Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Škoda slaví, v anketě britského What Car? vyhrála ve třech kategoriích

15 komentářů

Aoyagi
Vždycky mě fascinovalo, jak Škodovka vyhrává tolik cen v UK, velkých i malých. Oni tam mají asi nějak obrovsky rozjetý marketing, co?
pepeknamornik
to nevim jak sou na tom s marketingem skoda v uk, ale vzhledem k jejich konzervativismu to chapu, a i jim to preju, vsechny skodovky bych s klidem poslal do uk :-!
Aoyagi
>😁

Ale vážně, nedávno jsem viděl video něco jako "deset nejlepších aut osvobozených ze silniční daně". Asi sedmý skončil Jaguar XE. První byla Chrochtávka...
Pavel.U
Co je to za blbost? Můžete mě vysvětlit, jaký by mělo smysl, aby Škoda nějak obrovsky cílila marketing zrovna do UK? Pokud by to tak bylo, tak by ty auta nevypadaly tak jak vypadají a neprodávaly by se tak úspěšně od UK až po Čínu. 😲
_MT_
Je však pravda, že ty nejlepší reklamy, které jsem kdy na Škodu viděl, byly původně udělané pro zastoupení značky v UK.
Pavel.U
OK, to vám nerozporuju, ale co má společného reklama s marketingem?
Odokar
Ano, ano, je to především zásluha místního zastoupení a jejich prezentace značky která je Simply clever >😁
Individualita
To je známé už celkem dlouho, že tam s marketingem šlapou do plných. Neviděl jsi ten Topgear s Yetim? >😁
Aoyagi
Hm, asi ne, nemohu si na něj vzpomenout. 😐
Po rokoch zivota v UK, a dlhodobom predplatnom niekolkych auto magazinov, som zistil, ze posledny, koho sa pojdem pytat na erudovany nazor na auto, je britsky motoristicky novinar.

Tolko faktickych chyb (pri opise konstrukcie auta) a predpojatosti clovek nevidi ani na auto.cz.

Priklad - pamatam si test Mazdy 3, kde ju zvozili, lebo na na rozdiel od Focusu nema vzadu nezavisle zavesenie kolies. Rozum zostaval stat.
IPace
nejúspěšnější je Škoda v kategorii Coupe Cabriolet se Superbem CC [odkaz]
Jaros71
Superb kombi se povedl a myslím , že si vítězství zaslouží.. :yes:
Škoda vyrábí cenově a kvalitou dobrá auta..výsledek tedy není u konzervativních angličanů překvapením. 😉
Johnn
No jo,ale je škoda,že tomu neodpovídají prodeje. :-!
ikarus
super, gratulace :yes:
Arese
Další skvělý úspěch Škodovky, velká gratulace! Nejnovější generace Fabie, Octavie a Superbu jsou prostě super auta! 😄 :yes: :yes: :yes: