Novinky
Co je to za blbost? Můžete mě vysvětlit, jaký by mělo smysl, aby Škoda nějak obrovsky cílila marketing zrovna do UK? Pokud by to tak bylo, tak by ty auta nevypadaly tak jak vypadají a neprodávaly by se tak úspěšně od UK až po Čínu. 😲
To je známé už celkem dlouho, že tam s marketingem šlapou do plných. Neviděl jsi ten Topgear s Yetim? >😁
Vždycky mě fascinovalo, jak Škodovka vyhrává tolik cen v UK, velkých i malých. Oni tam mají asi nějak obrovsky rozjetý marketing, co?
to nevim jak sou na tom s marketingem skoda v uk, ale vzhledem k jejich konzervativismu to chapu, a i jim to preju, vsechny skodovky bych s klidem poslal do uk :-!
Po rokoch zivota v UK, a dlhodobom predplatnom niekolkych auto magazinov, som zistil, ze posledny, koho sa pojdem pytat na erudovany nazor na auto, je britsky motoristicky novinar.
Tolko faktickych chyb (pri opise konstrukcie auta) a predpojatosti clovek nevidi ani na auto.cz.
Priklad - pamatam si test Mazdy 3, kde ju zvozili, lebo na na rozdiel od Focusu nema vzadu nezavisle zavesenie kolies. Rozum zostaval stat.
Tolko faktickych chyb (pri opise konstrukcie auta) a predpojatosti clovek nevidi ani na auto.cz.
Priklad - pamatam si test Mazdy 3, kde ju zvozili, lebo na na rozdiel od Focusu nema vzadu nezavisle zavesenie kolies. Rozum zostaval stat.
Je však pravda, že ty nejlepší reklamy, které jsem kdy na Škodu viděl, byly původně udělané pro zastoupení značky v UK.
>😁
Ale vážně, nedávno jsem viděl video něco jako "deset nejlepších aut osvobozených ze silniční daně". Asi sedmý skončil Jaguar XE. První byla Chrochtávka...
Ale vážně, nedávno jsem viděl video něco jako "deset nejlepších aut osvobozených ze silniční daně". Asi sedmý skončil Jaguar XE. První byla Chrochtávka...
Další skvělý úspěch Škodovky, velká gratulace! Nejnovější generace Fabie, Octavie a Superbu jsou prostě super auta! 😄 :yes: :yes: :yes:
Ano, ano, je to především zásluha místního zastoupení a jejich prezentace značky která je Simply clever >😁
Škoda vyrábí cenově a kvalitou dobrá auta..výsledek tedy není u konzervativních angličanů překvapením. 😉