Novinky
ale v okamžiku kdy Ferrari začne vyrábět jiná auta než sporťáky a závoďáky, ztratí u mě naprosto tvář. Asi jako když porsche začlo dělat ty své napuchlé obludy.
Je to skutečně tak. Muži, kteří dnes kupují cayenne v mládí vnímali porsche jako něco naprosto exotického. Dnes je to tak běžné auto,že za pár let může zaniknout jako Lancia/Saab z toho důvodu, že dnešní kluci už to vnímají jako běžnou věc. ( mluvím o západu )
já SUV zásadně nemusím.Ale tato zrůda od Ferrari je vášně už moc.Než SUV mi připomíná monstertruck ze skořepinou sportovního auta.Něco jako autíčko Matchbox.To samé BMW X6 a Porsche Cayenne.Vypadají jak čtrnáct dní stará mrtvola.
Ferrari islo na burzu a ako tym padom uz sa spoveda aj akcionarom pre ktorych je dolezity zisk a v dnesnej dobe je proste trend robit SUV.Ked si to trh pyta a budu z toho zisky tak preco nie hlavne ked akcie Ferrari sa prepadaju.Ak o to nestoja memali hodit Ferrari na burzu.
Realne ,ale moj nazor je,ze SUV od Ferrari urcite nie.
Možná to porsche pomohlo k ziskům, ale co do té doby vlastně porsche prodávalo? Když nepočítám nějaké pokusy typu 914/924/928 apod.
Prodávalo přesně jedno kupé. Nepochybně skvělé auto.
První Cayenne se nyní prodává za 150 tis korun. Kup si tu dokonalost. žádnou 911 nekoupíš pod 500 ... náhoda ?
Ferrari prostě prodává nejlepší auta na světě. Nádherný dizajn a jistota budoucí hodnoty ( výjímku potvrzující pravidlo tvoří právě podléhnutí trendům, pravidlům - mondial/din👋400) a imidž Ferrari prostě budou stačit navždy. Není třeba podléhat módním trendům.
Vždyť ferrari existovalo vždy - po celou historii lidstva. Ti, kteří měli krásného plnokrevníka z dobrého chovu a slavným rodokmenem se vždy odlišovali od zbytku. Majetkem,původem,schopnostmi a nebo mocí.
Žádny šlechtic nikdy nevyjel do bitvy ani do ulic na krávě ať už to bylo mezi sedláky jakkoliv populární.
A proto ferrari přetrvá minimálně do doby,dokud budou lidé jezdit auty.