proti tomu nekdo ohrazuje? Más to zajímave nastaveno.
Pretože to nemá cenu a je strašne otravné a únavné čítať kto kedy a kde v nekonečnej galaxii internetových diskusií klamal.
To by človek musel byť asi psychopat, aby stále dookola poukazoval na klamstvá anonymných užívateľov a bol kvôli tomu ochotný sa vracať aj po niekoľkých banoch. A moment... >😁
To by človek musel byť asi psychopat, aby stále dookola poukazoval na klamstvá anonymných užívateľov a bol kvôli tomu ochotný sa vracať aj po niekoľkých banoch. A moment... >😁
Pumpkine, nejde o to "kto kedy a kde v nekonečnej galaxii internetových diskusií klamal" ale o to kdo klame napríklad v této diskusi.
Jinak je zajímavé, ze se navázís do me a ne do tech lháru. To znamená, ze ti ti lhári nevadí.
OK, podle tebe jsem psychopat kdyz poukazuji na lidi kterí o me sírí primitivní lzi. Beru na vedomí ze se tech lháru zastávás, nebo ti alespon nevadí, a omlouvám se ti za to, ze jsem te dosud povazoval za slusného cloveka a diskutéra. Clovek se obcas mýlí.
Jinak je zajímavé, ze se navázís do me a ne do tech lháru. To znamená, ze ti ti lhári nevadí.
OK, podle tebe jsem psychopat kdyz poukazuji na lidi kterí o me sírí primitivní lzi. Beru na vedomí ze se tech lháru zastávás, nebo ti alespon nevadí, a omlouvám se ti za to, ze jsem te dosud povazoval za slusného cloveka a diskutéra. Clovek se obcas mýlí.
To že niečo nepochopíš a zle si to vysvetlíš hneď neznamená, že ide o klamstvo. Kto vlastne si, že tu všetkých furt súdiš?
Jednoducho som už nad tebou stratil trpezlivosť a keď som ťa slušne prosil o nejaké informácie k téme, tak už ani tých som sa nedočkal. Podľa teba nemá zmysel sem písať cenné informácie, lenže si to bohužiaľ často ty, kto svojou hašterivosťou ťahá diskusie do žumpy. Načo máš potrebu sem vlastne písať? Aby si bojoval za tú svoju pravdu? To je možno fakt už na liečenie.
Pokojne si ma pridaj na svoj zoznam neslušných diskutérov, aj tak sú tam už asi všetci.
Jednoducho som už nad tebou stratil trpezlivosť a keď som ťa slušne prosil o nejaké informácie k téme, tak už ani tých som sa nedočkal. Podľa teba nemá zmysel sem písať cenné informácie, lenže si to bohužiaľ často ty, kto svojou hašterivosťou ťahá diskusie do žumpy. Načo máš potrebu sem vlastne písať? Aby si bojoval za tú svoju pravdu? To je možno fakt už na liečenie.
Pokojne si ma pridaj na svoj zoznam neslušných diskutérov, aj tak sú tam už asi všetci.
To "že niečo nepochopím"? Fajn, já tady o tobe pravidelne budu psát ze jsi zlodej, komunista a absolutní nula ve své profesi a kdyz se proti tomu ohradís tak ti napísu ze jsi "niečo nepochopil".
"Kto vlastne si, že tu všetkých furt súdiš?" - jeste teatrálneji to fomulovat neumís?
>😁 >😁 >😁
Jo a kdyz jsi se mnou "stratil trpezlivosť" tak se holt nedá nic delat.
"Kto vlastne si, že tu všetkých furt súdiš?" - jeste teatrálneji to fomulovat neumís?
>😁 >😁 >😁
Jo a kdyz jsi se mnou "stratil trpezlivosť" tak se holt nedá nic delat.
Treba sa občas aj zamyslieť prečo ti to asi píšu. Nie som to predsa ja, kto sa tu oháňa aké má super vedomosti a pritom skutek utek. 😉
Už ma to ale nebaví, tak sa teda zariaď ako chceš, len skús prosím neznižovať úroveň diskusií v novom roku.
