Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Bezpečnost

Zpět na článek

Euro NCAP: Honda Accord – 5 hvězd a velmi dobrá ochrana chodců

41 komentářů

Pierro
Tak som zvedavý čo na toto povie babo... 😉 a tiež čo povie Míra Dušín... >😒]
Perun
Do frasa, čo to vystrájajů? Insignia lepšia mojho oblubeného Acco? Hoci je to len o dva bodíky, aj tak to idem zapit! >😒]
Pierro
Babo něpi už tú borovičku hněď po ránu!!! >😒]
Pierro, Pierro, podla seba sudim Teba, co? 😊

Nerob tu zo mna Deadlifta >😁

ACCO 8G moj nie je a asi ani nebude, absenciu V6 uz neodpustim >😁
HONDA/ACURA mala vzdy najlepsie vysledky podla americkych metodik, konecne sa zamerali aj na na NCAP, je tam 5 hviezd 😄 A najlepsia ocharana chodcov v triede 😄 😄 KOnecne chapem trochu divny tvar prednej kapoty, ze to ma moj zmysel 😄

borovicka fuj, slivovica mnam (dedko pali v Bosaci, to je kamo lahoda 😄 )
Pierro
Mrtvého výťaha by som si z teba nedovolil robiť na to si ťa ako kamoška príliš vážim... 😉 keby som mal súdiť teba podla seba, tak sme už dávno zrelí těplákoví kovbojovia... Inak ty máš G7??
nemam G7, ani neviem co to je... 😄

Ty ale take G37 GT, alebo G37S, to by som vral hned >😁
Pierro
myslíš Infinitu?? Tak tá by sa páčila aj mě... 😉
Aha, podla usmernenia G7 si myslel ACCO 7G. Ano, ano mam 7G.

Infinity by som bral, dokonca to FX 35(EX uz ani tak nie) by som si vedel predstavit ako jedine SUV pre mna... Kamos doviezol z nemecka FX45, brutal 😄 Aj ked mi to 45 vs. 35 pride trochu zbytocne... >😁
Pierro
tak to by om si nechal naložiť tiež. Infinity sa mi páči viac ako Lexus. 😉
mne vyrazne viac >😁 :yes: Bol som v USA a proste :yes: :yes: :yes:
Pierro
ja som síce v USA nebol, ale bol som na Petržalke páči sa mi tiež výrazne viac... >😁
Pierro
ja som síce v USA nebol, ale bol som na Petržalke a páči sa mi tiež výrazne viac... >😁
v Petrzalkee ... Ci myslis na stadione na futbale??? >😒] >😒]
Pierro
ale kde, to by ma ako pražáka zbili petržalský chuligáni. Bol som v jednom byte u jednej riadne divokej frajerky... 😉 hotová dračica to bola... 😉
ako pozeram, mam o 6 rokov menaj ako TY... Ale toto by som uz nevladal... (nahanat frajerky po okolitych statoch 😄 ) :yes: :yes:
Pierro
babo to mi bolo o desať menej a v blave sme boli na jednej akcičke. No a ja som potom skončil u Andrejky v Petržke... 😉
😄
Pierro
fajnová vzpomienka... 😉
King
Úžasné, tyhle diskuze k tématu. >😁
T613
nech ho stárnoucího pražáka. už mu nezbývá nic než jen vzpomínat >😒]
ale no, jeden maly OT "fuz" to si uz musis zvyknut >😁
jo a nevytahuj tu bramboru menom Insignia... Tak este kombi mozno >😁
Pierro
sám si zemiak ty jedna brambora.... >😁 >😒]
zverejnim SZ kde si mi pisal, ze sa Ti tiez vobec nepaci a ze sa Ti zda obycajna >😁 >😁 :-!
Pierro
ale mě sa obyčajná fakt zdá, moc sa mi něpáči. Ale musel som ťa trošku pozlobiť... >😒]
haha, Ty mna nahnevat? V piatok poobede? Sice ja mam vtedy prace najviac, ale... 😄
Pierro
kúpil si si už do Accorda tigrie poťahy?? >😒]
jasne a mam chlpaty volant >😁 len seat masku by to chcelo, kto vie, co z toho vznikne... >😁
Pierro
ja myslím že lízatko dopredu a mračítka ti tam tiež chýbajú... 😉
lizatko mam, ale origo 😄 mraciiitka? ja som vedel ze nieco potrebujem >😁
Pierro
babo a máš poriadne hlíny????
jasne, len neviem ja tam dam tu kozu pytcho >😁 a potom uz len TDI v cipu woe :-!
Pierro
a eště stromček Wunderbaum a fotku hambatej baby na spätné zrkátko.... >😒]
si studnica nevycerpatelnych napadov >😁
Pierro
ja som si na svoj stodvaciášok nakupoval doplnky v Maďarsku, Tuzexe a na Mexikoplatze vo Viedni.... >😒]
Pierro
babo, babo, tebe ten Seat nedá spať ako sa mi zdá. A nie len tebe. Je vidno že španielsky tuzing mojej Audiny sa zadaril... >😒]
si pis 😉 :yes:
King
Po špičkovém výsledku crashtestu Accordu 6G a de facto stejném (a tedy spíš průměrném) výsledku u 7G tu máme opět špičkový výsledek. Navíc je třeba vidět, že je Accord jediné auto střední třídy se třemi hvězdami za ochranu chodců. :yes: Jo, za 15 let udělala Honda obrovský skok kupředu. 😄
kewlarsiet
A to len preto, lebo Honda vykrada Mazdu. >😒] jj... mrtvy vytah by to urcite vedel podlozit aj "dôkazmi". >😁 :yes:
King
Přesně tak, Accord 7G měl takový crashtest, protože někdo od Hondy ukradl plány od Mazdy 6 a udělali to stejně blbě. >😁 Akorát teda ten podvozek má Accord ještě horší, protože to není platforma Fordu s revolučním McPhersonem vpředu.
jojo, tie DOUBLE WISHBONES v predu, to je slepa ulica vyvoja podvozkov, hlavne u FWD 😄 McPherson je daleko lepsi, vsak to ma aj Focus vo WRC nie??? >😁 >😁 :-!