Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Škoda slaví, v anketě britského What Car? vyhrála ve třech kategoriích

15 komentářů

Jaros71
Superb kombi se povedl a myslím , že si vítězství zaslouží.. :yes:
Škoda vyrábí cenově a kvalitou dobrá auta..výsledek tedy není u konzervativních angličanů překvapením. 😉
Pavel.U
Co je to za blbost? Můžete mě vysvětlit, jaký by mělo smysl, aby Škoda nějak obrovsky cílila marketing zrovna do UK? Pokud by to tak bylo, tak by ty auta nevypadaly tak jak vypadají a neprodávaly by se tak úspěšně od UK až po Čínu. 😲
Individualita
To je známé už celkem dlouho, že tam s marketingem šlapou do plných. Neviděl jsi ten Topgear s Yetim? >😁
Aoyagi
Vždycky mě fascinovalo, jak Škodovka vyhrává tolik cen v UK, velkých i malých. Oni tam mají asi nějak obrovsky rozjetý marketing, co?
IPace
nejúspěšnější je Škoda v kategorii Coupe Cabriolet se Superbem CC [odkaz]
pepeknamornik
to nevim jak sou na tom s marketingem skoda v uk, ale vzhledem k jejich konzervativismu to chapu, a i jim to preju, vsechny skodovky bych s klidem poslal do uk :-!
Po rokoch zivota v UK, a dlhodobom predplatnom niekolkych auto magazinov, som zistil, ze posledny, koho sa pojdem pytat na erudovany nazor na auto, je britsky motoristicky novinar.

Tolko faktickych chyb (pri opise konstrukcie auta) a predpojatosti clovek nevidi ani na auto.cz.

Priklad - pamatam si test Mazdy 3, kde ju zvozili, lebo na na rozdiel od Focusu nema vzadu nezavisle zavesenie kolies. Rozum zostaval stat.
_MT_
Je však pravda, že ty nejlepší reklamy, které jsem kdy na Škodu viděl, byly původně udělané pro zastoupení značky v UK.
Aoyagi
Hm, asi ne, nemohu si na něj vzpomenout. 😐
Aoyagi
>😁

Ale vážně, nedávno jsem viděl video něco jako "deset nejlepších aut osvobozených ze silniční daně". Asi sedmý skončil Jaguar XE. První byla Chrochtávka...
ikarus
super, gratulace :yes:
Arese
Další skvělý úspěch Škodovky, velká gratulace! Nejnovější generace Fabie, Octavie a Superbu jsou prostě super auta! 😄 :yes: :yes: :yes:
Odokar
Ano, ano, je to především zásluha místního zastoupení a jejich prezentace značky která je Simply clever >😁
Pavel.U
OK, to vám nerozporuju, ale co má společného reklama s marketingem?
Johnn
No jo,ale je škoda,že tomu neodpovídají prodeje. :-!