Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
Ozzman
Tohle auto se mi vždy líbilo, vypadá tak, jak by chlapácký Pickup vypadat měl (v Evropských končinách, o amerických pickupech nemluvím), spolu s novým Fordem Ranger. Dobrá průjezdnost terénem a k tomu i solidní atmosféra na palubě. Projel jsem několik kousků minulé generace (když na to tak koukám, tak se tam moc evoluce neudálo, cože nemyslím špatně) a moc se mi ta auta líbila. V civilnějších verzích byl interiér už tehdy solidní, navigace, kožené prvky výbavy, ovládání přijemě tuhé, možná ta kabina nebyla největší. Také se mi velmi líbilo SUV odvozené od Navarry - Pathfinder.. kde je mu konec? Bude také v této generaci?
Motor je tedy opět od Renaultu? V minulé generaci byl 2.5Dci a 3.0 V6Dci, oba motory dostačující na takové auto 😄 Já jen, jestli má Renualt 2.3Dci, že ho nenasadil do Talismana...
Motor je tedy opět od Renaultu? V minulé generaci byl 2.5Dci a 3.0 V6Dci, oba motory dostačující na takové auto 😄 Já jen, jestli má Renualt 2.3Dci, že ho nenasadil do Talismana...
Motor v Nissanech nebyl nikdy Renault, s výjimkou V6. Všechny motory byly vždy od Nissanu, 2,5. takže toto je podobně jako u osobních vozidel částečná ztráta "japonského" charakteru.
Takže 2.3 je motor Nissanu? A 2.5Dci byl Nissan? Nějak to z tvého příspěvku nechápu. Ano, V6 3.0Dci je Renault, byl i v Pathfinderu.
2,3 je motor od Renaultu. Je o tom i zmínka, že pochází z Masteru. Tenhle motor údajně vzniknul předělávkou 2,5dci který byl v Masteru minulé generace (což zas snad byla upravená 2,2dci >😁 ) . Jestli se tato 2,5dci montovala do minulé Navary, ale netuším.
V minulé Navaře bylo 2.5Dci, ale čí to byl motor, to netuším, proto se ptám 😄
V Japonských pickupech byly vždy japonské motory, bez výjimky. Minulá 2,5 dCi byla japonská a neměla nic společného s Renaultí 2,5 dCi. japonský motor 2,5 končí, je nahrazen motorem Renault 2,3 turbo 120 kW a 2,3 biturbo 140 kW.
Pravda je taková, že 2.3 dCi (M9T) je vyroben na základě 2.0 dCi (M9R). Není to tedy předělaný 2.5 dCi (G9U). 😉
Toto rozhodnutí zjevně souvisí s rozhodnutím vyrábět trio pick-upů Nissan/Renault/Mercedes. A Mercedes si již zvykl na motory Renault (1,5 dCi, 1,6 dCi) takže dal přednost francouzskému motoru před neznámým japonským motorem.
Mercedes si samozřejmě přidá do své nabídky V6 a tím se vyšvihne mnohem výše než "bratranci".
Mercedes si samozřejmě přidá do své nabídky V6 a tím se vyšvihne mnohem výše než "bratranci".
pathfinder mal gule... ale o to uz dnes zakaznici nestoja.. aj xtrail bol kedysi skutocny terenak... dnes je to uz len mestska lestenka s 1,6dci... viacmenej len zvacseny kaskaj.... nic ine
casy terrana ci patrolu a su uz bohuzial prec...
casy terrana ci patrolu a su uz bohuzial prec...
A nebyl náhodou Pathfinder před Navarou?
Tak pokud je mi známo, tak Navara navazuje na klasický pickup - Nissan Double Cab a ten byl rozhodně ještě před Pathfinderem, takže nevím jistě, co tu bylo dřív 😄 Navara a Pathfinder možná vznikli společně.
Navara a Pathfinder skutečně vznikly společně. A byly vyráběny ve Španělsku. Užitkové pickupy Nissan jsou vyráběny v Thajsku.
KANKUNEN
Říkáte, že hvězdy dáváte podle kategorií, kdo je teda o tolik lepší.
