Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Anonym
At všechny korejský pekáče a debilní crossovery a podobnej silniční plevel schvátí peklo a místo nich chci zpátky Lancii. :-!
Tahle automobilka byla vždy strašně nedoceněná. Podle mě. Kdo nezná detailně ty auta, těžko to pochopí. Ach jo. 😒 😒 😒
Tahle automobilka byla vždy strašně nedoceněná. Podle mě. Kdo nezná detailně ty auta, těžko to pochopí. Ach jo. 😒 😒 😒
Zlatá slova... ale já pořád věřím, že se jednou vrátí.
Možná spíš doufám.
😉
Možná spíš doufám.
😉
Mně se vždycky moc líbila nejen ta hranatá, ale i zaoblená Delta II. generace. Ta už je ale dnes naprosto zapomenutá a stěží se vidí i v Itálii, stejně jako její neméně úhledná sestra Dedra.. 😒
Když jsem byl malej, jedna Dedra stala ve vedlejsi ulici a chodil jsem ji porad okukovat, necim me fascinovala. Dodnes je to krasne auto, naopak naslednicka Lybra sla vzhledem uplne mimo muj vkus.
Jedna Lancie Delta 2. generace k nám jezdí na servis 😉 Kolikrát si hlavně u italských aut říkám, jak dobře na svůj věk vypadají 😄
Ani časově to nevyychází: Polonez se vyvíjel 1974/75 , takže by tu Deltu museli odmítnout před tím - 1973? A to mi přijde od uvedení Delty fakt dost daleko.
Tahle legenda mohla vzniknout tím, že existovala závodní verze Poloneza, kterou ale poháněl motor z Ferrari Dino, ten samej motor, co běžel i v Lancii Stratos.
A to je asi jediný bod, kde se v historii potkaly.
Myslím.
Úplně jistě to taky nevím.
😉