Novinky
No nevím, současná Micra mladé "přítulky" v Evropě oslovuje mnohem méně než starší generace tohoto vozu, Juke kupují spíš arogantní městští hejsci, vysoký Pulsar již usedlejší chlápci a "kaškaj" (jsem líný hledat, jak to to šílené jméno správně píše) cílí hlavně na maminy s dětmi. GT-R zase sedlají většinou zazobaní starší pánové, kteří si jeho koupí řeší nějaký mindrák. Pole na balení nezadaných roštěnek se mi proto u Nissanu zdá být minimální... ;-\
na balenie bab by mohla byt dobra primera GT... ale skoda ze je to auto uz pouha minulost.... nissanu jednoznacne chybaju v eu take tie "klasicke vozy" ... ako poriadny hatch a nejake to solidne kombi... aj poriadna stredna trieda... lebo ked odratas pocty kaskajov tak je nissan v eu v podstate sotva polovicny
na balenie by asi mohla byt sikovna aj micra CC.. ale opat je to uz pouha minulost... inak suhlas.. predosla micra mala vacsie kuzlo ako ta sucasna
na balenie by asi mohla byt sikovna aj micra CC.. ale opat je to uz pouha minulost... inak suhlas.. predosla micra mala vacsie kuzlo ako ta sucasna
Tyjo, docela zajímavý průzkum. Toto by mě asi nikdy nenapadlo. No, každopádně já na Valentýna určitě na ocet nezůstal. Naopak se ženou jsme si ho letos užili opravdu skvěle. Konečně jsme oba měli volno, tak jsme si řekli, že společně zkusíme něco nového - erotické masáže v https😐/www.mataharisalon.cz/cs Nevěděl jsem moc, co od toho čekat a bylo to vážně super. 😊
hadam sa ho to netyka... :😉
edit: az teraz som si vsimol, ze to je 5 rokov stare... :-!