L200 mala v nedavnom teste 4 hviezdy.... a aj u mna je to jasna volba v tomto segmente ... je este kusok nad navarou .... niekde na urovni hiluxu
presne toto aj mna zaujimalo 3.5 hviezdy za menej miesta na hlavu v zadu a uskakanu jazdu mestom ? vzdy bude trocha uskakana nenalozeny zadok je lahky, by ma zaujimala nosnost s 5prvkom v zadu a s listovymi perami v zadu, preco to nieje v texte ked to je dost podstatne....
fakt si neviem predstavit co by to auto muselo mat na 5 hviezd....a kto by ich dostal, za co?
fakt si neviem predstavit co by to auto muselo mat na 5 hviezd....a kto by ich dostal, za co?
hviezdy si radšej nevšímajte ... od vtedy čo dal jeden nemenovaný redaktor Land Cruiser-u 150 (2016) 3 hviezdy (ten článok bol celý ako z vesmíru) tak celý tento web beriem s rezervou !
bohuzial je to spolitizovane... mi to pride tak, ze redakcia si napise nazory do textu a zaverecne hodnotenia s hviezdami da podla inych hodnot, vsimol som si to uz davnejsie, text akoby hajil svedomie redaktora a zaverecne hodnotenie a hviezdy nad tym uz panuju ine moci... tu je to detto
suhlasim ... navyše v prípade recenzie Land Cruiser-u 150 sa v článku vyskytlo pár nezmyslov a cela ta recenzia bola proste od človeka čo tejto kategorii aut vôbec nerozumie
ozawasan
jsou skutečně Amarok a Ranger.......... Protože na skutečně tvrdou práci si dnes většina firem pořizuje kterou značku? Toyotu.........Není to zvláštní? Není - protože Toyota vydrží víc, což je vyzkoušeno v podmínkách dolů, energetických firem apod...
Navara je lifestyle pickup. Moc lidí si ho na tvrdou práci nepořídí.......
Navara je lifestyle pickup. Moc lidí si ho na tvrdou práci nepořídí.......
Už jsi viděl Amaroka s úpravou pro teroristy? (protiletadlový kulomet atd....)
co podla teba nezvladne navara za tvrdu pracu ? rozpadne sa je cab alebo nakladacia plocha? to su len vymysly
Nejenom podle mne. Dokonce sam Nissan pi drastickych propadech fleetovych prodeju kdysi potichu vratil do prodeje starou Navaru jako working truck...
Uveď mi prosim velké spolecnosti, které masove vyuzivaji Navary. Predem diky. Taky vim jen o Hiluxech a starsich Rangerech. Ono totiž denni ježdění v dole ci kamenoomu rychle ukáže na slabiny auta...
Uveď mi prosim velké spolecnosti, které masove vyuzivaji Navary. Predem diky. Taky vim jen o Hiluxech a starsich Rangerech. Ono totiž denni ježdění v dole ci kamenoomu rychle ukáže na slabiny auta...
SPP - slovensky plynarensky priemysel, ine ako navaru som este nevidel v terene + Policia SR to su navary a Pathfindery
ozawasan: tuhle informaci musím potvrdit, mluvil jsem s člověkem, co nakupuje auta pro jednu důlní společnost a říkal, že vyzkoušeli už snad všechny značky a Toyota, byť už Hilux není co býval (např. už nemá tuhou přední nápravu a pancéřové přední klouby) stále vydrží hrubé zacházení nejlépe a hlavně nejdéle...
absolutne súhlasím ... posledná ako tak dobrá Navara bola tá, s označením D22 potom to už išlo dolu vodou ... na model D40 sa ludia prevažne len sťažovali, bolo tam viac problémov jak s motorom tak napr. zadnou nápravou
... aj L200 vydrží viac ako Navara alebo D-MAX a o Amarok-u radšej pomlčím 😄 ... ten je len do počtu a na ozdobu - proste auto na cestu
... a firmy v ČR - doly, ČEZ, atd. kupujú Hilux, Ranger, poprípade poctivé offroady MB G alebo dokonca Land Cruiser rady 70 (niekolko kusov naprílad. kúpila aj Slovenská polícia na straženie Ukrajinských hraníc)
... aj L200 vydrží viac ako Navara alebo D-MAX a o Amarok-u radšej pomlčím 😄 ... ten je len do počtu a na ozdobu - proste auto na cestu
... a firmy v ČR - doly, ČEZ, atd. kupujú Hilux, Ranger, poprípade poctivé offroady MB G alebo dokonca Land Cruiser rady 70 (niekolko kusov naprílad. kúpila aj Slovenská polícia na straženie Ukrajinských hraníc)
stará LCéčka.... jo jo - a 4,2 dieselové agregáty - žádné vyhoněné prostodivy z malého objemu - držáky. Jenže holt to nejsou vytuněné krásky, ale makající dříči.....a to se moc nenosí....
