Novinky
Libor Gondek
7
multikulti vládne všude, proč ne v TopGearu...
Přejít do diskuze
Docela očekáváné rozhodnutí BBC...
Jeden slavný, jedna žena, jeden černoch, jeden starý, jeden mladý, jeden herec-Amík....více politicky korektní to být nemohlo...jen aby to byla opět hlavně zábava... ;-\
Jeden slavný, jedna žena, jeden černoch, jeden starý, jeden mladý, jeden herec-Amík....více politicky korektní to být nemohlo...jen aby to byla opět hlavně zábava... ;-\
Harris je jeden z nejlepších novinářů v oboru vůbec, jeho nadšení, láska k autům a schopnost řídit jsou ojedinělý...
To zdaleka není pravda, umí přesně popsat chování aut, závodí, jeho vášeň k autům je nakažlivá 😉
To je jako s Bondem... taky z něj bude asi černoch... no a v příštích letech to bude jiště nějaký Abdul Azíz Londýní :-!
Ve středověkých filmech, běžně, černošští rytíři... svět se v pr.del obrací 8-s
Aby bylo jasno, nemám nic proti "menšinám" (jsou to vlastně vůbec ještě menšiny???), jen mi ta politická korektnost leze krkem.
Ve středověkých filmech, běžně, černošští rytíři... svět se v pr.del obrací 8-s
Aby bylo jasno, nemám nic proti "menšinám" (jsou to vlastně vůbec ještě menšiny???), jen mi ta politická korektnost leze krkem.
Myslim, ze BBC sa podarilo zostavit team, ktory kombinuje medzinarodny appeal, zabavu, znalosti a jazdecke umenie.
Sice 'hrozi', ze TG bude viac o autach ako o blbnuti, ale to by nemalo byt na skodu veci, pretoze TG v poslednych rokoch sklzaval do blbnutia pre blbnutie samotne.
V kazdom pripade, asi si budem musiet kupit novy disk - predsa len, Top Gear a Clarkson/May/Hammond show zaberu 2x tolko miesta 😊
Sice 'hrozi', ze TG bude viac o autach ako o blbnuti, ale to by nemalo byt na skodu veci, pretoze TG v poslednych rokoch sklzaval do blbnutia pre blbnutie samotne.
V kazdom pripade, asi si budem musiet kupit novy disk - predsa len, Top Gear a Clarkson/May/Hammond show zaberu 2x tolko miesta 😊
Presne ti rytiri , Cinane ve westernu nebo Mexikani v 2. sv valce. Britske kreslene pohadky uz take obsahuji tuto korektnost.
Černou muslimskou lesbičku v reálném světě nesehnali, tak museli zaměstnat více lidí. Každopádně ženskou i negra tam už mají, tak snad bude většina stěžovatelů (kteří stejně nebyli cílovou skupinou pořadu) původního slavného Top Gearu uspokojena. >😒] Z té sestavy mi je sympatický akorát Le Blanc a Jordan, ale ani oni podle mě původní trio nahradit nedokážou. Budu se holt muset smířit s tím, že ten "opravdový" Top Gear bude už jen na placeném kanálu. :-!
A to blbnutí bylo v posledních letech docela nuda,hlavně ať tam zas nedávají ty otravné "závody",kdy jeden jede autem,druhý letí balonem a třetí pluje remorkérem,to mi opravdu lezlo na nervy.
celkom slusni priatelia.... len to babske osadenstvo je trosku poskromne ... 😉
pride mi to uz ako hotova komedia ... ale to nevadi .... TG ma stejne nikdy moc nelakal .. no fakt 😉
pride mi to uz ako hotova komedia ... ale to nevadi .... TG ma stejne nikdy moc nelakal .. no fakt 😉
Tak jedna vec je video na youtube a druhý vec je TV SHOW, kde bude team producentov s úlohami >😁 Ak má Harris zmysel pre humor aspoň zpolovice taký ako vie jazdiť, nemám potom obavy >😁
No odkedy TG robila trojica Clarksson, Hammond, May to nikdy nebol odborný program a nuda v modrom. >😁 Mne sa tento ich prístup k autám, cestovaniu či životu veľmi páči a som zvedavý na túto novú zostavu.
Nechápu,co tady furt pletete politickou koreknost.Kdyby to bylo kvůli ní,tak museli Clarksona vyhodit už dávno.BBC ho vykopla kvůli jeho agresivitě a aroganci,pán velkomožný nedostal steak a tak dal do huby nějakému "poddanému".To je celý příběh,který nemá s PC nic společného.