Už ma to ale nebaví, tak sa teda zariaď ako chceš, len skús prosím neznižovať úroveň diskusií v novom roku.
Nastestí je zcela nepodstatné co ty povazujes za normální.
Mám naprosto stejný názor 😄
Alespon v tom, ze to co nick T.E.S.L.A povazuje za normální je zcela nepodstatné, se shodneme.
To jsi špatně pochopil-ale mě to nepřekvapuje. 😄
To jsi špatně napsal-ale mě to nepřekvapuje. >😁 >😁 >😁
Nemůžeš psát za mě,tudíž nemůžeš ani hodnotit ,zda jsem to napsal dobře ,či špatně. Ale budiž. Máme demokracii ,tak si piš co chceš. Hlavně slušně,pak se shodnem. 😄
Samozrejme, ze nemuzu za tebe psát. Stací si precíst co jsi napsal. Ale chápu, ze je to na tebe moc slozité.
Právě,že není .Ale asi máme na věc každý jiný pohled.V TV je dobrý film -měj se 😄
Tiež sem chodím stále menej. A je sa čo diviť, keď po kreténskych príspevkoch, ktoré produkuje gilgit a jeho suity, človek často ani nemá chuť sem pozrieť? Časť tejto diskusie je toho príkladom. Gilgitove vedomosti už nemajú žiadnu cenu, väčšinu jeho "prínosu" opäť tvoria zvratky. A šéfredaktor sa prizerá a počíta kliknutia. Smutná koncoročná bilancia.
Moje "vedomosti už nemajú žiadnu cenu"? Fakt? A kdy tu cenu ztratily? >😁 >😁 >😁
Jinak nikdo ti nebrání psát jeden kvalitní príspevek za druhým. Problem je v tom ze já si nekteré tvé príspevky pod drívejsím nickem pamatuji...
Jinak nikdo ti nebrání psát jeden kvalitní príspevek za druhým. Problem je v tom ze já si nekteré tvé príspevky pod drívejsím nickem pamatuji...
No keď si ich prestal podávať, presne vtedy stratili cenu.
Neblbni, fakt? Moje vedomosti a informace mají porád stejnu cenu.
Ale zjavne nie pre nás, však?
Nie. Absolutní vetsinu místních diskutéru seriózní informace o automobilovém prumyslu nezajímají. Psal jsem na ACZ opakovane veci o kterých redaktori nemají ponetí, nekolikrát to byly skutecne zákulisní informace, ale nejsem hlupák abych se snazil nabídnout neco navíc a jeste si za to nechal nadávat. To uz me preslo.
Porád jeste existuje moznost napsat me SZ. Ale kdyz jsi se mnou "stratil trpezlivosť" a myslís si ze jsem "možno fakt už na liečenie" tak se holt nedá nic delat.
Porád jeste existuje moznost napsat me SZ. Ale kdyz jsi se mnou "stratil trpezlivosť" a myslís si ze jsem "možno fakt už na liečenie" tak se holt nedá nic delat.
I když mě tvůj obor obecně moc nezajímá, třeba pod diskuzí o Phaetonu jsem tvůj pohled cíleně hledal, opravdu mě zajímal. Nenašel. (napoprvé). Protože z tvých x desítek příspěvků jen jeden byl ten k věci.
Takže nám za trest ponúkaš len kopu príspevkov úplne mimo tému áut, pretože nevieme doceniť tvoje znalosti? Prečo taký Dixik2, ktorý tu obohacuje diskusie o zaujímavé info s tým nemá problém a ty áno? Kde sa stala chyba?
Nemusíš sa hneď urážať, toto je jednoducho vhodný priestor na ozrejmenie si niektorých vecí, prípadne snahu ti pomôcť, o ktorú ale asi nestojíš.
Nemusíš sa hneď urážať, toto je jednoducho vhodný priestor na ozrejmenie si niektorých vecí, prípadne snahu ti pomôcť, o ktorú ale asi nestojíš.