kosmonaut
Ten 3,2 u Rangeru, máte uvedený čtyřválec, není to náhodou pětiválec? Nechce se mi to teď hledat...
simson33
S novou Navarou jsem měl možnost pár kilometrů jet, bohužel jen po hodně kvalitních cestách, takže jsem musel vzít úmyslně i pár obrubníků😊 a můj čistě subjektivní dojem je, že díky vinutým pružinám vzadu se jedná o nejkomfortnější pick-up. Tedy lepší než Amarok (a to se počítám do VW fans). Typické pick-upovské nakopávání nenaloženého auta od zadní nápravy je potlačeno hodně. Když vezmu, že se jedná o první pokus o naladění (víme, jak takový první pokus dopadl třeba u Škody Rapid😄, navíc naprostou novinku v segmentu, tak v dalším modelovém roce může být komfort příkladný. Zvláště až se na ladění podvozku podívají hoši ze Stuttgartu...
Mercedes řady X (pick-up) s motorem V6 :yes:
Mercedes řady X (pick-up) s motorem V6 :yes:
tak s dieselem to znáš už teď - také z Navary - ta má k dispozici větší agregát, ale nějaké prodejní rekordy netrhala. V Mercedesu se z toho asi stane prestižní masírka. Ono už dnes dost majitelů MB jezdí v podstatě na Renault a jsou na to patřičně hrdí. Nic proti Renaultu - je to v podstatě geniální strategie....
K té pohodě - jistě, že je to pohodlné, když to přijde o péra - s tím, že právě ta péra jsou to(s tím odskakováním nápravy), co dělá z auta toho tahouna. Však on také Nissan nechá pro "pracovní verze" péra v nabídce, páč pružiny půjdou právě na ty lifestylovky, kdy se tak nějak počítá, že majitel bude vozit vzduch a svoje ego.
Jako lifestyle dobrý - jako pracant mizerný.
K té pohodě - jistě, že je to pohodlné, když to přijde o péra - s tím, že právě ta péra jsou to(s tím odskakováním nápravy), co dělá z auta toho tahouna. Však on také Nissan nechá pro "pracovní verze" péra v nabídce, páč pružiny půjdou právě na ty lifestylovky, kdy se tak nějak počítá, že majitel bude vozit vzduch a svoje ego.
Jako lifestyle dobrý - jako pracant mizerný.
Ten V6 bude ale pravý Mercedes, o tom asi není pochyb...
Jinak pokud jde o zadní nápravu, nebyl bych tak kritický co se týče jejích schopností mimo silnice, protože naprosto stejný princip, tedy víceprvkově ustavená tuhá náprava + vinuté pružiny, používá Toyota třeba v řadě Land Cruiser. Jasně, pokud někdo stále na korbě vozí tunu nákladu, jsou lepší listová péra. Když se ale na korbě vozí třeba jen motorka a pár krámů k tomu, tak mi přijde lepší jezdit komfortně... Řeči o tom, že kdo má pick-up má problémy s egem, patří podle mého názoru na jiné fórum než je auto.cz 😄 Tož tak!
Jinak pokud jde o zadní nápravu, nebyl bych tak kritický co se týče jejích schopností mimo silnice, protože naprosto stejný princip, tedy víceprvkově ustavená tuhá náprava + vinuté pružiny, používá Toyota třeba v řadě Land Cruiser. Jasně, pokud někdo stále na korbě vozí tunu nákladu, jsou lepší listová péra. Když se ale na korbě vozí třeba jen motorka a pár krámů k tomu, tak mi přijde lepší jezdit komfortně... Řeči o tom, že kdo má pick-up má problémy s egem, patří podle mého názoru na jiné fórum než je auto.cz 😄 Tož tak!
nechci flame, ale asi úplně nečteš - nepíšu globálně, že kdo má pickup, má problémy s egem, to je trošku záměrně zjednodušující formulace, že? Jinak, pro mne je pickup výrazem pracovního nástroje a tak na něj nahlížím, pokud to někdo má jen na zábavu s pár věcmi na korbě, souhlasím, že jsou pružiny pro takové uživatele lepší. K tomu ta poslední věta....
