Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nissan NV2500 Concept: Nové fotografie a bližší informace

32 komentářů

Pierro
No potěš pánbůh, to je teda obluda. Ta bílá dodávka na fotkách je pancéřák na přepravu peněz a cenin?? Anebo obrněný anton pro převoz obvzláště nebezpečných zločinců?? Tak či tak o vypadá dost otřesně... 8-s
velebnosti to je hnus

mám vrtačku od narexu - tu do těch dveří asi nepověsím, co?

takhle chce hnisan čelit ekonomické krizi a klesajícímu zájmu o monstra?
radhro
myslím , že vstup na americký trh s tímto tankem naplánovali právě včas >😁 >😁 >😒]
Dylan McKay
Krásu a praktičnost dodávky samozřejmě neocení někdo, kdo dodávku nepotřebuje. Já bych tuhle bral okamžitě! :yes:
vrkuboy
presne tak, ale ja dodavku nepotrebuju a presto se me moc libi. Podle me vypada dobre :yes: a navic i jako obycejna firemni dodavka by pusobila celkem reprezentativne 😉
Dylan McKay
...a hlavně by to vyráběl i můj oblíbený Renault: [odkaz] 😉 :yes:
vrkuboy
ja vim ja vim, mam podobnou diagnozu >😁 ten trafic se zvysenou strechou vypada dobre 😉 master uz tak peknej neni, ale je to delnik u toho se na krasu nehledi 😉 jinak co se tyce renaultu a jeho uzitkacu tak cenove vychazi vic nez dobre :yes: doufam ze bude i ten bee bop
Dylan McKay
...a taky bych chtěl pochválit spolehlivost... :yes:
vrkuboy
no ja mam scenica 99 najeto 180 000 a zatim tuk tuk jen bezny vymeny jako brzdy oleje filtry... ale uz by to chtelo neco novejsiho. Uvazuju o megane grantouru. Kangoo super i cena ale interier nic moc, mozna ten be bop na tom bude lip. A ted me tak napada ze uz se be bop "prodava" protoze kangoo se nabiizi ve dvou verzich dlouhe a kratke (nejsem si tim jistej)
Klaudius
Megan Grandtour je fajn, ale voči Scénicu je interiér malý. Ja mám teda Scénica 2003, interiér je kráľovsky veľký, vymeniť ho za Mégana mi príde ako krok späť. To už naozaj radšej to nové Kangoo, priestoru na rozdávanie, a podvozok s menšími modifikáciami prebralo práve od Scénica.
T613
:yes:
Dylan McKay
Jenom dodám, že bych si přál mít dodávku s čumákem. Současný Trafic a Master na mě nepůsobí bezpečným dojmem.
VW Crafter čumák má, ale pohon na zadní kola není pro moje lehké náklady vhodný... Jde čistě jenom o dojem. Příští dodávka by měla vypadat jako tento Nissan...
T613
si tam dej rám na klokany ne? >😁
vrkuboy
no ten ram je spis pro paradu a zase tak moc klokanu nam po prechodech neskace >😁 :yes:
Dylan McKay
Pche, to by jsi se divil, já po tchánovo slivovici viděl takovejch klokanů! Ale zase jsem nejel autem, no... 😉
Pierro
švihy tobě se to fakt líbí??? 😲
Dylan McKay
Líbí, fakt moc. Pierro, na dodávku se přece nebalí holky, v dodávce si musíš připadat jako velký kluk, jako kamioňák... :-! :-!
Pierro
v tomhle bych si připadal spíš jako sekuriťák od Group4... >😒] ale proti chuti žádnej dyšputát... >😁
Klaudius
Uvedom si, náš Švihák je aristokrat, naše ekológiou (a popravde aj suchším vreckom) zdeformované mysle často nevidia krásu silných a veľkých mašín. 😄
Dylan McKay
>😁 já to beru jako koncept, mě se líbí ten tvar, jinak bych v tom rád viděl dCi od Renaultu... 😉
Klaudius
Tak dCi je takmer dokonalý - mám síce najslabšiu verziu, ale je to pán motor.
Nizučká spotreba, celkom slušný ťah, nízky hluk, nulová spotreba oleja. Akurát by mohli ešte vymeniť ozubený remeň za reťaz, ten remeň na mňa nepôsobí príliš dôveryhodne...
Dylan McKay
Já mám zatím zkušenost s Laguna II. 1,9 dCi, Vel Satis 2,2 dCi, 2x Trafic 1,9 dCi, a Master 2,2 dCi- naprostá spokojenost se všemi! :yes:
A do toho Mastera jsem dokonce omylem načepoval 10 litrů benzínu, pak jsem to dolil naftou, a jak jezdil! >😁
vrkuboy
pivo, víno, slivovice, havarie, nemocnice >😁
Klaudius
Tento Nissan má ale tiež náhon na ľahký zadok...
Mne príde férová ponuka Fordu Transit,kde si hnanú nápravu (alebo obe) môžeš vybrať. Aj keď aj ten je bez čumáku...
LERAK
Zážehový osmiválec do užitkového vozu? No pane jo. Asi to bude jen pro Ameriku. Tou ale teď zmítá krize, takže načasování jim pěkně ujelo, nemyslíte?

Mě se auto nelíbí, ale je to jedno, protože u užitkového vozu se na krásu nehledí. Na co se ale hledí je využitelnost. Píšou, že ve voze budou moci probíhat jak pracovní schůzky, tak řemeslné úkony. Mám co dělat, abych se po přečtení téhle věty nepopadal smíchy za břicho. Co tam jako chtějí řemeslně dělat? Jako používat tu nanicovatou akuvrtačku a sadu šroubováků? Příkla😜 pokrývač potřebuje ohýbačku plechů, pájku, pilu. To se do auta sotva vejde. Zámečník potřebuje ponk, sadu klíčů a kleští, role všelijakých drátů, ohýbačku profilů a trubek. To se tam sotva vejde. Elektrikáři se naproti tomu vejde vercajk do kabely. Ten auto neyužije. Myslím, že okruh zákazníků tohoto pracovně - imageového auta bude hodně úzký.

>😁 >😁 >😁
Dylan McKay
Na pojízdé dílně mi nepřijde nic zvláštního, ale pokud si pod tímto pojmem představuješ výrobní linku na ledničky, tak to jó...
LERAK
Máš pravdu, mě na pojízdné dílně taky nepřijde nic zvláštního. Ale mám pocit, že tady je dost prostoru vysloveně vyplácáno na zbytečnosti - viz to otočné křeslo, "psací" pult, plastové výplně apod. U pojízdné dílny jsou důležité možnosti cutomizace a prostor než efekt na první pohled, na který si podle mého názoru toto auto dost hraje. Podívej se na tu imitaci dřeva na podlaze. Vydrží podle tebe posouvání půltunové palety? Nevím. Nicméně napadá mě, že třeba servisní vůz nějaké asistenční služby by mohl vypadat právě takto. Nebo vůz pošty. Ale na hrubé zacházení to moc nevidím.
T613
Tohle je concept! Show car! >😁
naprosto suprova dodavka, takovej kousek se jen tak nevidi 😄
Navtech
Čím hezčí koncept, tim hnusnější realita. Pro mě je to taková připrcnutá bedna na nějakym offu, ale s timhle někam přijet prodávat buřty, tak by se zákazníci jen hrnuli! :yes:
Nevím proč, ale jako jedno z prvních využití mě napadl pohřebák. Auto by vypadalo pěkně důstojně a na úrovni. Vyšší náklady na provoz osmiválce by pak taky nebyly až takový problém, pač pohřebák těch kilometrů nenatočí tolik jako vozidlo pošty...
No kdyby mě tohle vezlo na onen svět tak bych se neurazil.😄
:-! :-! :-! :-!
Dylan McKay
Kajfiku, nás už budou nosit jen v igelitkách, máme ještě čas... 😉