Protoze do Dixika2 se nenavázejí. Dixik2 nepsal objektivní informace o aktivitách Hyundai Motor Group v situaci kdy se tady skupina primitivu navázela do vseho co souviselo s firmou Hyundai. Dixik2 nepsal objektivní informace o ruském automobilovém prumyslu v situaci kdy je kazdý kdo se zajímá o Rusko skupinou primitivu na ACZ nazýván komunistou. Dixik2 nepsal objektivní informace o cínském automobilovém prumyslu které u nicku Ji/Ri vyvolaly erupci sprostých pomluv a lzí. Není treba pokracovat. Vázne to nechápes?
Vítej,Tvoje dalsí slinty není treba komentovat,To jsi vázne takový vypatlanec?
Zdá se ze se do toho zamotávás porád víc, psychopate.
Dost se ti to v hlave pomíchalo, vypatlánku.
Zdá se ze se do toho zamotávás porád víc, psychopate.
Dost se ti to v hlave pomíchalo, vypatlánku.
Ja už takto spätne neviem zhodnotiť čo boli/neboli objektívne informácie, ale je logické, že čím viac tu píšeš, tým viac reakcií alebo aj nesúhlasných názorov sa môže objaviť.
To je jedna vec, druhá je tá tvoja nekonečná potreba sa biť za pravdu a nechávať sa vyprovokovať. To je presne dôvod prečo tu potom vznikajú odpadové diskusie. Samozrejme na to vždy treba dvoch, no ty si vďačným objektom.
Takže zatiaľ čo Dixik2 je väčšinou úplne vecný a myslím, že sa ani nedá vyprovokovať, ty si veľmi vďačným objektom. Čiže tvoj príklad, s chlapíkom, ktorého okradnú a je vraj na vine by som poupravil na chlapíka, ktorý ide zlou štvrťou a veselo pred sebou máva tučnou peňaženkou. Vtedy to už je aj jeho chyba, tak ako tu vôbec začínať témy, pri ktorých treba počítať, že sú kontroverzné.
To je jedna vec, druhá je tá tvoja nekonečná potreba sa biť za pravdu a nechávať sa vyprovokovať. To je presne dôvod prečo tu potom vznikajú odpadové diskusie. Samozrejme na to vždy treba dvoch, no ty si vďačným objektom.
Takže zatiaľ čo Dixik2 je väčšinou úplne vecný a myslím, že sa ani nedá vyprovokovať, ty si veľmi vďačným objektom. Čiže tvoj príklad, s chlapíkom, ktorého okradnú a je vraj na vine by som poupravil na chlapíka, ktorý ide zlou štvrťou a veselo pred sebou máva tučnou peňaženkou. Vtedy to už je aj jeho chyba, tak ako tu vôbec začínať témy, pri ktorých treba počítať, že sú kontroverzné.
Takze o firme Hyundai nepsat, protoze to je kontroverzní téma. O ruském automobilovém prumyslu nepsat, protoze to je kontroverzní téma. O cínském automobilovém prumyslu nepsat, protoze to je kontroverzní téma. O problémech koncernu Volkswagen nepsat, protoze to je kontroverzní téma? O cem jeste nepsat? To fakt myslís vázne?
Moji "nekonečnú potrebu sa biť za pravdu" povazuji za plus, ty ne?
Moji "nekonečnú potrebu sa biť za pravdu" povazuji za plus, ty ne?
Nevykrúcaj sa z toho. Dobre vieš ako to myslím, to vždy len začne pri témach, ktoré si vymenoval, ale vždy sa to zvrtne do nejakej politiky a osobného osočovania. Potom vytiahneš čo kto kedy napísal, či je komunista alebo fašista a už je oheň na streche.
Nie, vidím, že nemá zmysel pokračovať. Ak tu ale budem aj naďalej čítať také diskusné ***, ako v tomto roku, tak už to tu tiež zabalím.
Nie, vidím, že nemá zmysel pokračovať. Ak tu ale budem aj naďalej čítať také diskusné ***, ako v tomto roku, tak už to tu tiež zabalím.
