Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Profi

Zpět na článek

Aerocoach: Vize budoucnosti autobusové dopravy

4 komentáře

gil54
... a nepružnej, ale tohle dílo "slovenského Luigi Colaniho" jen tak nezkousnu. Mám o moderním designu vžitou jinou představu. Takhle bych asi viděl Fiata Multiplu po LSD.

Může to být třeba vodou, co tam pijou nebo tím, že jsou blíž Černobylu, nevím. I Kabaňova díla, dokud nebyl dostatečně dlouho mimo Slovensko, byla dřív trochu víc nemocná. 😄 A slovenské lítací autíčko Štefana Kleina mi do oka taky nepadlo. Jak říkám, asi voda. >😁
T.E.S.L.A už na ACZ serie
Súhlas. Aj s tým Kleinom máš pravdu. Vo výtvoroch absolventov Katedry dizajnu VŠVU málokedy nájdem niečo pekné, alebo dokonca prakticky použiteľné. Sú to umelci, nie aj technici, čo ich dizajnu uberá reálny rozmer. Pamätám si, keď doc.Klein robil dizajnové úpravy tisícdvestotrojky pre TAZ (posledný pokus ako s nedostatkom peňazí oživiť predaj) - jeho úpravy auta boli pekné, ale technicky ťažko realizovateľné, nerešpektovali danú konštrukciu karosérie, a v sériovej výrobe boli prakticky nerealizovateľné alebo s enormnými nákladmi.
Bubáq
Nezajímavé, netalentované, nehezké.... nevhodné pro zveřejnění.
T.E.S.L.A už na ACZ serie
Počas pár dní, sa mi tento titulok hodí už druhý raz. Kam sa podel dobrý vkus...? Podľa dizajnérov (a tých, čo sa nimi pokúšajú byť) je len hnusné a e😜resívne moderné? Plus dizajnér by mal čosi viac ukázať aj zo znalostí techniky, ergonómie a aerodynamiky. Tvorca tohto paskvilu sa s týmito vecami evidentne príliš netrápil. Nenamáhal sa ani s tvorbou interiéru, asi sa radšej iba hrá s farbami a efektami. Ovládať modelovací a renderovací soft je na titul "dizajnér" trochu málo. Povrchná práca a otrasný dizajn. Sorry.