Já bych to neviděl tak černobíle. Mezi kamenolomem a pojížděním po městě je pořádná díra. Že je lehce zatěžovaný, ještě neznamená, že neplní užitkovou funkci (i u pracovních strojů se rozlišuje míra zátěže). Když někdo bude na korbě vozit motorku, tak předpokládám, že ta je tam od zábavy. Pro mne byl při výběru jediný "lifestylový" faktor, že by se mi pick-up líbil víc než dodávka. Nakonec to stejně prohrál a dodávku, byť nemaká, jak kdybych se tím živil, jsem si koupil na práci, ne pro zábavu (zábava je to, co dělám s těmi věcmi, které jsem si dodávkou přivezl). Člověk pak však ocení větší univerzálnost, protože jsou to drahé hračky na to, aby dělaly jen jednu věc (což profíkovi, který se tím živí, vadit nemusí).
Filalák
Navara je super pracant. Az prijde cas a dosavadni co jsem pred 10ti lety poridil v aaa doslouzi tak jdu znovu do navary.
Ano původní je super pracant a držák ale novější a tahle nová generace už možná bude jenom pracant, ale co se týká spolehlivosti... Od té doby co tam cpou Renaultí motory je to katastrofa. :no:
Jinak poznámka k Hiluxu: samozřejmě by tam mohla být, nicméně tam chybí i Mitsubishi L200. zkrátka všechny konkurenty tam napsat nelze... Vybral jsem tam dva velice prodávané modely (Ranger, Amarok) + jeden méně obvyklý (D-Max)
Hilux - 24
L200 - 11
Amarok - 11
DMAX - 2
To jen tak pro info 😄
Amarok 291
Hilux 245
L200 70
Takže asi tak 😄
Takhle to vypadá že chcete mít pravdu za každou cenu a že tady z lidí chcete dělat pitomce ......... bohužel.
A nebuď paranoidní...prostě tam tvůj miláček není, třeba bude příště nebo použij internet a srovnej si sám
K "milackovi" se uz nebudu vyjadrovat, opakoval bych se uz ponekolikate a jak je vidno, ty stejne nemas sanci pochopit.
>😁 :yes: tomu se říká stěr 😄
Vím že Toyota u nás a víceméně v celé EU moc netáhne, ale pokud se řekne pickup, zrovna Hilux je to první, co napadne většinu lidí a to i v ČR, takže vynechat ho ve srovnání pickupů na webu o autech, je prostě fail a ještě horší je výmluva, že se tam nevešel!
PS ať si samozřejmě každý kupuje co chce, já sem vlastně i rád, že sem v Toyotě u nás "za exota", zvlášť v 17let staré Camry (když ona pořád jezdí), že moje auto feťáci vynechávaj, při každonočním výběru navigací a xenonů, že auto nikdo neodře klíčem "páč mi nemá co závidět". Máme už 6tou Toyotu a do firmy budem určitě kupovat teď Hiluxe 😉
Když už pick-up byl schopen pojmout dvě palety, tak jen jako single-cab (co si vzpomínám) a ty byly v nabídce jen jako čistí pracanti. To byl tady základní problém. Pokud Hilux nebyl výjimkou, tak vůbec nesejde na tom, že jsem ho minul. A pak tu byl "drobný" problém s motory.
A len malo z nich uvazovalo o Amaroku, 2 maju Hiluxy a viaceri L200-ky. 😉
O Amaroku by zacali rozmyslat, keby mal V6 TDi - pritom je mozne ho tam namontovat - vid davnejsi koncept...
Lenze to by uz bolo asi trosku nad rozpocet za pickup, nehovoriac o tom, ze pan Mayer ho asi aj trosku pritlacil k zemi a tym by sa jeho pracovne vyuzitie dost obmedzilo... 😉
tlacit vsade amarok nuz neviem... nic proti ale obcas mi to zavana ... ale nic... ok
A musí šetřit místem... aby se pak vešla rozsáhlá úvaha, jestli fakt oktávka 4x4 na sněhu lepší... a aby to byla tutovka, tak na "důkazním" videu je čtyřkolka na hřebíkách a dvoukolka ne...