Technika
0
Bílou křídou na bok pneu před jízdou napsat M+S ( nebo M.S nebo M/S nebo MS ) a je splněno >😁
Mexican82
0
prepac za vyraz, ale si uplny ***.. prave kvoli takym hrdinom ako ty su take tazke nehody.. Stavim sa ze v hmle a za dazda jazdis 130 ;-\ ak nemas 6-7000 na zimaky, tak to auto rovno predaj a d👋z praglu radsej jazdi vlakom
0
Vytvořený profil pachatel ti moc nesedí, ale je ti odpuštěno ... 😉
Už aby to bylo celoplošně od data do data. To že se volové na letňácích stahují na okrsky nic neřeší 😢
Pořád ohrožují bezpečnost a zdraví nás ostatních kteří přezouváme na zimní.
Pořád ohrožují bezpečnost a zdraví nás ostatních kteří přezouváme na zimní.
Závádět obutí podle data je největší možná kravina. Někde může sněžit klidně v květnu a někde může bát klidně už v únoru 15 stupňů.
Pneumatika jakožto jediná věc na autě jejíž funkce je zásadně ovlivněná počasím (pokud nezamrzne olej a nafta, ale to asi nemá cenu řešit) by měla být nasazována podle aktuálních podmínek... To je v praxi asi neřešitelný problém, tak by mohla stačit povinnost zimních pneu při sněhu, břečce a pod nulou (to že někdo nevozí teploměr je ptákovina - kdo nepozná, že mrzne, tak by měl vrátit řidičák, stejně tak, když jedeš někam dál, tak musíš být připraven na případné jiné podmínky)...
Pneumatika jakožto jediná věc na autě jejíž funkce je zásadně ovlivněná počasím (pokud nezamrzne olej a nafta, ale to asi nemá cenu řešit) by měla být nasazována podle aktuálních podmínek... To je v praxi asi neřešitelný problém, tak by mohla stačit povinnost zimních pneu při sněhu, břečce a pod nulou (to že někdo nevozí teploměr je ptákovina - kdo nepozná, že mrzne, tak by měl vrátit řidičák, stejně tak, když jedeš někam dál, tak musíš být připraven na případné jiné podmínky)...
Je to úplně jedno kolik, je kde stupňů kde je nebo není sníh. Zimní pneu není jenom na sníh nebo náledí. A jestli je už v únoru někde 15 nad nulou o čemž pochybuju tak je to možná přes den na slunku. Samozřejmě je nesmysl podřizovat povinost obutí podle teploty nebo stavu vozovky, proto od data do data jako to funguje třeba v něměcku a rakousku. A možnost že zimní pneu by byla poviná pouze při sněhu břečce a pod nulou je hovadina. Chtěl bych tě vidět jak si v kufru vozíš druhou sadu kol a přezouváš podle potřeby 😉 ber to s nadsázkou. Názor že zimák je pouze na sníh je názor de.... . Označení M+S bych zakázal aby se toho lidi nechytali. Letní pneu při teplotách pod 10 stupňů neplní svojí funkci jak by měla, na tož ty slítané šlupky na kterých většina lidí jezdí. Nesedí tím pádem nebrzdí a nedokáže držet zvolenou stopu myslím na suchem max. mokrem asvaltu na sněhu snad nemusím komentovat.
[odkaz] Tak co na to rikate? 😄
bože co to je za opici s ohromnou tlamou???
no nic, zpátky k těm gumám. Vzpomínám si jak tu před 14 dny hořela diskuze ve které někteří inteligenti vykřikovali něco jako "já přezuju až se mně bude chtít a né podle nějakých uřédníků" nebo "na dálnici se ty zimáky hned sjedou, tak je to blbý nařízení" nebo "ted v lištopadu, to se pos.rali ne?"
jebho, za tejden napadlo jenom v krkonoších a na vysočině během víkendu 20cm
schválně jsem jel v pondělí kolem pneuservisu a musel jsem se chechtat, tlačenka jako vždycky >😁
no nic, zpátky k těm gumám. Vzpomínám si jak tu před 14 dny hořela diskuze ve které někteří inteligenti vykřikovali něco jako "já přezuju až se mně bude chtít a né podle nějakých uřédníků" nebo "na dálnici se ty zimáky hned sjedou, tak je to blbý nařízení" nebo "ted v lištopadu, to se pos.rali ne?"
jebho, za tejden napadlo jenom v krkonoších a na vysočině během víkendu 20cm
schválně jsem jel v pondělí kolem pneuservisu a musel jsem se chechtat, tlačenka jako vždycky >😁
No, přišla blbá předpověď, tak jsem vyvalil zimáky ze sklepa, za 20 minut vyměnil a odjel na výlet... Až po zimě zase přijde léto, tak to udělám obráceně a když by náhodou začalo uprostřed léta sněžit, tak buď zůstanu sedět doma, nebo zase protáhnu hever. Kde je nějakej problém?
presne tak, suhlasim.. ale bouzial kopec naplavenin v Praheee sa krci v 1+kk so sklepikom kde ledva napchaju vokurky od maminky, pneu sa im tam asi nevmestia