Technika
125S
0
Přesně tohle mě zmátlo. Celou dobu jsem si myslel, že je Phantom celej z hliníku. Zase je člověk o něco chytřejší. Děkuji za info.
Přejít do diskuze
Takže Phantom má hliníkovou karoserii na ocelové platformě? Já opravdu myslel, že je to celohliník (nepočítaje, co není přivařené, přilepené atp.).
V době samonosných karosérií se to prolíná, ale v článku popisují toto co je zakroužkované [odkaz] . To nemá s kastlí, [odkaz] která by mohla být klidně i dřevěná moc společného. Zde kromě horních ramének hliník samozřejmě není a nebyl, proto to bude novinka a unikum. Zmátlo Vás zřejmě to, že současná hliníková (kromě víka kufru a předních blatníků) kastle je tvořena hliníkovým prostorovým rámem, tedy jakousi její výztuží. [odkaz] To ale není ta platforma. Platforma je jen spodek, který neudává tvar toho auta.
Zajímavé bude třeba i vedení zvuku, skrz ocel jej lidské tělo vnímá příjemně, skrz hliník většinou nikoliv.
Zajímavé bude třeba i vedení zvuku, skrz ocel jej lidské tělo vnímá příjemně, skrz hliník většinou nikoliv.
Máš to rovnou v perexu: "První Rolls-Royce s novou hliníkovou platformou bude uveden na trh v roce 2018." Ne že by to vyznělo, on to jasně říká.
Samozřejmě máš pravdu, Phantom má celohliníkovou karoserii "Made in Germany."
Samozřejmě máš pravdu, Phantom má celohliníkovou karoserii "Made in Germany."