Nevykrúcam. Trochu politiky neuskodí. Nejen auty ziv je clovek. A je prokazatelné, ze to nejsem já kdo pri kazdé zmínce o ruském automobilovém prumyslu zacne vytahovat politiku. Jo a to ze ti nevadí clovek který rozsiruje neonacistické myslenky je také zajímavá informace.
Myslím si, ze pokud to tu zabalís tak to nase planeta i celý vesmír nejak prezijí.
Myslím si, ze pokud to tu zabalís tak to nase planeta i celý vesmír nejak prezijí.
...ale musím konstatovat, že to vyhrálo duo Gilgit Gilgit. jestli to je stejná osoba nevím, rozhodně ale nedoporučuju oponentům si nastavovat podobné nicky.
Zlate casy GTIho. Kde je mu konec 😄
Souhlasím, v té době se tady nikdo s nikým tak častokrát nepourážel a když, uměl se i omluvit. Dneska je to jenom o urážení a omluva skoro žádná. Jen urážky, napadání.
Fuj!!!
Fuj!!!
Ostatně, kde je mu fakt konec? Prej tu byl a občas zajde. Nemohla by ho redakce nějak zkontaktovat a oslovit, aby se vrátil? S ním by se vrátili i lepší časy. 😉
Vázne? Tak to jsi asi cetl príspevky jiného nicku GTI nez já. Pokud tvrdís, ze GTI neurázel, tak to není pravda. Stací si najít staré diskuse. Ale je pravda ze neurázel ty kterí s ním souhlasili.
Nicméně celkový dojem z něj je pozitivní, aspoň já to tak vnímám. Když se dneska řekne GTI každej si hned vybaví nebetyčnou adoraci koncernu a jeho básničky, to podle mě převažuje. Ale když se dneska řekne Gilgit, IPA atp., co se lidem vybaví jako první? Urážky, osočování, napadání, hádky atd., čímž neříkám žes za to mohl vždycky ty, že vždycky jsi byl ten kdo zaútočil první, ale mnohokrát si se nechal strhnout a pak už z toho byla mela.
Chlapi, v rámci diskuze s Gilgitem (nebo Gilgitem., už nevím) jsem ze sebe udělal pokusnýho králíka, risknul to a do jednoho příspěvku zcela nevinně napsal slovo Blbeček. A šup, hodinu jsem nemohl diskutovat! Přihlásit ano, diskutovat ale ne. Asi jsem se tímto slůvkem vážně provinil proti pravidlům slušnýho diskutování, víc než mnozí jiní místní urážeči a okopávači. Čili bacha na Blbečka >😁 >😁 >😁
Edit: Za co ty dva palce dolů, kdo mi je dal? Přiznejte se!
Edit: Za co ty dva palce dolů, kdo mi je dal? Přiznejte se!
Top 20! Not bad. Quite a surprise for an old man........ 😉
Prudit. Jako jeden z mala tady se vyjadruje slusne, lidsky a z kazdeho jeho prispevku cisi prehled o automobilovem trhu. Takrka vsichni velci umelci tez nebyli za sveho (minimalne internetoveho) zivota oceneni a az konecne vy zacnete docenovat pane Gilgituv prinos, bude jiz, pratele, pozde. Probudte se!
Chlapu jako on je malo, kuprikladu kdyz jednou rekne ze bude psat maximalne par prispevku do mesice, tak to tak taky sakra je. Umite to, drzet slovo a nenechat se vyprovokovat lidskou malosti, vy posmevacci s rudymi nosy?
Chlapu jako on je malo, kuprikladu kdyz jednou rekne ze bude psat maximalne par prispevku do mesice, tak to tak taky sakra je. Umite to, drzet slovo a nenechat se vyprovokovat lidskou malosti, vy posmevacci s rudymi nosy?
Máš pravdu.... myslím, že je třeba jít do sebe. Je to prostě chlap, který když řekne slovo, tak ho dodrží...jen to občas zanikne přes tu kopu příspěvků, které vlastně ani nenapsal.
