Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Jaké vozy mají nejloajálnější zákazníky? Range Rover a Mercedes S

Mít zákazníky, kteří se neustále vrací, je pro automobilku to nejlepší, co může být. Které vozy mají nejvěrnější klientelu?
Zpět na článek
28. 1. 2016 14:39
Avatar - Dzakobo
28. 1. 2016 11:02
Tak to má být
Range Rover je kategorie sama pro sebe, takže naprosto odpovídající. Čím mě dokonce dvakrát překvapil, že v USA nabízí V6 naftu, ale hybrid ne, jak je to možné?

S-ko, mezi bohatými za louží stále M-B zní asi lépe, než BMW, nedivím se, interiéry víc sednou americké nátuře a třeba zážehové motory bych taky radši upřednostnil od M-B.

RAM je zřejmě zatím "nejpoctivějším" pickupem, koupit s nějakým OHV a Ecoboosty obejít obloukem...

Forester - to je něco jako světový Golf, dá se koupit skoro v každém koutu světa a všude projede. Když třeba Bangladéšan neví co koupit, Forester je univerzální volba. :-)
Rozbalit vlákno
0
28. 1. 2016 14:39
69
"Mít zákazníky, kteří se neustále vrací, je pro automobilku to nejlepší, co může být." A naopak: Mít model, ke kterému se mohou vždy v nové generaci vracet, je pro zákazníky to nejlepší, co může být. U S klasse a Range Roveru není moc kam stoupat...
Rozbalit vlákno
0
Avatar - Ada je zase tady
28. 1. 2016 22:29
Bylo by zajímavé vědět
jak vypadá tabulka automobilek, nikoli jen jednotlivých modelů, ke kterým se zákazníci vrací nejčastěji, abychom si ověřili, či naopak vyvrátili určité předpoklady... :-)
Rozbalit vlákno
0