Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Lamborghini Centenario: Dílo šílence, nebo génia? (první dojmy)

Na první pohled vypadá jako Huracán od nepříliš šikovného tunera. Tvary Centenaria ale fungují, takhle má vypadat typicky šílené lambo!
Zpět na článek
Avatar - Barry Lyndon
1. 3. 2016 12:37
mně se líbí
takže dílo génia!
Rozbalit vlákno
2
1. 3. 2016 12:50
Re: mně se líbí
Aj mne lebo je to o dost krajšie ako Veneno, je to ako aventador na steroidoch.
2. 3. 2016 11:43
Re: mně se líbí
Přesně tak, mně se taky líbí. Lambo prostě limitované edice umí a jednou to bude ceněné mnohonásobně víc, než je kupní cena
Avatar - CoureSportivo
1. 3. 2016 12:54
Dílo šílence, nebo génia?
Ani jedno ani druhe. Mňa nejako tieto limitované lamba neberú (až na sest elemento). Veď je to zase len "vytunený" aventador , iba niekoľkokrát drahší. Ale kupcov si to nájde resp. už našlo takže Lamborghini si vie čo robi.
Rozbalit vlákno
0
1. 3. 2016 17:31
zase nejaka limitka
nejvetsi legrace byla jak vseci kupovali toho reventona a vseci paf jak to vypadalo...

a pak prisli s aventadorem dvakrat lepsim to musela byt rana do penezenky pro ty co koupili reventona kdyz nema zadny vyznam kdyz avo je mnohem lepsi
Rozbalit vlákno
1
1. 3. 2016 17:58
Re: zase nejaka limitka
Ja by som Reventon a Aventador moc neporovnaval si zober že reventonov je asi 20 a aventador je tak trochu masovka čiže Reventon bude v buducnosti mat a už aj ma vyššiu hodnotu a je exkluzivnejši ako Avo. Keby som si kupil ja Reventona ak by som na to mal a prišiel by aventador tak by som si tažku hlavu nerobil lebo ludia čo si možu dovolit Reventon lebo bol drahši tak možu aj avo.