Ekonomika
Martin
2
a ejhle, po několika dnech co má Dacia CZ nový ceníky to tu je. Venku měli tuhle nabídku dávno před koncem roku.
Přejít do diskuze
...nabizi Dacia tuto prevodovku ne pro dva, ale pro tri modely, k sedanu Logan maji i kombi Logan MCV, kde verze Arctica s Easy-R vyjde na cenikovych 272 900,-
Mozna by to chtelo dvakrat merit a jednou rezat.
Mozna by to chtelo dvakrat merit a jednou rezat.
Opravdu? Ceník toho automatu jsem hlídal tak od září a našel jsem ho až tento týden 😄
Dobry den,chcem sa spytat redakcii auto.cz,ci planuju v najblizsom case testovat daciu s robotizovanou prevodovkou?
Dakujem s pozdravom Pali
Dakujem s pozdravom Pali
No práve a přitom ty auta budou asi solidní ta vesta je stavená jednoduše.Já snad jim tam napíšu ,že na to tady čekáme .
U lady je problém, že dovozci sou na pikaču a mateřský závod ač má silné čeči jak bude dodávat na e😜ort má v reálu něco na e😜ort problém dodat.
O tom svědčí fakt, že tady už čtvrt roku nemaj co prodávat, enb jediný model Niva je vyprodaný a nové stále nejsou schopni dodat.
O tom svědčí fakt, že tady už čtvrt roku nemaj co prodávat, enb jediný model Niva je vyprodaný a nové stále nejsou schopni dodat.
Me se to libi ,ale automat naco? Já radeji manual ,ale když je řeč na ladu ta se me libi a 1,6 by me stacila já bych mel i zájem o ni a kde je vsude čtu hledám a nic.Jen vim že to auto přijde letos i do Eu :yes:
Hlavní problém je motor, bohužel Lada která nabízí atmosféru a taky automat tady není schopna něco dát do prodeje. Na Slovači maj sice v ceníku skoro vše, ale zas je problém že nemaj nic skladem a čekaj na dodávky z ruska.
byl tam v pondělí, Dacia mi odepisovala 30.12. že LPG plánují v průběhu 2016, tak jsem to sledoval