Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Dodge Challenger a Charger Go Mango: Další barevný návrat do minulosti

17 komentářů

CHerokee
A ještě dle volby s manuálem nebo bez, atmo nebo s kompresorem...a hlavně jedno pěkné auto pro petrolheady vedle druhého. Corvette, Charger, Challenger, Camaro, Mustang... Pomohla jim krize...vylepšili materiály a začali se zajímat o jiné trhy, vylepšili podvozky a vyvážejí emoce, která jsou v ekologické Evropě už zapovězené.
CHerokee
Oni jsou vysazení proti podvádění. I spotřeby tam měří jinak, poctivěji než v Evropě. Jinak by je všichni žalovali..
Anonym
A kde jinde koupíš V8 v autě co není prémie? Pojd mi to povědět >😁
ericn
Musím říct, že oběma vozům to neskutečně sekne 😉 :yes:
CHerokee
A ještě bych se dozvěděl, že 3 válec má lepší zvuk jak 4 válec, protože imituje 6 válec >😁 . A na papíře by to žralo 2 litry...v reálu pak 8.
Anonym
a tady na tom webu by dost lidí nad tím chrčelo blahem. >😁
CHerokee
Prakticky všechny sportovní ameriky jsou hodně dobré a pěkné.Mají tam na ně prostě vkus a velké srdce. A nevládne tam šílený ekofašismus.
CHerokee
Čím více je evropská ekoogická, tím jsou Ameriky zajímavější. A snaží se jít vstříc evropskému zákazníkovi. V Challengeru SRT Hellcat jsme jen seděl - Impexta zelená barva. Je to velké, luxusní pohodlné auto, krásné retro a šílený motor. Je ale taky velké. Podvozek už má moderní. A zajímavost - dostaneš 3 klíče, jeden speciální pro manželku, který omezí výkon na necelých 500 koní >😁 . Zvuk zajímaý, ačkoliv já dávám přednost laděné atmosféře. Za mě je to druhý nejzajímavější muscle car!

Ale jinak na předsudky pozor...třeba váhy. Dnešní Mercedes C 63 AMG coupé je těžší a o dost než Mustang GT.
CHerokee
To by tam dal Evropan - ekofašista...jeden tříválec a jeden elektromotorem a na to 150 kg baterek.
Anonym
>😁 >😁 >😁 >😁 :yes: :yes: :yes:
Individualita
Pěkně napsáno :yes:
Magister
Souhlas...já jsme mohl vyzkoušet nové Camaro...a to taky sedí jak přibité. Osobně ale dávám více přednost retru... takže pro mě by spíše byl Challenger, popřípadě Mustang.
Anonym
Pokud ti jde spíš o zatáčky, tak lepší bude Cadillac CTS-V. Paja to jel, tak ti potvrdí že spiškovej stroj.
Dan666
tTo chce tak dva trojválce, ne? s turbíčkem.. vrrrrr.
Anonym
OK, to je zase asi v poho. Jnak ten Hellcat mě dráždí, moc mě dráždí. Ale myslím, že v zatáčkách bude marnej. Ale možná je to předsudek. Nejeli jste s tím někdo, nebo alespoň s SRT?

btw američani se onanujou na VW a sami jsou největší znečišťovatelé ovzduší (tovaárny, vojenská technika, elektrárny, lodě - statisícenásobky těch ropáků z Wolfsburgu). Když už jsme s tím tématem začali. A nejsou ani signatáři kjótského protokolu.

Jinak souhlas. Emeriky muscle- a ponny- káry jsou teď fakt cool!
Anonym
A Dieselgate přišlo z Tanzánie? :-! >😁
webpaja
Nevládne? Aha... 😉