Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Výrobci motocyklů Harley-Davidson ve čtvrtletí výrazně klesl zisk

Americkému výrobci motocyklů Harley-Davidson klesl ve čtvrtém čtvrtletí čistý zisk o 43,3 procenta na 42,2 milionu USD (1,05 miliardy Kč). Důvodem byl slabý prodej ve Spojených státech, které jsou pro firmu největším trhem.
Zpět na článek
29. 1. 2016 22:45
neregistrovaný "Sheldon Cooper"
29. 1. 2016 20:24
Deja vu nebo to tu bylo uz vloni
Nebyla tu podobna zpravu uz vloni? To se take MKG oddeleni H-D divilo, ze jim nevychazeji grafy. Acho jo tohle podivovani se nad +/- 1% mi prijde uplne postaveny na hlavu. Mozna to zpusobilo oziveni Indiana...
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Sheldon Cooper"
29. 1. 2016 22:45
Ked Harleya, tak jedine...
z Japonska :-)

Inymi slovami, keby HD zacali vyrabat stroje, ktore dokazu ponuknut viac nez len pochybne dedicstvo niekdajsej slavy, tak by to asi nebolo take zle.

Lenze Harley je dnes podradny vyrobca tretej kategorie, ktory japonskej konkurencii nesiaha ani stojan.
Rozbalit vlákno
1
29. 1. 2016 23:04
Re: Ked Harleya, tak jedine...
Nesmysl, Harley inovuje poměrně rychle, dokonce uvedl novou řadu s vodou chlazenými motory podobající se spíš japonské produkci. Harley ničí akorát emisní limity - jeho nové motory se vstřikováním už prostě němají ten známý pomalý chod starých karburátorových typů, kdy motor točil na volnoběh neskutečně pomalu - nebo se tak dal aspoň nastavit. Taky vibrace už jsou dnes docela slabé. A to vše je chyba - na Harleyi hodně dělaly i jeho nedokonalosti.