Novinky
Pierro
0
tak tedy jsem zvědavej jak se ital chytí v americe. evropa na jeho kantáty poseldní dobou moc neslyší a prodeje stagnují. uvidíme jak v US. každopádně držím palce, ať se alespoň tenhle malosériák prodává. Good Luck!!! 😉
gld
0
malosériové športové exoty sa v usa rozchytajú bez problémov..skôr by ma zaujímalo ako sa bude dariť predaju bežnejších modelov
Navtech
0
Pochybuju, že to poznaj z C8. 300mio lidí a do toho těch "pár" kousků... Nečetl jsem článek, ale spíš by mě zajímalo, ke komu se přifaří prodejní síť, protože dneska stavět showroomy a servisy je asi blbost. Na ty C8 stačí tak 2 servisáci s brašnou nářadí a volnou letenkou na mobilu.
chegue
0
tak co si clanek precist? par naznaku tam treba najdes. Jinak tech variant je na stole vic. Stavet vlastni sit dealersvi je asi ta nejnakladnejsi.
Navtech
0
Však taky nic nezpochybňuju, naopak jim to přeju, jen se mi nechce.
Navtech
0
Jinak náznaky tam jsou, C8 neni problím postavit vedle Ferdy, nebo Mase, ale co ten zbytek ;-\
chegue
0
Tak mam pocit, ze tahle Alfa je uz davno rozprodana.
Vím, že tento článek pro ni není primárně určen, ale její design z ní dělá bohyni automobilismu... :yes😒br />
Alfa by se měla u vybraných modelů vydat k zadokolkám. Ale i tak si myslím, že a Americe ostudu neudělá... 😉
Alfa by se měla u vybraných modelů vydat k zadokolkám. Ale i tak si myslím, že a Americe ostudu neudělá... 😉
nová 169 by zadokolka mala byť a filozofia jej predajov bude podobná ako u 8C, malosériová (samozrejme ich nebude 500😄, v Alfe vedia, že konkurovať v tomto segmente nemeckým luxusným značkám vo velkom(BMW, MB, AUDI) zatial nejako nejde😒(vid 166)ktorá s týchto značiek však vie konkurovať 8C?😄
Nova 169 (pravdepodobne se jmenem, ne cislici) bude jednoznacne zadokolka a s nejvetsi pravdepodobnosti na platforme Jagu XF.