Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Designový duel: Mercedes-Benz C a E: Poznáte vůbec nové éčko?

41 komentářů

Uživatel_5340709
s sebou vezmu metr, tak to poznám. 😉
white label
J@k to nemáš We VWoku, tak je to problém... >😒]
Uživatel_5340709
Furt se snažím si ty tvary naPASSATovat do paměti, ale je to pro mě DAS problém. 😄
Well-being
větší obluda než druhá ... :no:
Uživatel_5340709
Céčko je v reálu pěkné auto, ale s Ečkem mohli předvést více invence.
sargis
Ctl-C, Ctl-V, zoom 120% a som dizajner Mercedesu :-!
BRK
Asi tak nebo spíš Ctrl-C , Ctrl-E 😉
peterhajzel
Ešte by som pridal Ctrl-S
nevedel by som na prvý pohľad rozlíšiť ktorý je ktorý,
napríklad tu: [odkaz]
Arese
Přesně jsi to vystihl! 😉
KANKUNEN
Snad kombík předvede aspoň pozměněná světla, tvar je jistý jako u C. Jinak se mi to líbí. Staré GLK a E na mě působily důchodcovky a 20 let staré.
Velkoodběratel_kukuřice
Naopak ostré tvary byly pěkné, není hezčí sedan střední třídy než předchozí C.
3_diamanty
predosle Cecko alebo GLK som tiez chvalil... to bol skutocne dizajn hodny MB..... bohuzial tieto nove barokove gycove pocmulane masovo nudne generacie sa mi nepacia vobec... interier je fajn ale ich exterier za tie prachy nestoji... to ani nahodou ... to radsej passata a nejaku vitaru k nemu
webpaja
Passata a Vitaru k tomu... Ty už tu končíš a chceš zanechat co největší "dojem"?
KANKUNEN
Prodeje ukážou, že moderní design přitáhne více zákazníků. Poslední Vectra by mohla vyprávět.
Blue Sun
Co je moderního na ocucaném bonbónu? Tenhle design na mě naopak působí zoufale zastarale.
3_diamanty
suhlas.... je to nudne sterilne a ulizane ako pocmulany bonbon ... uz dnes mi pride nove Ecko vizaulne akoby stare...a uplne nezaujimave na pohlad ;-\ ... aj passat je daleko stavnatejsi a krajsi a ma viac charizmy ... a povedzme taky cadillac alebo jaguar ci maserati su v tomto uz uplne ina liga ... MB je dnes uz len nudna masovka s nalepenou hviezdou ;-\
3xplor3r
tak trochu nerozumiem, preco je zle, ak sa na seba auta tej istej znacky podobaju a nech sa paci: aj podstatne podobaju...hlavne, ked vsetky tri auta (C, E aj S) su vlastne to iste: reprezentativne sedany...co sa tyka samotneho dizajnu, nechapem, co mas stale s tym pocmulanym cukrikom (cesky bonbon)...pises ze passat ma stavu, ale prace passat je taky ocmulany bonbon: postupne sa vsetky vyrazne prvky scucali do naznakov a teraz to atuo vyzera ako nejaky holiaci strojcek: krabicka so zaoblenymi hranami a listou tvoriacou masku...tieto mercedesy maju konecne masku tvarovanu, priestorovu, nie je to nejaka priamkova plocha obalena texturou masky, ale vies na tej maske citat jednotlive hmoty, hmotu blatnikov, hmotu svetlometov a hmotu motoroveho priestoru, pekne na seba nadviazane no v priestore odlisene, tvarovane...vidim tam kus socharciny narozdiel od ocucanych krabiciek v inych znackach...mam pocit, ze mas kusok obmedzene vnimanie dizajnu. aj ked je vnimanie dizajnu subjektivne na pocity, ma vsak objektivne kriteria a ty ich neustale ignorujes a nahradzas pocitmi. odosobni sa od toho, ze sa ti nepaci podobnost modelov a skus sa na dizajn pozriet z ineho uhla, z uhla konkurencnych modelov a tiez z uhla beznej klientely znacky, mozno zacnes chapat niektore suvislosti.
Warrual
Jou W204 to je elegán! :yes:
Uživatel_5340709
Nebo předešlé Ečko před fc.
Velkoodběratel_kukuřice
Audi a BMW, teď i MB to prostě sjednotili, taky občas mám problém poznat jestli je to 5 nebo 7, pokud ji nevidíte z profilu, to samé se stává u Rapidu a Octávky při pohledu zezadu, tak na větší vzdálenost taky občas zaváháte, nebo Ford Mondeo a Focus sedan, i když ten moc často nejezdil. Vcelku se mi nový design líbí, nechápu lidi, kteří to nazývají čínský. Jak jinak chcete auto udělat, aby bylo trochu designově odlišnější než předchůdce, ale aby si zároveň zachovalo tvář. Jen mi vadí trochu zadek, líbí se mi ostře řezaný.
Arese
No mě taky vadí "jen zadek", ale tak strašně moc, že mi ta klesající rozteklina úplně zkazila dojem z celého auta! 😢 8-s :no:
3_diamanty
najdi 5 rozdielov zda sa dostala novy rozmer..... ja totiz nevidim ani jeden rozdiel... vsetky nove MB su uz cista kopirka..... tie svetla ktore dnes maju aj maska vyzeraju vlastne uplne rovnako vsade.. od gycoveho Acka cez lowendovy uzitkac Citan az po barokovu udajne premiu s nazvom S klasse ...tazko povedat co tym sleduju.... ale aj insignia ci ine bezne vozy ako 508 alebo mazda 6 maju uz dnes viac dizajnoveho napadu ako cely MB dohromady ... kde su casy ked sa Ecko od Ska ci Cecka dalo rozlisit z kazdej strany doslova na kilometer.... a ked kazdy mercedes mal svoju vlastnu tvar a vlastny styl.... zlate suzuki, honda, jeep kia ale aj mitsubishi ci toyota a par dalsich znaciek ktore necpu jeden vzhlad na vsetky svoje vozy ... su pre mna ovela zaujimavejsimi znackami
fOE
Barokova udajne premie s nazvem S klasse
>😁
topre ty se prekonavas, furt tu svou latku posouvas dal a dal >😁
3_diamanty
ale uz to nejde skokom... ale len po centimetroch... tiez som len clovek 😉
webpaja
😉 Na tohe je škoda slov, co tu Topper plodí
chalan66
Sú všetky pekné, ale naozaj nastáva otázka , prečo dať 100 000 Eur za S klas, ak mám takmer to isté a dizajnovo už totálne to isté za 50 000 Eur , alebo C za 30 000 Eur a dizajnovo musíš pátrať ak ho stretneš na ulici ! Je to choré a ako keby dizajnér stratil fantáziu a inšpiráciu. Keby sa aspoň zadné svetlá odlišovali , ale ani to nie ! 😒 😒 :😉
speedfred
Dizajnovo ano,ale technicky tažko. Tam rozdiely budu.
_MT_
Pak je otázka, jestli si kupuješ auto pro vzhled (a že ty základy budou potřebovat vyšperkovat, aby vypadaly k světu, takže na ceny holátek můžeš zapomenout), nebo pro něco jiného.
boost.
Auto není jen o tom, jak vypadá zvenčí.
white label
Jestli chceš hlavně nas.rat sousedy, tak na to stačí i to Céčko v holobytu... 😉
speedfred
:yes: >😒]
webpaja
To je fakt, hodinky za 20E na tržnici nebo Carrery? To druhý bych i zakázal prodávat. Vypadá to skoro stejně 😉
antiff
Pri vsetkej ucte to su presne myslienky ludi co na to nemaju. Ak si raz kupujes S tak ta proste nenapadne "boha radsej si kupim dve C, alebo nie, kupim si tri a rovno v zakladnej vybave, super kseft". Ak sa na to musis pozerat takto tak S/A8/7/LS neni trieda v ktorej mas nakupovat.
speedfred
čias mávali Mercedesy na chladiči vodorovné chrómové pásiky podľa toho koľko mali valcov v motore. Dnes už iba po 4 pásiky,to je asi uz iba kvôli dizajnu...
Stejsn
jako když jsem poprvé viděl tyhle výtvory z MB😒br /> [odkaz]

