Ekonomika
Navtech
0
Pěkný logo jste tam dali! Jó, kdo jezdí Porsche, ten se má dobrsche! :yes:
GTI
0
:yes:
Vynikajici zrcadlo na skutecne postaveni Porsche je jeho nejvetsi odbytiste. Na americkem trhu Porsche nema podporu domaciho postaveni ani image jakesi spicky ve sve tride, diky pozici spolecne s konkurenci na stejne startovaci care.
Spokojenost zakazniku s vyrobkem Porsche se pro produkci roku 2007 propadlo z absolutni spicky na absolutni .... podprumer. Ze by pomyslny vliv Volkswagenu, ktery je na US trhu chapan jako podradna neduveryhodna automobilka? Neba se snad kvalita opravdu propadla? V kazdem pripade bych se dlouho rozmyslel, zda koupit automobil Porsche z produkce 2007?
Spokojenost zakazniku s vyrobkem Porsche se pro produkci roku 2007 propadlo z absolutni spicky na absolutni .... podprumer. Ze by pomyslny vliv Volkswagenu, ktery je na US trhu chapan jako podradna neduveryhodna automobilka? Neba se snad kvalita opravdu propadla? V kazdem pripade bych se dlouho rozmyslel, zda koupit automobil Porsche z produkce 2007?
[odkaz]
Porsche ma v americe daleko lepsi jmeno jak Ferrari a vic si ho vazi jak v Nemecku. Minuly rok zase zvitezil mezi americkymi milionarmi jako nejlepsi luxusni znacka sveta. Staci se podivat jake auto ma napr. Bill Gates.
Jedine kvalitativne trochu slabsi porsche byl ten bratislavsky cayenn ale jak jsem cetl druhou generaci uz hodne vymakali a kazi se podstatne min jak prvni
Jedine kvalitativne trochu slabsi porsche byl ten bratislavsky cayenn ale jak jsem cetl druhou generaci uz hodne vymakali a kazi se podstatne min jak prvni
Taky nevím, o čem ten chudáček zase píše...
O ho.ně, jako vždy. To je to dětský kopání nožičkama a snaha se prosadit. Jeho mindrák z GTIho a proplakanej polštář ho přivádí k nepříčetnosti, ale aspoň je legrace. Takovej "PROPADÁK", prostě takový malý finský Porsche.
diGTInárův dvorní nastavovač. >😒]
Ty jsi zase mariankova dvorní nula, což potvrzuješ každým svým přípěvkem. :-!
Kluci vy v tom máte hierarchii. Nastavovač nastavovače.
proč mám pocit, že se v diskuzi objevíš jen když někdo "ubližuje" Mariánkovi? 😐
Stejnej mindrák?
Tohle jsem před časem taky někde čet. JD to ale nebylo.
Tyhle místní joudové slintaj jen nad tím jménem a nikdy si to něj ani nesednou.
Tyhle místní joudové slintaj jen nad tím jménem a nikdy si to něj ani nesednou.
máš pravdu! sedat si na Porsche! Fuj hanba! >😁
Podle tvýho intelektu máš leda kroužek na zadku, mariánku.
Špatná adresa nastavovači.
Tu si hlavně srovnej s Ježíškem, ať ti táta nemusí zase vyřezávat auto ze dřeva.
mi niekto vysvetlit,preco v porovnavacich testoch vzdy vitazi cayenne,potom bmw x5,potom ml a touareg nic,hoci to je to iste auto ako cayenne,motuju ho v tej istej tovarni na tej istej linke?myslim podvozok a pod
Mozna proto, ze Touareg je jen Volkswagen a toho se smetankou nemuzes merit.
Zrovna Touareg je i mezi smetánkou (nejen v Evropě), poměrně populární auto. :-!
a pockej as tam daj TDI, to teprv budou vysledky, naskok pred konkurenci hned stoupne na nekolik svetelnych let, teda u Nemeckejch novinaru >😁
kdysi sem o Cayenne uvazoval jako o ojetine, ale vedet ze v tom bude diesel tak to asi nechci, to je jako predstavit si s dieselem treba Maserati :😉
kdysi sem o Cayenne uvazoval jako o ojetine, ale vedet ze v tom bude diesel tak to asi nechci, to je jako predstavit si s dieselem treba Maserati :😉
boberko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
V Porsche jsou fakt machri - z trzeb EUR 7,5 mld udelat zisk pred zdanenim EUR 8,6 mld to uz musel byt vykon. Minimalne ucetni. Tu firmu bych chtel ridit >😒]
pri tomto vysledku mi nasadenie 3.0 TDI 240ps do Cayenne pride proste ako nenazranost... Aby na to Porshce nedoplatilo, ale inak BRAVO