A koho by to snad zajímalo, loni to dopadlo takto😒br /> [odkaz]
A gratuluju pravýmu vítězi s nickem Gilgit, IPA, Gilgit. :yes: 😉
A neviem, či ti teda k tomu druhému miestu mám gratulovať 8-s
Menej politiky, a viac o autách... 😉
OT: tak jsem včera shlídl pozemšťana, už nevím v jaké souvislosti jsi mi ho doporučoval, a - zvláštní. Za posledních 20 let jsem neviděl hůř dabovaný film, ale není nezajímavý.
Jinak na tomto místě- zajímalo by mě, jestli těch 7 :no: je za konstatování, s kým Hammunasakra nejvíc diskutoval, nebo za nechutné OT.
Moje ocenění za blábol roku nějak nemůže zapomenout - koukám že ani dneska ne 😄
Já toho Pozemšťana viděl už před pár lety takže dabing si nevybavuju - mrzká kvalita dabingu a často bohužel i překladu je smutnou realitou :-!
Fascinuje mě že na [odkaz] muže bejt překlad 1-3 dny po americký premiéře a kvalitní, když to pak za rok nebo 2 dorazí do nějaký český tv je překlad často o hodně horší :no: 8-s
Doporučoval sem ti ho ale z jinejch důvodů - a jestli aspoň trochu zaujal sem rád, mě docela dost. Před časem sme se bavili o [odkaz] 13. ledna začíná na ČT - jednoznačně doporučuju :yes: :yes: :yes: 😉
Tak ať se líbí 😄
Za druhé - bol si / si spokojný s aktuálnym vývojom tohoto webu ? 8-s
nebyť tej "fičúry" od toho dobrého človeka, vďaka ktorému môžem aj kapitolovaný text čítať normálne "po starom", tak by som už hádam ani na tieto diskusie nechodil. Ubudlo času a síl bojovať za niečo lepšie... :-!
webpajo, vidím ze jsi se rozhodl definitivne zaradit mezi místní diskutéry kterí to s pravdou neberou prílis vázne. U vás moravskoslezských podnikatelu to zrejme patrí k podnikání.
A ted konkrétne, webpajo. Muj poslední ban jsem podle vyjádrení redakce dostal za slova "blbecek" a "zamindrákovaný okopávac". Protoze podobná a podstatne horsí slova se v diskusích na ACZ vyskytují pravidelne aniz by jejich autori dostali ban (stací se podívat na to ze tvuj kamarádícek kterého tak adorujes chrlí mnohem horsí výrazy jako na bezícím pásu a nevím ze by nekdy dostal ban) tak i díte vidí ze údajná neslusnost je jen zástupný argument.
Takze príste nez o nekom napíses ze "lže jako když tiskne" tak se pokus premýslet. Ty "slusný podnikateli". >😁 >😁 >😁
Jo a ty příspěvky typu který jsem "níže opět rozjel ve velkým" vzdycky rozjízdím já, ne treba tvuj kamarádícek Ji/Ri. Tolik lidské falešnosti jako v tom cos napsal ty se tady málokdy vidí (ovsem krome príspevku tvých kamarádícku). Doufám, ze jsi na to hrdý, "podnikateli".
Más tam jeste neco?
Jo a nekonzumuj tolik kukuricných výrobku.
Jako obvykle rychle (jak slepice po flusu) a extrémne primitivne zareagoval tvuj kamarádícek Ji/Ri. Clovek který tak jako ty odmítá kritiku toho co tady provádí nick Ji/Ri není slusný clovek.
To, ze oba jste "podnikatelé", jenom dokresluje situaci.
Koukej, napíšu BLBEČEK, a uvidíme co se stane, oukej?
Me proste vadí, ze lidé tady rozsirují pomluvy a lzi, a samozrejme me taky vadí, ze ti stejní lidé nemohou rozchodit kdyz se o nich napíse pravda. Vím, ze v tomto prípade to vidím jinak nez mnoho diskutéru a budu to tak videt i v budoucnu. Lidi kterí pomlouvají a lzou nebo pomlouvání a lhaní akceptují neuznávám.
Jinak je rozhodne zajímavé vedet jestli se pomluv a lzí dopousti dlazdic (nic proti dlazdicum jako profesi) nebo vysokoskolsky vzdelaný podnikatel. Nebo ze velký pocet tech nejprimitivnejsích diskutéru pochází z Moravskoslezského kraje.
Jinak se budu opakovat: Me proste vadí, ze lidé tady rozsirují pomluvy a lzi, a samozrejme me taky vadí, ze ti stejní lidé nemohou rozchodit kdyz se o nich napíse pravda. Vím, ze v tomto prípade to vidím jinak nez mnoho diskutéru a budu to tak videt i v budoucnu. Lidi kterí pomlouvají a lzou nebo pomlouvání a lhaní akceptují neuznávám.
A jeste poznámka: Mezi tím jak se tady pomlouvá a lze, jak se k tomu staví vetsina diskutéru a redakce (predpokládám ze tomu tak je i na jiných serverech které se zabývají jinými tématy) a jaká je spolecenská situace v CR a SR existuje prímá souvislost.
To ze hned nekolik "podnikatelu" v diskusích na ACZ nemá problém pomlouvat a lhát o necem svedcí.
Ji/Ri tě svými nadávkami dokáže zastínit, to ano. Ale hádá se z celé této komunity jen se dvěma nicky. Ty skoro se všemi.
Jestli to znamená ze moje sociální inteligence je na úrovni základní skoly tak se nedá nic delat. Pomluvy a lzi proste neakceptuji.
A ze se ve vasich koncinách pravda nazývá pomluva není taky nic nového.
Ale co cekat od neználka který cím víc necemu nerozumí tak o tom tím víc píse. >😁 >😁 >😁
Jinak na první mesíce prístího roku mám mimo jiné naplánován rozhovor s manazery jedné dulezité firmy které patrí mezi tvoje zákazníky. Uz se moc tesím...
Jinak vetsina vrahu jsou na první pohled zcela normální lidé. Kdyz se na jejich cin prijde tak sousedé casto ríkají veci typu "takový to byl slusný clovek, pozdravil, i s nákupem do schodu pomohl". Takze tak...
Pokud sem bude erudovaně psát lékaž zachraňující lidské životy a bude to diskuze pod článkem o zachraňování lidských životů, pak by jeho příspěvky měly být ty nejlepší a nejvěrohodnější. A pak si jako takové zaslouží palec nahoru.
Pokud pod článek o sociálně slabých, necmocných a starých lidech bude psát příspěvk člověk, který v té oblasti dennodenně pracuje, pak opět by měly být ty nelvýstižnější, měly by nás obohatit o informace, které možná ani netušíme, a pak opět palec nahoru. Budou-li tedy opět ve slušném tónu.
Několikanásobný vrah - neumím si představit, že by to tady někdo o sobě napsal, čili Ne. Navíc to není povolání, nic co by tě mohlo obohatit, resp. mohlo, ale ne tak jak já myslím, tedy pozitivně.
Jinak tady je videt komu z diskutujících zálezí na dobru redakce a psaním velkého poctu príspevku a tím pádem velkým poctem kliku prispívá k tomu aby meli redaktori co jíst a kdo se jenom veze. >😁 >😁 >😁
No a kdyz tady pár diskusních kovboju nemuze rozchodit pravdu a málem pukne vzteky tak je i o zábavu postaráno.
A pokud narázís na moje informace o ruském automobilovém prumyslu tak ty vetsinou pocházejí od výrobcu automobilu a komponentu. V prípade výrobcu jsou to krome ruských firem jako treba AvtoVAZ, GAZ, Kamaz nebo Sollers také firmy BMW, Ford, Daimler, General Motors, Hyundai, Kia, Mitsubishi, Nissan PSA, Renault, Toyota, Volkswagen a dalsí, výrobce dílu nemá cenu vypisovat. Takze pokud tyto firmy a jejich manazery oznacujes za "putinovské weby" tak jsi jasný prípad pro docenta Chocholouska. >😁 >😁 >😁
Hoši :yes:
Preji vsem hezke svatky 😄