Novinky
Chápu, že designje z velké části dílem aerodynamické optimalizace, ale tohle je fakt šeredný.
Např 458 dokazuje, že jde zkloubit obojí.
Např 458 dokazuje, že jde zkloubit obojí.
Neviem ako ty ale ja som ocakaval takuto evoluciu a nie revoluciu. Netreba zabudat kto je majitelom a pod koho Lambo v ramci koncernu spada. Kazdopadne som zvedavy co z toho nakoniec vzide nazivo.
...ten megadlouhý přední převis, téměř jako polovina rozvoru (a ani zadní není zrovna z nejkratších). ;-\
Proporčně, zejména při pohledu z čistého profilu, je silueta, podle mě, dost nevyvážená. Má to kolečka prostě moc u sebe. Tak nějak působila Octavia I, když tehdy, tuším v roce 96, poprvé hrdě vyjela na golfím podvozku a ještě se nestačila stát modlou poloviny ČR. 😄
Proporčně, zejména při pohledu z čistého profilu, je silueta, podle mě, dost nevyvážená. Má to kolečka prostě moc u sebe. Tak nějak působila Octavia I, když tehdy, tuším v roce 96, poprvé hrdě vyjela na golfím podvozku a ještě se nestačila stát modlou poloviny ČR. 😄
Asi máš pravdu, nic moc. Kde jsou doby, když Marcelo namaloval Diablo a celej svět padl na prd..l. Nebo Countach na začátku 70tek. To bylo, jakoby přistálo ufo.
Ale oni prostě jdou touhle cestou šílené brutalityu těch malosériových předraženejch modelů a vychází jim to - všechny kusy jsou prý již prodané.
Třeba to naživo bude lepší.
Ale oni prostě jdou touhle cestou šílené brutalityu těch malosériových předraženejch modelů a vychází jim to - všechny kusy jsou prý již prodané.
Třeba to naživo bude lepší.
Dle mého je tu konečně zase Lamborghini, které není podbízivé. Je prostě totálně šílené. Z Huracánu, který je fakt hezký, jsem měl rozporuplné pocity, ale chápal jsem, že se musí hlavně prodávat. Aventador je fajn, ale že by provokoval, to ne. Tohle je konečně zase něco totálně šíleného a takové by dle mě mělo Lamborghini být. To není auto na luxusní bulváry podél butiků ve městech módy, tohle je prostě pro řidiče a kluky, kteří budou mít fotku Centenaria na plakátu nad postelí 😄
No, uvidíme, každopádně pokud budou mít malí kluci plakáty s Centenariem, tak mi dlužíte pivo.