Ekonomika
Jestli bude pokračovat takový pokles, tak dávám VW rok, nanejvýš dva, pak zavřou v USA krám. A nepomohou ani plky provozního ředitele 😄
Pro úsporu a marnou snahu to mají zavřít už teď a továrny v USA prodat, aby měli čím splácet flastr.
Jo podvádět a vyrábět nafitněné a nekvalitní plečky se nevyplací, v USA dvojnásob >😁 >😁 >😁
inak ja tomu januarovemu prepadu chrysleru 200 vobec nerozumiem.... pred rokom v januari vyse 14 tisic kuskov.... a tento rok v januari len nieco cez 5 tisic.... pritom to auto cely minuly rok predajne rastlo .... a je stale vcelku nove a neokukane este aj dnes .... co sa s nim zrazu deje ... viem ze ma skoncit bez nastupcu ale nechce sa mi verit ze by za tieto slabe januarove cisla mohli serdzove plany a prognozy ... lebo zakaznici taketo veci zvacsa pri kupe auta neriesia co kto kedy povie
lexus v januari uz je v amerike pred vw ako pozeram .... sila.... a co sa tyka fiatu.... jeho povedal by som "dost symbolicke" predaje v amerike zacinaju uz tiez viditelne klesat .... bolo jasne ze 500L tam nemoze uspiet a mala f500 zazrak uz tiez nespravi... ma tam serdzo tiez o com premyslat .. ten nedavny prichod fiatu do ameriky s 500kou a 500L sa veru moc nevydaril ... cakal som ovela viac
lexus v januari uz je v amerike pred vw ako pozeram .... sila.... a co sa tyka fiatu.... jeho povedal by som "dost symbolicke" predaje v amerike zacinaju uz tiez viditelne klesat .... bolo jasne ze 500L tam nemoze uspiet a mala f500 zazrak uz tiez nespravi... ma tam serdzo tiez o com premyslat .. ten nedavny prichod fiatu do ameriky s 500kou a 500L sa veru moc nevydaril ... cakal som ovela viac
Ten propad byl už v prosinci a Dart měl loni propad ve většině roku.
FCA sedny neumí a pokud pohřbí Dart a 200, zbyde jim akorát duo Charger/300 což je dílo Mercedesu a Cerberusu.
Hodně smutný a to Chrysler měl špičkové sedany v 90. let, co se prodalo jen Stratusů (Cirrus/Breeze), Sebringů, Avengerů, Concorde(vision, intrepid), 300m, LHS (new yorker), Neonů a 300C/charger......
A ted maj 4 ušmudlaný sedany, z nich dva sou aktuálně propadáky a třetí nic moc (300C). Jo a pak se mě tu smáli když sem Fiat krtizoval.
Podívej se na nabídku GM a podívej se jak šel v Lednu Nahoru Buick, všechny modely nárůst. A Bucik je v USA přímá konkurence značky Chrysler.
A kolik modelů má buick a kolik Chrysler.
A pak mam Fiat chválit? Za co proboha...
FCA sedny neumí a pokud pohřbí Dart a 200, zbyde jim akorát duo Charger/300 což je dílo Mercedesu a Cerberusu.
Hodně smutný a to Chrysler měl špičkové sedany v 90. let, co se prodalo jen Stratusů (Cirrus/Breeze), Sebringů, Avengerů, Concorde(vision, intrepid), 300m, LHS (new yorker), Neonů a 300C/charger......
A ted maj 4 ušmudlaný sedany, z nich dva sou aktuálně propadáky a třetí nic moc (300C). Jo a pak se mě tu smáli když sem Fiat krtizoval.
Podívej se na nabídku GM a podívej se jak šel v Lednu Nahoru Buick, všechny modely nárůst. A Bucik je v USA přímá konkurence značky Chrysler.
A kolik modelů má buick a kolik Chrysler.
A pak mam Fiat chválit? Za co proboha...
mali prist s niecim co vyzera americky a ponukne aj adekvatne motory v danom trhovom prostredi ( to vravim stale ) .. europske manazerske kravataky s dizlami tam proste nikdy frcat nebudu... amerika je iny svet.. nerozumiem .. tak velka znacka .. v podstate svetovy automobilovy gigant akym vw urcite je a napriek tomu to stale pochopit nechcu a nedokazu ze to co v ich podani frci v eu v amerike nikdy frcat nebude
keby boli vo vw len kusok flexibilni a pruzni uz davno tam maju aspon jedno velke SUV alebo pickupy site na mieru americanom..... taki japonci a korejci uz davno zistili co tam frci a dokazu sa velmi sikovne prisposobit akemukolvek trhu sveta .... vw ale ide hlavou proti muru ( uvidime co je silnejsie ) .... a v amerike je s tymto svojim pristupom na najlepsej ceste ako tam definitivne skoncit .. bude to velka hanba ak ho tam tento rok v predajoch uz sunda aj drahy a premiovy lexus ... uz v roku 2015 to lexusu takmer vyslo
keby boli vo vw len kusok flexibilni a pruzni uz davno tam maju aspon jedno velke SUV alebo pickupy site na mieru americanom..... taki japonci a korejci uz davno zistili co tam frci a dokazu sa velmi sikovne prisposobit akemukolvek trhu sveta .... vw ale ide hlavou proti muru ( uvidime co je silnejsie ) .... a v amerike je s tymto svojim pristupom na najlepsej ceste ako tam definitivne skoncit .. bude to velka hanba ak ho tam tento rok v predajoch uz sunda aj drahy a premiovy lexus ... uz v roku 2015 to lexusu takmer vyslo
ale ty výsledky FCA nejsou vůbec špatné. 😉 Jistě, ty napíšeš Dart, 200, atd... Ale FCA roste nejrychleji ze všech významných hráčů a to dlouhodobě. 😉
FCA roste, ano.
Chrysler ztráta, Alfa i fiat v USA ztráta, roste Jeep (i když wrangler v lednu taky pokles) , RAMu už dochází dech, 5% je nic moc a nečekaně se zvedlo Dodge no.
Všechno díky suv a truckům, osobáky krom Chargeru propadák, minivany už melou z posledního dechu a krom Journey už FCA nic nemá.
A to co má úspěch vytvořil krom Renegade, přelepených Ducat a obludy Cherokee všechno Mercedes a Cerberus, naopak produkty FCA až na ty 4 auty propadák. Blbý co, žít už 7 let z práce někoho jiného a vydávat to za svůj úspěch
Chrysler ztráta, Alfa i fiat v USA ztráta, roste Jeep (i když wrangler v lednu taky pokles) , RAMu už dochází dech, 5% je nic moc a nečekaně se zvedlo Dodge no.
Všechno díky suv a truckům, osobáky krom Chargeru propadák, minivany už melou z posledního dechu a krom Journey už FCA nic nemá.
A to co má úspěch vytvořil krom Renegade, přelepených Ducat a obludy Cherokee všechno Mercedes a Cerberus, naopak produkty FCA až na ty 4 auty propadák. Blbý co, žít už 7 let z práce někoho jiného a vydávat to za svůj úspěch
S přihlédnutím k tomu, jaké hysterii VW čelil v poslední době, ty prodeje nejsou zas tak špatné....mnozí předpovídali totální kolaps VW US sales...ale k tomu nedošlo.... :-!
otázka je, jestli to je dobrej napad
aby ty kamna nevyletely kominem
navíc benzin ma na objem mensi vyhrevnost nez nafta, tak by ses tolik neohral
to je i jeden z důvodu, proc ma benznovy auto vyssi spotrebu
takze jen z pohledu vyhrevnosti 6 litru naftových odpovida 6.6 litrum benzinovejm
psal jsem jeden z duvodu, ne jedinej duvod
NEŠETŘETE JE A ROVNOU ŘEKNĚTE ŽE DÍZLPOPELNICE [odkaz] VW [odkaz] v AMERICE SKONČILA
>😁
>😁 >😁
>😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >:D
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D :yes:
Regular 87 za 0,79 USD/barel a nafta za 1,36 USD/barel. Pořád nechápeš? >😁 >😁
benzin i nafta cca $2 za galon
Nesmysl, benzín je v USA výrazně levnější, pošlu ti fotku totemu od kluka co žije v Texasu >😁
plus o cca 10% levnejsi nez dyzl
coz odpovida tomu, ze v USA není benzin umele znevyhodnen vyssi spotrebni proti nafte jako v EU
[odkaz]