Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Dacia Sandero a Logan nově nabízí automat Easy-R. Víme, kolik stojí

17 komentářů

MariAchi
...nabizi Dacia tuto prevodovku ne pro dva, ale pro tri modely, k sedanu Logan maji i kombi Logan MCV, kde verze Arctica s Easy-R vyjde na cenikovych 272 900,-

Mozna by to chtelo dvakrat merit a jednou rezat.
admin badge
David Bureš (Auto.cz)
No jo, máte pravdu, úplně jsem ho přehlédl. :😉
Martin
a ejhle, po několika dnech co má Dacia CZ nový ceníky to tu je. Venku měli tuhle nabídku dávno před koncem roku.
admin badge
David Bureš (Auto.cz)
Opravdu? Ceník toho automatu jsem hlídal tak od září a našel jsem ho až tento týden 😄
Anonym
Já taky, kontroloval sem to 28.12 a nic tam neměli
Individualita
Plánuješ nový vůz? >😁
Anonym
Ne, ale sleduju východní automobilky a vždy vítám rozšířenou nabídku automatů.
Anonym
Naopak němci už to maj asi 1,5 měsíce
Martin
byl tam v pondělí, Dacia mi odepisovala 30.12. že LPG plánují v průběhu 2016, tak jsem to sledoval
msifa
Příplatek 15 000 kč za robotizovanou převodovku je dobrý :yes: .
Škoda jen, že zbytek auto je takovej nijakej. Loni jsem o Loganu MCV uvažoval, ale nakonec jsem skončil u jiné značky a za cenu jen o něco vyšší.
Dacia není špatné auto, jen mne na ní některé věci nevyhovují.
Anonym
Hlavní problém je motor, bohužel Lada která nabízí atmosféru a taky automat tady není schopna něco dát do prodeje. Na Slovači maj sice v ceníku skoro vše, ale zas je problém že nemaj nic skladem a čekaj na dodávky z ruska.
Nadzvukovy
Čo je to za značku? 😉
Anonym
čeho, té převodovky? ZF pokud vím
kilem
Me se to libi ,ale automat naco? Já radeji manual ,ale když je řeč na ladu ta se me libi a 1,6 by me stacila já bych mel i zájem o ni a kde je vsude čtu hledám a nic.Jen vim že to auto přijde letos i do Eu :yes:
Anonym
U lady je problém, že dovozci sou na pikaču a mateřský závod ač má silné čeči jak bude dodávat na e😜ort má v reálu něco na e😜ort problém dodat.
O tom svědčí fakt, že tady už čtvrt roku nemaj co prodávat, enb jediný model Niva je vyprodaný a nové stále nejsou schopni dodat.
kilem
No práve a přitom ty auta budou asi solidní ta vesta je stavená jednoduše.Já snad jim tam napíšu ,že na to tady čekáme .
Barca
Dobry den,chcem sa spytat redakcii auto.cz,ci planuju v najblizsom case testovat daciu s robotizovanou prevodovkou?
Dakujem s pozdravom Pali