Novinky
Len dement neprezuje v zime .... ešte môže byť rád že blbci majú šťastie a vôbec žije .... ten jeho "problém" je vzhľadom na to ako sa chcel zabiť v celku bezvýznamný ...
Na to aby som prezul nepotrebujem žiadnu "buzeráciu" ... robím to sám lebo mám zdravý rozum .... tak ako väčšina vodičov pri zmysloch ... ak jazdia v zime.
A už len korunovaný ....ch.j to rozmazáva po médiách ....
Na to aby som prezul nepotrebujem žiadnu "buzeráciu" ... robím to sám lebo mám zdravý rozum .... tak ako väčšina vodičov pri zmysloch ... ak jazdia v zime.
A už len korunovaný ....ch.j to rozmazáva po médiách ....
no to mě pose.. člověk způsobí dopravní nehodu vinou svého mikrospánku. Je mu líto investovat pár korun do svý audinky protoženenížádnásockaabysikoupiloctávku na zimní gumy a ještě má tu drzost se odvolávat proti rozhodnutí na sdružení Pomoc postiženým? Kde tenhle člověk přišel na to, že je postižený? No postižený určitě je.. ale asi trochu jinak.. :no: :no:
Alespoň mě to tak teda vyznělo, obraťte se na nás, umíme nemožny do 10ti minut...
V tom prípade porušil zákon aj keby bola cesta suchá.
A ako je uvedené v článku tak teplota bola hlboko pod nulou a pri takejto teplote letné pneu asi nebudú ideálne "držať" ... zimné pneu sú makšie aby neboli pri mínusových teplotách moc tvrdé ...
Já především reagoval na tvrzení "zimné pneu sú povinné keď je teplota pod 4°C", což opravdu v zákoně není.
Jen využil svého práva asi jako by měl udělat každý. Ale podle tebe je asi správně nechat se bezdůvodně oj*bat pojišťovnickým zmr**m, že 8-s 8-s :no:
Dopravní nehodu zavinil svojí blbostí a nevhodné obutí je úplně stejné, jak kdyby auto nemělo technickou. Dopravní nehoda je tedy jeho vina a je snad logický, že pojišťovna chce peníze po něm.
Ale Češi jsou holt vych*caní a přemýšlí akorát kde něco ukrást/polepšit si/vyvléknout se ze svých chyb..
Že to nejaký trkvas nechápe tak by nemal ohrozovať na ceste seba i iných .... a ešte sa so svojou blbosťou chváli v médiách ....lebo sice sa skoro zabil ... ale tie gumy za to vraj nemohli .....o čom by sa tiež dalo diskutovať ..... s letnými gumami už asi ťažko niečo napraví i keby sa prebral před opustením vozovky ...
Nechápem obhajobu dementov čo sa "skúšajú" zabiť a popri tom zabiť i svojich "obhajcov" ....
V tomto prípade by som to "automaticky" prišil jemu ... nech sa chlapec poučí ... a ak on nie ... tak aspoň tí ostatní ....
Víš že bylo to auto jeho? Nevíš, tak drž pec.
Letní obutí není ani za mák totéž jako nemít technickou, máš to dokonce vysvětleno v textu. Asi ale neumíš číst...
Poslední věta platí. Jenže v daném případě pro pojišťovnu a ne pro toho, kdo nehodu zavinil >😒] :-!