Ženeva 2016
Pry byl odvolan letosni AMI v Lipsku😞( skoda ho, vzdy jsem tam jezdil rad... a vision S tim padem neuvidim😞(
Ano byl zrušen.Více zde😒br />
[odkaz]
[odkaz]
Tak to je skoda. Moc se mi nelibi ta tendence, ze si kazda automobilka vybere jeden event, na kterem vystavi sva auta a ubyva tak moznosti videt vice vyrobcu na jednom miste najednou ... zkratka nebude zive srovnani.
ale přesto si myslím, že většina lidí je zvědavá tak na toho Renaulta Megane a ještě asi na Fiat Tipo - obojí v kombíku.
😉
😉
Tak zrovna me Tipo vubec nezajima, radsi bych videl to Volvo 😄
Spíš by mě zajímalo, s čím přijde Chevrolet a proč se cpe do Evropy, když tu stejne nefiguruje a navíc proč v Ženevě není Cadillac. No, aspoň že Opel nechybí >😁
Já jsem tedy nejvíc zvědavej na evropskou verzi Civicu. A snad přijdou záhy i další podrobnosti...
V seznamu úplně chybí tato dvě velmi atraktivní kombi nižší střední třídy, tedy novinky, které budou pro české zákazníky obzvláště atraktivní! :-!
A redakce za každou cenu nacpe škodováckej koncept mezi dalších devět hotovejch modelů. Asi by to tam bylo, i kdyby Škodovka ukázala v Ženevě novou klíčenku. >😁
V momente ako zacnes hanit narod / rasu / osobu, urazkami o "Slovenskom vandrakovi", dostavas sa na tenky lad zakona. :-!
Potom sa tazko s tebou debatuje, kedze zrovna ja som na tvoje agresivne vyjadrenia k Slovenskemu narodu dost haklivy. :-!
Takze si mozes vybrat - ci ides pokusat osud a hrubku ladu, alebo sa das dokopy a skusis diskusiu na nejakej urovni. Gilgit mi tvrdil, ze na to mas...
To, ze mas ty zo svojej 1/4 komplex - tvoj problem.
Vlastne ked tak rozmyslam, tak ty musis mat problem so sebou celym, ale to uz chvalabohu nieje moja starost. Treba navstivit spravneho doktora, ak nieje neskoro, mozno ti este pomoze... :-!