Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Mitsubishi: Všechny Lancery v ČR nyní levnější o 50 tisíc korun

20 komentářů

_maty_
jn, kupujme si všichni golfy, budem spokojení, mají je přeci všichni, všichni jsou z nich nadšení... nesmíme zapomenout na kvalitní plasty, ty přece dělají auto autem... sám za sebe říkám, že tleskám člověku, který si koupí něco jiného jak škodu nebo vw... o takovém člověku si spíš řeknu, že má odvahu, jít proti davu a pošklebkům od "odborníků" na autofóru.

Srovnávat výbavy nehodlám, fakt na to nemám čas, jen jsem si vyhledal ceny a přehlédl jsem motor 1,4 TSI s 90kW, ani nevím proč jsem se zaměřil na 110 kw když má lancer 105 kW, asi nějaký přehmat...

Závěrem tedy ještě jednou tleskám lidem co si koupí bravo, lancer, M3ku, 147cku a ne jen ten všude zpropagovaný a vychválený golf... hawk 😉
Th0r
:yes: :yes: :yes:
Th0r
Ty jsi blázen ? Jak tohle můžeš srovnávat s Golfem nebo Kia ?
O jak moc "podobne" vybave se bavime? >😁 Lancer za 420 tis. ma manualni klimu, plastovy volant, nelakovana zrcatka a plechace. Zakladni Golf s temi dvema pakety za 20 tis. je vybavou uplne nekde jinde (i s kolennim "pytlikem"). Nejblizsi srovnatelna uroven je az na tech 480. Niz Golf nema motor a Lancer je tezce oholeny.

Jestli je to mysleno tak, ze Lancer za 419 ma podobnou vybavu jako Golf za 562 tis., tak to uz skutecne beru za pokus o vtip.
Ford Henry
Divné ne? V podobné výbavě(navíc kolení pytlík) a výkonnější (105kW) stojí Lancer těch 419
Tak patrne dynamicky srovnatelny golf TSI 90kW stoji 450 tis., coz bude s par nutnymi priplatky mozna i o neco mene nez Lancer 1.8 v podobne vybave (480 tis.). A to je Golf uvnitr prece jen citelne lepe udelany. A takovych srovnani je tam uz od pohledu vic.

Ten pokus s temi 419 x 562 tis ti tady nikdo nesezere 😉
Byl-li Tvůj příspěvek myšlen ironicky, tak mlčím. Myslel-li jsi to však vážně, tak máš autech dost předpotopní znalosti. 😉
kuko
dneska jsem akorát jednoho Myšáka potkal, je to fakt krasavec :yes:
kuko
a musíš a musíš a musíš! Jinak zítra nebudou rohlíky! >😁
T613
:yes:
kuko
hmm, aj tak sa na to dá pozerať...

Ale niekto si kupuje autá aj z iných pohnútok, ako iba z kalkulácie, kolko za to o 5 rokov dostane v bazare :-!
vrkuboy
kdybych uvazoval jako ty tak bych si musel koupit skodu nebo hyunda........ to nikdy!
kuko
hmm, tak ja pracujem pre nadnárodnú spoločnosť, zákazníkov svojho chlebíka mám v zahraničí. možem si kúpit zahraničné auto? 😐
objekt21
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
objekt21
Ford Henry
Ehm Golf je s trochu slabším motorem trochu dražší. A pokud Lancer nedělají v EU tak je cena vyšší ještě o clo na rozdíl on Golfa.
_maty_
mno Golf VI zacina na 359 000,- za auto s motorem s 59 kW, pokud bych chtel hatchback s vykonem kolem 110 kW tak u mitsubishi bych nechal 419 000,- kdezto za 1,4 TSI (118 kW) u vw bych nechal 562 000,-. Ukaz mi kde vidis levnejsi Golf 😄 jo je tam jeste predpotopni 1.6 MPI ale tento motor dnes jeste nekdo kupuje? navic stoji 405 000,-. Rekl bych ze tady se priplatek za mitsu vyplati >😁

tvuj prispevek bych opravil tak, ze lacinejsi auto bez motoru by si koupil akorat debilek... rad bych te v tvem vysnenem draku s 59 kW videl.. nedame sraz? >😁 >😒]
vrkuboy
tim myslis kiu?
objekt21
vrkuboy
Bohuzel na nejake velke prodeje to nevidim, chtelo by to trochu zainvestovat do reklamy. Ale jinak je to krasavec :yes: