Novinky
Dle mého je tu konečně zase Lamborghini, které není podbízivé. Je prostě totálně šílené. Z Huracánu, který je fakt hezký, jsem měl rozporuplné pocity, ale chápal jsem, že se musí hlavně prodávat. Aventador je fajn, ale že by provokoval, to ne. Tohle je konečně zase něco totálně šíleného a takové by dle mě mělo Lamborghini být. To není auto na luxusní bulváry podél butiků ve městech módy, tohle je prostě pro řidiče a kluky, kteří budou mít fotku Centenaria na plakátu nad postelí 😄
Nebude ho mít nad postelí ani promile lidí, co tamměli Countach nebo Diablo.
...ten megadlouhý přední převis, téměř jako polovina rozvoru (a ani zadní není zrovna z nejkratších). ;-\
Proporčně, zejména při pohledu z čistého profilu, je silueta, podle mě, dost nevyvážená. Má to kolečka prostě moc u sebe. Tak nějak působila Octavia I, když tehdy, tuším v roce 96, poprvé hrdě vyjela na golfím podvozku a ještě se nestačila stát modlou poloviny ČR. 😄
Proporčně, zejména při pohledu z čistého profilu, je silueta, podle mě, dost nevyvážená. Má to kolečka prostě moc u sebe. Tak nějak působila Octavia I, když tehdy, tuším v roce 96, poprvé hrdě vyjela na golfím podvozku a ještě se nestačila stát modlou poloviny ČR. 😄
Např 458 dokazuje, že jde zkloubit obojí.
Ale oni prostě jdou touhle cestou šílené brutalityu těch malosériových předraženejch modelů a vychází jim to - všechny kusy jsou prý již prodané.
Třeba to naživo bude lepší.