8-s
3_diamanty
:yes: tiez nie moc pekny pohlad ... ale stale tam vidim viac rozdielov ako v pripade hviezdneho MB

o to viac si dnes preto cenim znacky ktore maju vlastnu tvar.... a som moc rad ze vitara nie je len zvacseny swift alebo soul nie je ziadne zmensene sorento alebo iba vyvyseny ceed.... raz tieto premiovky zistia ze uniformita sa dnes uz nenosi ... a je to v dnesnom pestrom svete krokom dozadu
Arese
Tak proti těm Mercedesům je Rapid a hlavně Octavia III designový skvost!
Ozzman
Nepoznám, nemusim to číst celé že ne? >😁
3_diamanty
este by to chcelo pridat S klasse k tymto dvom pripadne aj GLC ..a trosku tie foto navzajom premiesat.... zlate audi ... neverim ze to vravim ale MB mi nedava inu moznost ... MB dotiahol kopirku k dokonalosti
ro80
Fotky mohou klamat, ale rozměry rozhodují. Taky není poznat Octavie od Superba, ale po usednutí se proberete hned. U koncernu je ovšem problem s"holoťáckým" desingem interieru.
Ja Prvni 123
Majtel Mercedesa má asi trochu jinou mentalitu... stačí, že je poznat, že jede Mercedesem.
Kterým typem už je jedno... vybírá podle potřeb, ne podle dojmu.
A peněženky, pochopitelně.

Za mě je nejdůležitější, že Ečko nemá tablet...
😉

V mým věku bych si sám sebe uměl v éčku představit. S benzínem, automatem... a bylo by mi úplně jedno, že se to podobá menšímu i většímu bráchovi.
Pořád platí, že dát tolik peněz za auto prostě nechci. Ale to je můj problém - ne toho auta.

Jediný, co jsem ochoten připustit je, že tady už neplatí to, co do nedávna: život je krutej. Když ho řídíš, nemůžeš ho vidět!

😉